• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

kızlarrrrrr sonunda testi yaptırabildim ve hamileyimmmmm çok.... mutluyummm çok....:anneadayı::KK200::KK68::KK71:11. gün ve değerim 292 doktorum çok iyi olduğunu söyledi
Masallahh cok sevindim:anneadayı::KK200: insaAllah bisde boyle seviniriz ne olur rabbim hic birimizin boynunu bukuk birakma:((

ayy inşallah hadi bakalım yükselsin değerler benim araya tatil girdi salı gidicem bende ayy ultrasonda görmek kalbinin atışını duymak.....:KK68:
ay canım en heycalı kısım şimdi asıl önce kese sonra kalp sonra testler derken ohoooo yol uzun

kızlar hangi ilaçları kullanıyosunuz hangilerine devam ediyorsunuz?

canım çatlıycam bak kaç kişiden poziti sonuç geldi çıkmadımı hala
yaaa deli oldum ben ilcedeyim kanlar ile gidiyor ve sisteme dusmedi birisine sordurdum 1.45 mi 1.65 mi ole biseyler dediler anlamadim nasil bir sonuc ne oluyor yani sonucumu goremwdim delirdim yaaaaaa

bence git yaptır canım benim 3 . gün embriyosuydu 9.gün idrarda çıktı silikti biraz ama yinede belliydi ben emin olmadan kimseye söylemedim bugün 11. gün ve değerim 292 çıktı
canim cokkk sevindimm gercekten Rabbim kucagina almayina almayi nasip etsin canim benimmm

Back