Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzulme guclu olmaliyiz pozitif dusunmeliyoz bize simsiki tutunmalari icin dua etmeliyiz aglarsak ve uzulursek olmaz simdi 2 gun cok onemli bizim icinBende bugun dayanamadim kantesti yaptim 10 cu gunumdu 1.20 cikti
gün idrarda gördüm ilk silikditeste guvenmeyin derim bende
2 gun sonra tekrar yapilacak tahlil dualrinizi eksik etmeyin insallah beni birakmazlar cok alistim ben onlaraaaa
Sagol canim alalh en kisa zamanda sanada banada versintekrarlamakta fayda vardır derim ben hakkında hayırlısı olsun.ben 1 düşük 5 negatif sonuç aldım şimdi tekrar beklemedeyim.bakalım ne olcak
Evet canim haklisinda elimde degil kendime karsi koyamiyorum uzulup aglammak icinuzulme guclu olmaliyiz pozitif dusunmeliyoz bize simsiki tutunmalari icin dua etmeliyiz aglarsak ve uzulursek olmaz simdi 2 gun cok onemli bizim icin
umidini kirmak istemem bende gordum 9.gun ikincisi silikti bugun sabah tekrar idrar yaptim 11.gun daha belirginlesmistir diye beklerken tek cizgi tabi yikildim o an dedim teste guvenmeyin diyorlar ya dogru kan tahlili vermeye gittik tabi senin ki benim gibi olacak deil sadece bosver zamanini bekle umut et hayal etBende 7.
gün idrarda gördüm ilk silikdi
bende oyleyim hayal kirikligi yasadim ama aglamak uzulmek suan en son yapmamiz gereken sey guclu olmaya calisiyorum ve 2 gun guclu olacaz tamam guzel dusunelim guzel seyler olsun olmazsada biz elimizden gelwni yaptik zamani deilmis dicez hersey yaradandanEvet canim haklisinda elimde degil kendime karsi koyamiyorum uzulup aglammak icin
Evet herseyin hayirlis canim ikimiz icinde kismet boyleymis demekbende oyleyim hayal kirikligi yasadim ama aglamak uzulmek suan en son yapmamiz gereken sey guclu olmaya calisiyorum ve 2 gun guclu olacaz tamam guzel dusunelim guzel seyler olsun olmazsada biz elimizden gelwni yaptik zamani deilmis dicez hersey yaradandan
iğneyle estrofem günde kaç tane ?evet canım dün 11 .günümdü 650 çıktı beta hcg hepsine devam ediyorum canım kesilmedi iğneler ve ilaçlar kalp atışına kadar devam inş.clexane iğne ,progestan iğne, folbiol ,estrofem
Tabiki hamilesin hayırlı olsun:)Kizlar 6.gun degerim 90 cikti sizce hamilemiyim:)
Allahim razi olsun:)Tabiki hamilesin hayırlı olsun:)
Çok sevindim allahımm çifter çifter katlanmadını basip eylesinAllahim razi olsun:)
Degerim guzelce katlanir kese kalp atisi gormek nasip olur inşAllah...amin.
bence git canım idrarı tekrarla yarın sabah eğer yine aynı çıkarsa git yaptır benimde 10. gün silik çkmıştı 12. gün gidebildim ben ve değerim 292 çıktıKızlarrrrr günaydınnnn...
Bugün 9. Günüm az önce idrar testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı teste... Sizce kan testine gideyim mi? Çok heyecanlandım...
Cnm benimde aynıydı. Hemşire zeytin yağı ile ovala dedi...ben her akşam ovuyorum çok işe yaradı. Sanada tavsiye ederimkızlar bu progesteron iğnelerinin yapıldığı yerler resmen kas katı olmuş napıcam bilmiyorum sizin nasıl oldu bi çaresi varmı bunun çok acıyo artık iğneyi yaparken