Ayyy sinir bozucu olay oldu senin testin bi alsaydık sonucunu hayırlısıylayaaa deli oldum ben ilcedeyim kanlar ile gidiyor ve sisteme dusmedi birisine sordurdum 1.45 mi 1.65 mi ole biseyler dediler anlamadim nasil bir sonuc ne oluyor yani sonucumu goremwdim delirdim yaaaaaa
Kizlarrr cok sevindim rabbim devamini getirsin ins hayirli saglikli evlatlariniz olsunkızlarrrrrr sonunda testi yaptırabildim ve hamileyimmmmm çok.... mutluyummm çok....11. gün ve değerim 292 doktorum çok iyi olduğunu söyledi
Allahima şükürler olsun tek embriyo 10. Gun degerim 105.3
Gözün aydın canım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinkızlarrrrrr sonunda testi yaptırabildim ve hamileyimmmmm çok.... mutluyummm çok....11. gün ve değerim 292 doktorum çok iyi olduğunu söyledi
ben izmirde irenbede yaptırdım canım senin kaçıncı gün embriyosuydu?Merhabalar ben yeni yazmaya başladım tüm hamilelerin bebekleri hayırlı olsun hepinizin adına çok sevindim..Benimde 11.günüm ama aşırı heyecandan test yaptırmaya cesareti yok Dr 15.gün yaptır dedi.Hamile arkadaşlar nerelerde tedavi oldunuz yazarmısınız
h g aramiza gulberk insallah sende guzel haberlwr verirsin bugun bile yaptirsan belli olur sonucun 3 gundur burda dualar kabul olunuyor cok guzel bi duyguu insallah hepimizin duasi kabul olurrrMerhabalar ben yeni yazmaya başladım tüm hamilelerin bebekleri hayırlı olsun hepinizin adına çok sevindim..Benimde 11.günüm ama aşırı heyecandan test yaptırmaya cesareti yok Dr 15.gün yaptır dedi.Hamile arkadaşlar nerelerde tedavi oldunuz yazarmısınız
kızlarrrrr hangi ilaçlara devam ediyosunuz yenileri eklendiimi
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canımGözün aydın canım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım
ay canım benim anam şükürrr kızlarrr sezona hızlı girdik hahahahaaKızlaaaarrr hamıleyımmmmmm
canım sen naptın sonucun neeeh g aramiza gulberk insallah sende guzel haberlwr verirsin bugun bile yaptirsan belli olur sonucun 3 gundur burda dualar kabul olunuyor cok guzel bi duyguu insallah hepimizin duasi kabul olurrr
hic birsey yapmadim canim pazartesi 12.gunum kan testi verecem gunumu beklicem yani insallah hamileler kervanina bende katilirim senin sonucunda baya guzel ins.ikiz annesi olacaksin cokkk guzel canim benimcanım sen naptın sonucun neee
inşallah canım benim sende güzel sonuç alcaksınnhic birsey yapmadim canim pazartesi 12.gunum kan testi verecem gunumu beklicem yani insallah hamileler kervanina bende katilirim senin sonucunda baya guzel ins.ikiz annesi olacaksin cokkk guzel canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?