• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

yaaa deli oldum ben ilcedeyim kanlar ile gidiyor ve sisteme dusmedi birisine sordurdum 1.45 mi 1.65 mi ole biseyler dediler anlamadim nasil bir sonuc ne oluyor yani sonucumu goremwdim delirdim yaaaaaa
Ayyy sinir bozucu olay oldu senin testin bi alsaydık sonucunu hayırlısıyla :(

Merhabalar ben yeni yazmaya başladım tüm hamilelerin bebekleri hayırlı olsun hepinizin adına çok sevindim..Benimde 11.günüm ama aşırı heyecandan test yaptırmaya cesareti yok Dr 15.gün yaptır dedi.Hamile arkadaşlar nerelerde tedavi oldunuz yazarmısınız

Merhabalar ben yeni yazmaya başladım tüm hamilelerin bebekleri hayırlı olsun hepinizin adına çok sevindim..Benimde 11.günüm ama aşırı heyecandan test yaptırmaya cesareti yok Dr 15.gün yaptır dedi.Hamile arkadaşlar nerelerde tedavi oldunuz yazarmısınız
ben izmirde irenbede yaptırdım canım senin kaçıncı gün embriyosuydu?

cokkkk guzellll bii haber canimm Rabbim kucaginada almayi nasip etsin kizlar 3 gundur hep guzel haberler aliyoruz insallah benimde kesinlesir artik pazartesi kan tahlili verecem tekrar

h g aramiza gulberk insallah sende guzel haberlwr verirsin bugun bile yaptirsan belli olur sonucun 3 gundur burda dualar kabul olunuyor cok guzel bi duyguu insallah hepimizin duasi kabul olurrr

[QUOTEembriyo post: 45781382, member: 746018"]ben izmirde irenbede yaptırdım canım senin kaçıncı gün embriyosuydu?[/QUOTE]
3.gün embriyosu beklemektedir hala bende ist. bahçecide denedim hayırlı kılar Rabbim inşaallah hepimize

hoşumasengul79, post: 45782628, member: 42244"]h g aramiza gulberk insallah sende guzel haberlwr verirsin bugun bile yaptirsan belli olur sonucun 3 gundur burda dualar kabul olunuyor cok guzel bi duyguu insallah hepimizin duasi kabul olurrr[/QUOTE]
hoşbulduk canım hepimiz seviniriz inşaallah

Kizlar benim sanirimnegatif,5.gun e2 198 p4 5 cikti,moralim bozuldu hemsire igneye baslatti.
Sizin bu degerleriniz kacti?

Son düzenleme:
Back