Transfer sonrası bekleyenler

anladım cnm. Sakin olmaya çalış İnşallah tutar İnşallah yapışırlar bebişler.

Ben doktorumu tanıyorum artık o eğer şüphelenirse asla riske atamaz. Birinci protokolde hidrosalpinks çıktı bende o transferi yapayım yapmayayım diye bi konsey çağırdı. Sonuçta iptal ettik. Bu sefer 8 mm uygun dediyse uygundur demek.
Bi de geçen transferde bende rahım duvarı 10 mm di ama tutmadı. Herşey kısmet yani. Bebişleri doktor değil Tanrı yapıştırıyo.

Kızlar ve ben şimdi her sefer tuvalete çıkarken titriyorum tavşan gibi. Çünkü geçen sefer transferin 4 günü kanlı lekeleme görmeyı başladım ve bu lekeleme hiç durmayıp regliye çevirdi. Şimdi her fırsatla tuvalete çıkıyorum kontrol etmeye. Bi de 2 gün sonra benim ay başım tarihi yani kritik bi nokta Allah göstermesin. Valla zor bi süreç

Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum tek embriyo transferi yapıldı. Transferden sonra 1 saat hastanede yattım sonra çıktım arabayı kendim kullanarak eve geldim ( yarım saatlik yol)
Evde hemen yatak istirahati yapamadım yemek hazırla etrafı biraz topla derken öğleden sonra uyuyakaldım. Çok mu zorladım kendimi diye sonradan endişeye kapıldım. Ayrıca dün akşam gaz problemi başladı ( ilaçlardan olabiliyormuş ) Kolay bir süreç değil elbette ama Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım herhangi bi zarar yok. hafif ev işleri yapabilirsin hareketsizlik daha zararlı

Gözün aydın olsun canım senin adına sevindim allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah peki canım kalp atış na kaç hafta sonra gel dedi dr un
Sağol Canım şuan da biri 4.6 mm diğeri 3.7 mm haftaya bakarız kalp atışına dedi duyulmazsa öbür hafta bakarız dedi

Muhtemelen seninde çoğul gebelik olabilir benim genelde 3 e katladı değerlerim seninde yüksek hidiyor mutlaka haber ver
Canim transfer günü de sayidim ben yani 9 gün test 380 çıkmıştı inşallah canım ya senin ilk kan test nasıl çıkmıştı bide canım sen iğne kulaniyormusun şimdi

Heskese merhaba ,

Su anda ağzım kulaklarımda doktordan geliyorum. Bugün kendi doktorumda ilk muayenemi oldum. Çok şükür hem bebeğimi hem kalp atışlarını duydum.. Rabbim herkese bu duyguyu tatdırsın inşallah...

Ay canım hadi gözün aydın olsun Allah kucağına almayi da nasip etsin

Canim cok sevindim ikizler geliyormuş bak ben sana dedim hersey çok güzel gidiyor maşallah Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah
Ay evet ya olmadı olmayacak derken çift kese gördük bakalım pazartesi kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını da duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…