Transfer sonrası bekleyenler

Ödüm kopuyor var ya bir şey olursa diye. bi de misafirim var . Esim aradı bebek napıyo diye soruyo daha çok korkuyorum

prenses hangi ilaçlara devam ediyosun ikinci testi yaptırdın mı ?
evet canım dün 11 .günümdü 650 çıktı beta hcg hepsine devam ediyorum canım kesilmedi iğneler ve ilaçlar kalp atışına kadar devam inş.clexane iğne ,progestan iğne, folbiol ,estrofem

Kizlar mrb bende beklemedeyim ayin 17 tarnsferim oldu hamis olanlar allah kucaginizada almayi nasip etsin benim gibi beklemede olanlarda insllah pozitifi goruruz bu bekleme sureci benim piskolojimi alt ust etti agliyorum herseye

kızlar merhaba benimde 24 martta transferim oldu.5 nisan beta zamanı bugün yanlışlıkla estrofemi 2 tane birden içtim bir sıkıntı olurmu acaba

Kizlar selam.. Allah hepimizin gonlune gore versin. Benim transferimin 6. Gunu 2tane 3.gun embriyosu nakledildi. Bu sbh dayanamayip idrardan gebelik testi yaptim. Cok silik cikti 2. Cizgi. Ilaclar testleri etkiliyor olabilir mi sizce? Mesela choriomon kullandim 2 doz, hcg iceriyormus. Ilk gunlerdeki kasik agrilarim ve kramplarim cok yok gibi ama bel agrisi ve hafif bir karin agrisi var adet olacakmis gibi. O da yatmaktandir diye tahmin ediyordum, umarim adet olmam. Zaten progestan igne sagolsun kalcami oyle agritiyor ki baska agri hissedemiorum bazen. Sizin tecrubeleriniz nedir? Testim 2 nisanda olacak sabirsizliktan catladim ve cok sıkıldım tabi beklemekten...

Selam kizlar transferimin 9.gunu bugun asil test gunum yarin ama ben dauanamayip dun yaptim 2.cizgiyi gordum
teste guvenmeyin derim bende
Yeni tutunuyor dur belki üzme kendini bol bol dua et canım iki gün sonra yaptır dedi mi doktorun
2 gun sonra tekrar yapilacak tahlil dualrinizi eksik etmeyin insallah beni birakmazlar cok alistim ben onlaraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…