• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi sonrası belirtileriniz

Ben test yapmadım 12güne kadar sabrettim moralimi bozmak istemedim. Benim kasık ağrısı değilde ayak ve bel ağrım fazlaydı onun haricinde aman aman belirti olmadı regl olcak gibi wc

Evet canım çift embriyo çok şükür 52günlük olduk. Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın acılarını göstermesin dualarım sizinle gönlünğze göre en güzelleri olsun
Ay canımm maşallahhh allah sağlıkla kucağına almayın nasip etsinn, nasıl belirtilerin vardı peki başkaaaa

Ay canımm maşallahhh allah sağlıkla kucağına almayın nasip etsinn, nasıl belirtilerin vardı peki başkaaa

Ay canımm maşallahhh allah sağlıkla kucağına almayın nasip etsinn, nasıl belirtilerin vardı peki başkaaaa
Her wc gittiğimde regl olcakmışım gibi hissediyordum göğüslerim çok ağırmıştı ama en çok ayak ağrım fazlaydı romatizma gibi bi ağrı ilk gebeliğimdede aynı ağrı olunca ihtimal vermiştim

Her wc gittiğimde regl olcakmışım gibi hissediyordum göğüslerim çok ağırmıştı ama en çok ayak ağrım fazlaydı romatizma gibi bi ağrı ilk gebeliğimdede aynı ağrı olunca ihtimal vermiştim
Benim hiç belirtim yok 😔ara ara ağrılarım oluyor 5-10 dk sonra geçiyor

Merhaba kızlar öcelikle inşallah hepimiz güzel olumlu sonuçlar alırız❤️
Benim de transferimin 6. günü ilk üç gün regl sancıları gibi karnım ağrıyordu ama üç gündür hiçbir belirti yok.

Arkadaşlar merhabaaa, 5. Gün kaliteli embriyosu transferim oldu 31 ocakta bugün 5. Günüm ama hiç bir belirtim yok. Sadece ara ara karnım adet olcakmış gibi ağrıyor o kadar. İlk transferde böyle olup pozitifi gören oldumu
Merhaba benim de 2 deneme cif embriyo transferi oldu bir belirti olmadı ama 1 hafta geçtikten sonra kahverengi lekenme agri oldu hastaneye gittik test negatif oldu ilaçları kesince adet oldum 3 denemeyi yapicaz inslalah Rabbım isteyen herkese nasip eder

Evet bizimde ilk transferimizde tek embriyo koydular ben şuan 27 yaşındayım ama ikincisi olunca cift embriyo koydular ilk günler benimde gogusumde şişkinlik ve kasiklarimda agri vardı benim transferimi adetim başından 18 gün sonra tarnsfer ettiler 8. Günüm bugün
Merhaba inşallah olumlu sonuç alırsınız. Ama 35 yaş öncesi çift embriyo transferi yapmıyorlar diye biliyorum ben de ikinci kez yaptırdım ama tek embriyo transferi oldu

Genelde tek embriyo transferi diyorlar ama bizim ikincisinde iki embriyo transfer edildi. Yani doktoruna gorusmen lazım başta. Bir arkadaşımda var ona ilk denemelerinde cift embriyo transfer edildi.

Genelde tek embriyo transferi diyorlar ama bizim ikincisinde iki embriyo transfer edildi. Yani doktoruna gorusmen lazım başta. Bir arkadaşımda var ona ilk denemelerinde cift embriyo transfer edildi.
İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi htta biz özelikle sorduk kaç embriyo transfer edilecek diye Taşdan dolayı tek dediler. Siz nerede yaptırdınız tedaviyi acaba öğrenebilir miyim

Merhaba, bende 1 Şubat'ta transfer oldum. Bugün 7. Günüm regl olacakmış gibi ağrım var benimde. Bel ve kalça ağrımda oluyor, onun dışında kanama gibi belirtiler olmadı.

Arkadaşlar merhabaaa, 5. Gün kaliteli embriyosu transferim oldu 31 ocakta bugün 5. Günüm ama hiç bir belirtim yok. Sadece ara ara karnım adet olcakmış gibi ağrıyor o kadar. İlk transferde böyle olup pozitifi gören oldumu
Benm bugün 3. Günüm kasıklarım hafif regl sancısı gibi oluyor belim ağrıyor ama yatıyorum ondandır diyorm ona. 3. Gün 8 hücreli transfer oldum ben daha 11 günüm var teste

Merhaba, bende 1 Şubat'ta transfer oldum. Bugün 7. Günüm regl olacakmış gibi ağrım var benimde. Bel ve kalça ağrımda oluyor, onun dışında kanama gibi belirtiler olmadı.
Benim de 3 şubatta oldu transferim. 5.gün embriyosuydu. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Ben 44 yaşındaym. Sizin süreç nasıl ilerliyo

Benim de 3 şubatta oldu transferim. 5.gün embriyosuydu. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Ben 44 yaşındaym. Sizin süreç nasıl ilerliyo
5. Ve 6. Günde kasılmalarım çok oldu ama bugün daha iyiydim. Arada regl olacakmış gibi bir ağrı giriyor. 5. Gün embriyosu transfer oldu bana. Perşembe günü olacak testi bekliyorum ☺️ size test günü ne zaman verdiler?

5. Ve 6. Günde kasılmalarım çok oldu ama bugün daha iyiydim. Arada regl olacakmış gibi bir ağrı giriyor. 5. Gün embriyosu transfer oldu bana. Perşembe günü olacak testi bekliyorum ☺️ size test günü ne zaman verdiler?
Benimde perşembe günü test günüm. Fakat ben çok ikilemdeym. Olmazsa üzülmicem. Çünkü evliliğim sallantıda

İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi htta biz özelikle sorduk kaç embriyo transfer edilecek diye Taşdan dolayı tek dediler. Siz nerede yaptırdınız tedaviyi acaba öğrenebilir miyim
İlkinde tek embriyo yaptılar banada aynı şekilde yasak denildi. Ama ikincisinde 2 embriyo transferi oldu. Kayseri Erciyes kartal Ahmet emin mutlu hocamızdan yaptık. Kesinlikle tavsiye ederim. Sizin yaşınız kac ve nerde yaptırdınız ozel mi devlet mi

Back