- 19 Ocak 2016
- 423
- 78
- 13
- 29
Canım Protestan sarı renkli akıntı yapabiliyor. Bendede oluyor ama akıntı gibi kanama yoksa çok önemli birşey değildir diye biliyorum rahim genişlediği için olabiliyormuş ama devam ederse doktoruna danışmakta fayda var tabi
Canim ne yaptin gittinmi hastaneye ben gittim duydum kalp atışlarını çok şükür bebislerimin dr 3 hafta sonra gel dedi muhanye
Canim ne oldu bende anlatiyimi dr kalp atışını duyuruyum sana dedi sonra duydum hemsireye dedim ki dr hemen gitti bende hemsireye dedim ki ikisinde kalp ni duydukmu dedim oda ne ikisini biz bitane gördük dedi daha sonra hemşire dr çağrı di dr um tekrar baktı ve ha seni ikizlerin vardı ya dedi unutu Muş bebeklerin ikisinde baktı hersey yolunda güzel dedi bende otekinide kalp atış dedim hersey güzel dedim ya dedi allah vermesin bişey olsa dr görüldü demi uturasyonsa sen ayrı ayrı Mi duydunEvet Canım gittim bizde duyduk çok şükür ikisininde kalp atışını yalnız bir tanesi daha küçük sende var mı öyle birşey yani Aralarında 5gün fark gözüküyor
Canım benim doktorum gösterdi bak kalbi burda atıyor sesini haftaya dinleteyim dedi ama ikisinin de kalbimi gördük bir tanesi gününden 3gün önden gidiyor ve baya cenin görüntüsü almış diğeri gününden 2 gün geriden geliyor yanı aralarında 5 gün var ama ufak olan küçücük birşey gözüküyor boyutları nasıldı benim ufak olan 5mm büyük olan 8.5 mmCani
Canim ne oldu bende anlatiyimi dr kalp atışını duyuruyum sana dedi sonra duydum hemsireye dedim ki dr hemen gitti bende hemsireye dedim ki ikisinde kalp ni duydukmu dedim oda ne ikisini biz bitane gördük dedi daha sonra hemşire dr çağrı di dr um tekrar baktı ve ha seni ikizlerin vardı ya dedi unutu Muş bebeklerin ikisinde baktı hersey yolunda güzel dedi bende otekinide kalp atış dedim hersey güzel dedim ya dedi allah vermesin bişey olsa dr görüldü demi uturasyonsa sen ayrı ayrı Mi duydun
Canim zaten biz kese görmeye gidince birini kinin kalp ni görmüştük otekini yoktu aynı yiz heralde Benin kinde bi biri küçük biri büyükCanım benim doktorum gösterdi bak kalbi burda atıyor sesini haftaya dinleteyim dedi ama ikisinin de kalbimi gördük bir tanesi gününden 3gün önden gidiyor ve baya cenin görüntüsü almış diğeri gününden 2 gün geriden geliyor yanı aralarında 5 gün var ama ufak olan küçücük birşey gözüküyor boyutları nasıldı benim ufak olan 5mm büyük olan 8.5 mm
Sen ne zaman geliyorsun hastaneye sana kaç haftaya sonra gel dedi canimCanim ne yaptin gittinmi hastaneye ben gittim duydum kalp atışlarını çok şükür bebislerimin dr 3 hafta sonra gel dedi muhanye
Sen ne zaman geliyorsun hastaneye ne zaman gel dedi bana 3 haftaya gel dediCanım benim doktorum gösterdi bak kalbi burda atıyor sesini haftaya dinleteyim dedi ama ikisinin de kalbimi gördük bir tanesi gününden 3gün önden gidiyor ve baya cenin görüntüsü almış diğeri gününden 2 gün geriden geliyor yanı aralarında 5 gün var ama ufak olan küçücük birşey gözüküyor boyutları nasıldı benim ufak olan 5mm büyük olan 8.5 mm
ben muayenehaneye gidiyorum haftaya salı gidicem tekrar CanımSen ne zaman geliyorsun hastaneye ne zaman gel dedi bana 3 haftaya gel dedi
Dr o zaman mi gel dedi benimki çok varyaB
ben muayenehaneye gidiyorum haftaya salı gidicem tekrar Canım
Kalbini dinleticek ya ondan çağırdı herhaldeDr o zaman mi gel dedi benimki çok varya
Canım benim çok hafif lekelenmem başladı yani bir damla çamaşırıma pembe renkli gelmiş şimdide çok açık kahve akıntım var sendede olmuştu doktorun ne dedi bu durumaDr o zaman mi gel dedi benimki çok varya
Canim ben hemşireye sordum kahve rengi leke eğer pembe lesirse haber ver hata gel dedi ben Dr wasap dan yazmıştım cvp ver demedi demeki normal mis yoksa cvp verdi dedim kendi kendime bide canım normal diyo herkez sende bilgi edinirsen banda söyle olurmu ha bide internet dende arastirdim kötü bişey değil diyoCanım benim çok hafif lekelenmem başladı yani bir damla çamaşırıma pembe renkli gelmiş şimdide çok açık kahve akıntım var sendede olmuştu doktorun ne dedi bu duruma
Peki hala geliyor mu yani benim şuanda kahverengi akıntım var ama çok az doktorumu aradım ağlaya ağlaya ne renk dedi sonra zorlamışsın ama bir sorun olmaz dedi progestanın dozunu arttırdı yatak istirahati verdi korkma dedi eğer artarsa gel dediY
Canim ben hemşireye sordum kahve rengi leke eğer pembe lesirse haber ver hata gel dedi ben Dr wasap dan yazmıştım cvp ver demedi demeki normal mis yoksa cvp verdi dedim kendi kendime bide canım normal diyo herkez sende bilgi edinirsen banda söyle olurmu ha bide internet dende arastirdim kötü bişey değil diyo
Yok canım gelmiyo 3 damla gelmişti bende az bişey yani bende progestan kulaniyor um 200 gr ya canım galiba normal heralde bende ağladım kortum bide canım progestan krem gibi çıkıyo ya dışarı oda beyaz rengine kahve rengi karışıyor biraz sende olacakmi bi bak bakalimPeki hala geliyor mu yani benim şuanda kahverengi akıntım var ama çok az doktorumu aradım ağlaya ağlaya ne renk dedi sonra zorlamışsın ama bir sorun olmaz dedi progestanın dozunu arttırdı yatak istirahati verdi korkma dedi eğer artarsa gel dedi
Bebek büyüdükçe rahim genişliyormuş oda kanama yapabiliyormuş ben progestan daha önce kullandım bembeyaz çıkıyordu şimdi aynı dediğin gibi oluyor geçer inşallah ya stres sinir oldum ama doktorum çok önemli değil birşey olmaz dediYok canım gelmiyo 3 damla gelmişti bende az bişey yani bende progestan kulaniyor um 200 gr ya canım galiba normal heralde bende ağladım kortum bide canım progestan krem gibi çıkıyo ya dışarı oda beyaz rengine kahve rengi karışıyor biraz sende olacakmi bi bak bakalim
Bebek büyüdükçe rahim genişliyormuş oda kanama yapabiliyormuş ben progestan daha önce kullandım bembeyaz çıkıyordu şimdi aynı dediğin gibi oluyor geçer inşallah ya stres sinir oldum ama doktorum çok önemli değil birşey olmaz dedi
Vallahi inşallah ya birde ben aşırı sinirli stresli günler geçiriyorum elimde değil en ufak birşeye aşırı tepki veriyorum çocuklarım benim yüzümden stres içindeler allah korusun artık Allah'a emanetlerBeBeklerimiz iyi olsunda tek canım allahım korusun
Canim yarın senin muhanene var değilmi gelişmelerden haber ver olurmu hadi güzel haberler inşallahVallahi inşallah ya birde ben aşırı sinirli stresli günler geçiriyorum elimde değil en ufak birşeye aşırı tepki veriyorum çocuklarım benim yüzümden stres içindeler allah korusun artık Allah'a emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?