Transfer sonrası bekleyenler

Ben de bundan korkuyorum işte gaza gelip erken test yapmaktan. en iyisi beklemek. olsun bence sen umudunu kaybetme henüz çok erken idrar daha da geç çıkıyor. Bu olmadığı anlamına gelmez.

Benim transferim 15 inde yapilmisti. Bu tahlil yaptirdim. Sonuc negatif. ...
Iki gun sonra bir daha tahlil var. Bakalım artik hayırlısı

Arkadaşlar ikinci testinde pozitif sonuç alan var mi,? Ben iyice umudumu kaybettim

dayanamadım işte 5. gün transferi diya bi yapıyım dedim çıkanlar o kadar çoktu ki heveslendim işte.
Cnm benim bende senin gibi milletin 5 gunde idrarda silikler cikmiş bende 4 gundem beri idrar testi yapiyordum hep negatif aglama krizine bile girdim snr beta yaptirayim dedim 5 gun 3.7 cikti 7 gun 26 cikti simdi iki gun snr tekrar yaptiricam idrarla moralini bozma valla ben bigun boyunca agladim ama snr doktorumla konustum herkesin bunyesi ayni değil dedi sana söylenen tarihte yap dedi

moral verdin çok sağol inşallah hepimize nasip eder rabbim

ilk tüp denememde negatif sonuçlanmıştı o 2. gün transferiydi daha başında tedirgin oluştum zaten ama bunda umutluydum 5. gün 2 embiriyo transferiydi herşey çok güzel gitmişti gerçi evde huzur yok o ayrı bir mesela kaynana çok evde dır dır bol bazen çığlık atasım geliyor

Ayrica transfer gününü sayma ondan snr say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…