Transfer sonrası bekleyenler

Canım süper demiştim ben sana ikiz diye benimde öyle oldu biliyorsun birini gördük diğerini göremedik daha çok ufaklar kalbini erken bile gördük çok şükür kimisi 8.haftaya kadar göremiyormuş.

Canım süper demiştim ben sana ikiz diye benimde öyle oldu biliyorsun birini gördük diğerini göremedik daha çok ufaklar kalbini erken bile gördük çok şükür kimisi 8.haftaya kadar göremiyormuş.
Kalp mini gördüm de canım kalp atışını ben duyamadım kalp atışını daha vardır değilmi

Merhaba kızlar bişey merak ediyorum. Transferden 10 gün kanda hcg 356.33 bugün 13 gün hcg 1624.03
İkiz iktimali var mı?

Merhaba kızlar bişey merak ediyorum. Transferden 10 gün kanda hcg 356.33 bugün 13 gün hcg 1624.03
İkiz iktimali var mı?
Merhaba Canım öncelikle hayırlısı olsun. Bence ikiz olma ihtimali yüksek benim bu kadar katlamıyordu bile ve ikiz bekliyorum

Allahın izni ile bir sorun yoktur cnm inşallah. Sen kalbini ferah tut

kızlar merhaba benim dün transferim yapıldı.çok heyecanlıyım. bu ikinci denemem.tahimde bir sıkıntı vardı kalınlaşması yavaş ilerliyordu ve dün 6.7 olduğunu gördü doktor ve içer gidip görüşeyim filan dedi.sonra gelip transfer yağıyoruz dedi.içinizde rahim kalınlığı 7 altında olup bebişi tutunan var mı acaba?bi de hemen belirti oluyor mu acaba ?benim ikinci denemem ama aradan 2 sene geçti hatırlamıyorım.

Canım merhaba hayırlısı olsun inşallah ben böyle bir durum yaşamadım ama neden tutmasın ki, sonuçta doktorun transferi gerçekleştirdiğine göre tutunacağını düşünüyordur bebişinin. Sen pozitif düşün pozitif olsun

Kızlar bende bekleme listesindeyim çarşamba tahlilim var haftaya tabii, bir saniye bile aklımdan çıkmıyo sanki zaman geçmiyo sizde de böyle mi?

Hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun acaba ? hayırlısı olsun 7 den aşağısına yapılmıyor diye biliyorum benlki yanlış ölçmüştür asistanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…