Transfer sonrası bekleyenler

Kızlar selam :) benim de bugün transferimin onuncu günü. Heyecanla beklemeye devam. 23 Nisan test günümüz. Oldukça anlamlı bir günde :) umarım güzel haberlerle dönerim size. Arada kahverengi pembe akıntılarım oluyor ve sol kasığımda ağrı var. İnşallah tutmuştur kuzularım. Rabbim isteyen herkese versin. Gerçekten çok yorucu bir süreç. Ben opudan sonra ohss olduğum için iki ay ertelendi transferim. Her gün progestan iğnem, fitillerim,sabah aldığım östrojen, kan sulandırıcı hapım ve folik asitim var. Bir de ovitrelle vurdum 18 nisanda göbekten. Sizin nasıl geçiyor günleriniz kızlar :)

Kızlar merhaba,

Benim mide bulantılarım başladı. Bu durumda olan var mı? Varsa geçmesi için ne yapıyorsunuz? Acil yardım lütfen....

Kızlar ben şimdi 5 haftam içindeyım ana hiçbişey hissetmiyorum. Ne kas agrısı ne şişkinliği ne bulantısı...Yani hiçbişey. Aynı anda pembe lekeleme de yok sadece çok az miktarda renksiz bi akıntı. Bu normal mı? Aynı durumda benim gibi hiçbişey hissetmeyen var mı?

Kızlar 5 haftalik hamileyim daha yeni iç çamaşırı ma iki damla kahve rengi bi leke geldi yardım
Sen hangi ilaç kullanıyorsun? Eger Krinon jel varsa o yapar sakin panik yapma. Doktoruna ara ualaşamazsan eczaneden 2-3 tane Prolutan Depot iğnesi al. O düşük öneriyor ve herhangi bi zarar edemez. 3 günde 1 tane yaptır. Ama bugün almaya çalış çünkü yarın pazar herşey kapalı.

Can
Canim ben hibor iğne ve neupogen iğne ve progestan fitil kulaniyor um

Canim ya benim iç çamaşırım a iki damla kahve rengi gibi bi leke var ya ne yapiyim
Canım Protestan sarı renkli akıntı yapabiliyor. Bendede oluyor ama akıntı gibi kanama yoksa çok önemli birşey değildir diye biliyorum rahim genişlediği için olabiliyormuş ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var tabi

Bilmiyorum ki canim akşam oldu sabah iki defa wc gittim bişey yoktu bakalım dr msj atim cvp vermedi bugün tatil lerde hastaneye de gidemem insallah bidaha olmaz ya aksama çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…