• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

kızlar bu progesteron iğnelerinin yapıldığı yerler resmen kas katı olmuş napıcam bilmiyorum sizin nasıl oldu bi çaresi varmı bunun çok acıyo artık iğneyi yaparken :KK43:
Sicak havlu koy canim hafifletiyo ben oyle yapiyorum oturamiyordum bile ama yaptigimdan beri rahatim utu ile isit ama cok sicakta olmasin

sağolun arkadaşlar deniycem hepsini sorma bende oturamıyorum çok acıtıyo sanki iğne kaldı içinde

Kızlar banada bi akıl verin lütfen üçimden bişeyin kopup gittiğini hissettim bugün 5. Günüm hiç bişi hissetmiyom umutsuz bir şekilde bekliyorum
iyi düşün iyi olsun boş yere stres yapma sakın ola idrar testi de yapma moralin bozulur idrarda geç çıkar perşembe yada cuma günü istersen kan testi ver kafan rahat olsun stres yok en büyük düşmanımız lütfen dikkat et bebeğini de kendini de üzme..

Kızlar banada bi akıl verin lütfen üçimden bişeyin kopup gittiğini hissettim bugün 5. Günüm hiç bişi hissetmiyom umutsuz bir şekilde bekliyorum
iyi düşün iyi olsun boş yere stres yapma sakın ola idrar testi de yapma moralin bozulur idrarda geç çıkar perşembe yada cuma günü istersen kan testi ver kafan rahat olsun stres yok en büyük düşmanımız lütfen dikkat et bebeğini de kendini de üzme..

Şu içimden düştüğünü hissettiğim şey olmasa tamm diycemde sizde de öle şeyler oldumu hiçç

ya kızlar kafam karışık 18 mart cuma günü 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi son 3 gündür şiddetli bi bel Ağrı'm oluyor sanki adet olucam karnımda bi sertlik fonda yok 30 mart test günüm acaba akşam idrar testi yapsam çıkarım ara ara kasıklarda bi sancıda oluyorsanki

Bende dayanamayıp kan testi verdim..sonuç 15:30 da çıkıcak... Bana dua edin.... Kalbim pır pır o kadar heyecanlıyım ki.. Elim ayağım buz kesti... İnşallah hepimiz hayırlısı ile evlat sahibi oluruz..

Htcilk bende senden 1 gün sonra tranfer oldum. 5. Gün embriyosu 2 tane . Bu sabah idrar testi yaptım silik bi çizgi çıktı .. Dayanamadım kan testi yaptırdım . Bence sabah ilk idrarınla yap testini .

Htcilk bende senden 1 gün sonra tranfer oldum. 5. Gün embriyosu 2 tane . Bu sabah idrar testi yaptım silik bi çizgi çıktı .. Dayanamadım kan testi yaptırdım . Bence sabah ilk idrarınla yap testini .
inş tutmuştur bu 3. denemem çok korkuyorum bişide hissetmiyorum gerçi daha belirti olmaz diolar ama inş öyledir benim embriyolara bide embriyoskop yapıldıAllahım inş hepimizin yüzünü güldürsün inş

Şu içimden düştüğünü hissettiğim şey olmasa tamm diycemde sizde de öle şeyler oldumu hiçç
canım benim bebeğim tutundu ama kalbi durdu yani senin dediğin gibi bişey olmadı bende bilmiyorum ama kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canını sıkma üzme kendini hayırlısı dua et bol bol hayırlıysa sizden yiyecek lokması varsa rabbim sizlere bağışlasın ve sana sıkı sıkı tutunsun..

Bende dayanamayıp kan testi verdim..sonuç 15:30 da çıkıcak... Bana dua edin.... Kalbim pır pır o kadar heyecanlıyım ki.. Elim ayağım buz kesti... İnşallah hepimiz hayırlısı ile evlat sahibi oluruz..
inşallah güzel haberler alırsın canım benim

Allahım inşallah positif sonuç almayı nasip edr haber ver mutlaka

Back