- 15 Mart 2016
- 118
- 57
- 13
- 33
çok şükür canım senden de aldık güzel haberi inşallah kucağına almakda nasip olurAllahima şükürler olsun tek embriyo 10. Gun degerim 105.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür canım senden de aldık güzel haberi inşallah kucağına almakda nasip olurAllahima şükürler olsun tek embriyo 10. Gun degerim 105.3
Amin canımçok şükür canım senden de aldık güzel haberi inşallah kucağına almakda nasip olur
testi tekrarladın mı canım değerler nasıldışükür hamişler çoğaldı bin şükür allahım
CANIM YARIN TEKRAR kan vericem bakalım kaç olmuştesti tekrarladın mı canım değerler nasıldı
kıyamam ya allahım bu nasıl bir içgüdü biz akşam eşimle sarıldık kaldık öylece sonra saf saf bakışıp gülüştük insan inanamıyoHeyecandan ne yapcami bilmiyorum eşim yarım saat sonra isten gelecek ona nasıl soyliycem kalbim duracak gibi
ayy inşallah hadi bakalım yükselsin değerler benim araya tatil girdi salı gidicem bende ayy ultrasonda görmek kalbinin atışını duymak.....CANIM YARIN TEKRAR kan vericem bakalım kaç olmuş
Masallahh cok sevindim insaAllah bisde boyle seviniriz ne olur rabbim hic birimizin boynunu bukuk birakma(kızlarrrrrr sonunda testi yaptırabildim ve hamileyimmmmm çok.... mutluyummm çok....11. gün ve değerim 292 doktorum çok iyi olduğunu söyledi
Heyecandan ne yapcami bilmiyorum eşim yarım saat sonra isten gelecek ona nasıl soyliycem kalbim duracak gibi
ay canım en heycalı kısım şimdi asıl önce kese sonra kalp sonra testler derken ohoooo yol uzunayy inşallah hadi bakalım yükselsin değerler benim araya tatil girdi salı gidicem bende ayy ultrasonda görmek kalbinin atışını duymak.....
Hayırlı olsun canım darısı başıma inşallahkızlarrrrrr sonunda testi yaptırabildim ve hamileyimmmmm çok.... mutluyummm çok....11. gün ve değerim 292 doktorum çok iyi olduğunu söyledi
canım sende yarın hayırlı güzel sonuçlar alıcaksın inşallahhHayırlı olsun canım darısı başıma inşallah
Allahima şükürler olsun tek embriyo 10. Gun degerim 105.3
İnşallah karnımda kelebekler uçuşuyorcanım sende yarın hayırlı güzel sonuçlar alıcaksın inşallahh
inşallah canım inşallah sende yarın o güzel haberi alırsınHayırlı olsun canım darısı başıma inşallah
olsun var olduğunu öğrenmek bile çok güzel inşallah o yolu keyifli keyifli geçiririz :)ay canım en heycalı kısım şimdi asıl önce kese sonra kalp sonra testler derken ohoooo yol uzun
yaaa deli oldum ben ilcedeyim kanlar ile gidiyor ve sisteme dusmedi birisine sordurdum 1.45 mi 1.65 mi ole biseyler dediler anlamadim nasil bir sonuc ne oluyor yani sonucumu goremwdim delirdim yaaaaaacanım çatlıycam bak kaç kişiden poziti sonuç geldi çıkmadımı hala
canim cokkk sevindimm gercekten Rabbim kucagina almayina almayi nasip etsin canim benimmmbence git yaptır canım benim 3 . gün embriyosuydu 9.gün idrarda çıktı silikti biraz ama yinede belliydi ben emin olmadan kimseye söylemedim bugün 11. gün ve değerim 292 çıktı