- 17 Ağustos 2007
- 223
- 146
- 103
insallahinşallah canım benim sende güzel sonuç alcaksınn
ins.canim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallahinşallah canım benim sende güzel sonuç alcaksınn
Bugünlerde dikkat etmeniz gerek aman bunlar kıymetli bebekler yatın dinleninÖdüm kopuyor var ya bir şey olursa diye. bi de misafirim var . Esim aradı bebek napıyo diye soruyo daha çok korkuyorum
prenses hangi ilaçlara devam ediyosun ikinci testi yaptırdın mı ?canım sende yarın hayırlı güzel sonuçlar alıcaksın inşallahh
evet canım dün 11 .günümdü 650 çıktı beta hcg hepsine devam ediyorum canım kesilmedi iğneler ve ilaçlar kalp atışına kadar devam inş.clexane iğne ,progestan iğne, folbiol ,estrofemprenses hangi ilaçlara devam ediyosun ikinci testi yaptırdın mı ?
Yok canim olmaz bana sabah iki akasam iki kullan dediler birsey olmazkızlar merhaba benimde 24 martta transferim oldu.5 nisan beta zamanı bugün yanlışlıkla estrofemi 2 tane birden içtim bir sıkıntı olurmu acaba
senn tuttmu bebişin sonuç aldınmıYok canim olmaz bana sabah iki akasam iki kullan dediler birsey olmaz
bugun 11.gunum ve hcg 10.79 cikti
evt ilkİlk test mi bu
Yok canim beklemedegimsenn tuttmu bebişin sonuç aldınmı
Yeni tutunuyor dur belki üzme kendini bol bol dua et canım iki gün sonra yaptır dedi mi doktorunevt ilk
teste guvenmeyin derim bendeSelam kizlar transferimin 9.gunu bugun asil test gunum yarin ama ben dauanamayip dun yaptim 2.cizgiyi gordum
2 gun sonra tekrar yapilacak tahlil dualrinizi eksik etmeyin insallah beni birakmazlar cok alistim ben onlaraaaaYeni tutunuyor dur belki üzme kendini bol bol dua et canım iki gün sonra yaptır dedi mi doktorun