Canım 2 yada 3 günde bir genelde ayakta duş almaya çalışıyorumCanim sen banyoyu nasıl yapıyorsun kaç güne bir yardımcı olurmusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 2 yada 3 günde bir genelde ayakta duş almaya çalışıyorumCanim sen banyoyu nasıl yapıyorsun kaç güne bir yardımcı olurmusun
Canim benim 1 hafta yi buluyo bende ayakta duş alıyorum canım sana yardimci olan kişi varmı yanı daCanım 2 yada 3 günde bir genelde ayakta duş almaya çalışıyorum
Benim haftanın 3 günü gelen yardımcım var ama o genel işleri yapıyor. Ben transfer olduğumdan beri hafif işleri kendim yapıyorumCanim benim 1 hafta yi buluyo bende ayakta duş alıyorum canım sana yardimci olan kişi varmı yanı da
Ay canım senin mide bulantısı başlamış bendimde yemek yedikten sonra midem ağrıyorKızlar merhaba,
Benim mide bulantılarım başladı. Bu durumda olan var mı? Varsa geçmesi için ne yapıyorsunuz? Acil yardım lütfen....
Canım sabah uyandığında baş ucunda tuzlu kraker olsun. Tuzlu leblebi, limonlu maden suyu da iyi gelir. Hamilesin sanırım :) hayırlısı olsun canımKızlar merhaba,
Benim mide bulantılarım başladı. Bu durumda olan var mı? Varsa geçmesi için ne yapıyorsunuz? Acil yardım lütfen....
Aynen cnm 7 haftalık hamileyim. Öneriler için teşekkür ederim.umarım yarın sende güzel haberler alırsınYarın test günüm :) çok heyecanlıyım
Cnm her ikiside var bende.. Doktor kese etrafı çok hafif kanama var dedi sürekli yatıyorum.. Yemek yiyip yatınca ölüyorum ağrıdan , bulantıdanAy canım senin mide bulantısı başlamış bendimde yemek yedikten sonra midem ağrıyor
Çok teşekkür ederim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Doya doya kokla evladını inşallah. Bol bol dua et, olmlu düşün. SevgilerAynen cnm 7 haftalık hamileyim. Öneriler için teşekkür ederim.umarım yarın sende güzel haberler alırsın
Ya canım geçmiş olsun inşallah iyi olursun bebislerinle canımCnm her ikiside var bende.. Doktor kese etrafı çok hafif kanama var dedi sürekli yatıyorum.. Yemek yiyip yatınca ölüyorum ağrıdan , bulantıdan
Canim ya benim iç çamaşırım a iki damla kahve rengi gibi bi leke var ya ne yapiyimBenim haftanın 3 günü gelen yardımcım var ama o genel işleri yapıyor. Ben transfer olduğumdan beri hafif işleri kendim yapıyorum
Sen hangi ilaç kullanıyorsun? Eger Krinon jel varsa o yapar sakin panik yapma. Doktoruna ara ualaşamazsan eczaneden 2-3 tane Prolutan Depot iğnesi al. O düşük öneriyor ve herhangi bi zarar edemez. 3 günde 1 tane yaptır. Ama bugün almaya çalış çünkü yarın pazar herşey kapalı.Kızlar 5 haftalik hamileyim daha yeni iç çamaşırı ma iki damla kahve rengi bi leke geldi yardım
Canim ben hibor iğne ve neupogen iğne ve progestan fitil kulaniyor umSen hangi ilaç kullanıyorsun? Eger Krinon jel varsa o yapar sakin panik yapma. Doktoruna ara ualaşamazsan eczaneden 2-3 tane Prolutan Depot iğnesi al. O düşük öneriyor ve herhangi bi zarar edemez. 3 günde 1 tane yaptır. Ama bugün almaya çalış çünkü yarın pazar herşey kapalı.
Canım Protestan sarı renkli akıntı yapabiliyor. Bendede oluyor ama akıntı gibi kanama yoksa çok önemli birşey değildir diye biliyorum rahim genişlediği için olabiliyormuş ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var tabiCanim ya benim iç çamaşırım a iki damla kahve rengi gibi bi leke var ya ne yapiyim
Bilmiyorum ki canim akşam oldu sabah iki defa wc gittim bişey yoktu bakalım dr msj atim cvp vermedi bugün tatil lerde hastaneye de gidemem insallah bidaha olmaz ya aksama çok korktumCanım Protestan sarı renkli akıntı yapabiliyor. Bendede oluyor ama akıntı gibi kanama yoksa çok önemli birşey değildir diye biliyorum rahim genişlediği için olabiliyormuş ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var tabi