Transfer sonrası bekleyenler

Süper çok sevindim darısı bizim başımıza kaçıncı haftada duydun kalp atışını

Kızlar benim biraz belim ve kasık im ağrıyor biraz ama normal mi pazartesi günü keseye gidecem allah izin verirse

Süper çok sevindim darısı bizim başımıza kaçıncı haftada duydun kalp atışını
Amin cnm inşallah sizlerde duyarsınız 6+0 da duydum..pıt pıt nasıl atıyo... Duyduğun en harika ses bu.bi yandan ağladım bi yandan güldüm mutluluktan :)

Tek sıkıntı kese çevresinde çok çok küçük kanama var bir hafta yatak istirahati dediler . Aslında bu beni biraz korkuttu. Forumda bu sorunu yaşayan var mı??????

Kızlar merhaba Rabbim herkese yavrularını kucağına almayı nasipe tsin ben 8 nisanda 5 gün dondurulmuş embrio transferi yapıldı bugün 7. Günüm ağrım sızım olmadı şimdiye kadar kanamamda olmadı pazartesi kan testi yaptırıyım diyorum bir yandanda korkuyorum

Benimde pazartesi kontrolüm var 5+4 günlük olucaklar inşallah bende duyarım:) zorlamaya bağlı olmuş olabilir bence dinlen bol bol

Bende bugün arkadaşım geldi 5 aylık ikizleri var bebeğin birini ben taşıdım birini arkadaşım ama çok kısa bir mesafe ama yinede korkuyorum birşey olmamıştır inşallah fazla zorlamamışımdır çok vicdan azabı çekiyorum

kızlar benim 5. gün embriyo transferi yapılmıştı. bugün transferin 8. günü dayanamadım test yaptırdım. Bhcg 59 çıktı. nasıl sizce

Kızlar benim biraz belim ve kasık im ağrıyor biraz ama normal mi pazartesi günü keseye gidecem allah izin verirse
Benimde dünden beri bel Ağrım var genelde hamilelikte oluyormuş. Canım tekrar beta baktırdın mı ben hamile kaldığımdan beri 2 günde bir baktırıyorum dün yapılan beta 2 ye katlamayınca bu sabah hemen doktora gittim ama sabahı sabah ettik meğerse belli bir değerden sonra katlama yavaşlıyormuş ve yanıltıcı oluyormus çok şükür bemişler iyiler hatta birinin kalp atışını gördük Sakın sık sık beta baktırmayın çok yanıltıcı oluyor.

kızlar benim 5. gün embriyo transferi yapılmıştı. bugün transferin 8. günü dayanamadım test yaptırdım. Bhcg 59 çıktı. nasıl sizce
Bence gayet iyi çıkmış benim 3. Gün transferi 7.günde 11 çıkmıştı sonra hep katlayarak arttı. Şu anda 6000 lerde değerim ikiz bekliyoruz

Y
Yok canım ben hiç baktirmadim 3 tane yaptirliyormus bende 3 tane yaptırdım bende yarin keseye gidecem allah izin verirse bakalım allah banda nasip eder inşallah kalp atışlarını duymaya canım sen iki sinde duydunmu kalp atışlarını

Ben 10 taneden fazla yaptırdım doktor yaptırma artık demişti zaten. Yok Canım şuan daha 5+4 son anda bir tanesinin kalp atışını görebildik daha dıyulmayabilir çok ufaklar çünkü. Keseyi gördün mü peki tek ya da çift olduğu belli mi

Yok

Yok canım yarın gideceğiz keseyi görmeye canım zaten dr 2 hafta sonra gel diyo kalp atışı deyilmi
Aynen yarın daha keseleri görürsün vajinal muayene yaparsa belki kalp atışını görebilirsin ama duyulmuyor sadece görüyorsun küçücük birşey hızla hareket ediyor biz öyle gördük haftaya tekrar gidicem bakalım inşallah ikisinin de kalp atışını görebiliriz

Ilk ultrasyonla yapmazmi canım kese için vajinal bakmak şimdi zararlı deyilmi canım bide canım senin kasıklardada şiş lik biraz karnin da şiş lik varmı biraz kilo

Ilk ultrasyonla yapmazmi canım kese için vajinal bakmak şimdi zararlı deyilmi canım bide canım senin kasıklardada şiş lik biraz karnin da şiş lik varmı biraz kilo
Benim ilk karından bakıldı ama önemli olan kesenin içinde ki yolk kesesiymiş onu da karından bakarak pek net gözükmüyor vajinal bakıldı çok net gözüktü herhangi bir sorun olmadı bende bende halsizlik bel Ağrı'sı hafif kasık Ağrısı ve gaz var

Kızlar bugün muhane olmaya gittim keseyi gördük çok şükür ikiz bebişlerim var birini kalp ni gördük diğerini göremedik dr haftaya gel onada bakalım dedi 5 haftalik olmusuz dr dedim normal mi diye birini kalp görüp te diğerini görmemek sence kızlar

Çok sevindim arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bende bugün kan verdim teste daha 5 gün var ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…