• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

tekrarlamakta fayda vardır derim ben hakkında hayırlısı olsun.ben 1 düşük 5 negatif sonuç aldım şimdi tekrar beklemedeyim.bakalım ne olcak

Bende 7.

gün idrarda gördüm ilk silikdi
umidini kirmak istemem bende gordum 9.gun ikincisi silikti bugun sabah tekrar idrar yaptim 11.gun daha belirginlesmistir diye beklerken tek cizgi tabi yikildim o an dedim teste guvenmeyin diyorlar ya dogru kan tahlili vermeye gittik tabi senin ki benim gibi olacak deil sadece bosver zamanini bekle umut et hayal et

Evet canim haklisinda elimde degil kendime karsi koyamiyorum uzulup aglammak icin :KK61:
bende oyleyim hayal kirikligi yasadim ama aglamak uzulmek suan en son yapmamiz gereken sey guclu olmaya calisiyorum ve 2 gun guclu olacaz tamam guzel dusunelim guzel seyler olsun olmazsada biz elimizden gelwni yaptik zamani deilmis dicez hersey yaradandan

suan bagiraa bagiraaaa aglamak istiyorum sonra diyorum 0 da olabilirdi hala umudun var diyorum belki ben burda savasirken bebegimde orda tutunmaya calisiyor oda savasiyor belki belki gec tutundu diyorum guclu olmaya calisiyorum 2 gun ya tamamen kaybedecem bu umudumu yada icimde biseyler yeserecek benimm icinnn savas bebegim yada bebeklerim ben sizi birakmak istemiyorummm

bende oyleyim hayal kirikligi yasadim ama aglamak uzulmek suan en son yapmamiz gereken sey guclu olmaya calisiyorum ve 2 gun guclu olacaz tamam guzel dusunelim guzel seyler olsun olmazsada biz elimizden gelwni yaptik zamani deilmis dicez hersey yaradandan
Evet herseyin hayirlis canim ikimiz icinde kismet boyleymis demek:KK61:

Benimde 5. Günüm yapsam çıkarmı acaba komik olcak ama ilk gün gaz çıkarırken içimden birşeyin kopup pıt edip gittiğini hissettim acaba tutunmadımı

Kızlarrrrr günaydınnnn...

Bugün 9. Günüm az önce idrar testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı teste... Sizce kan testine gideyim mi? Çok heyecanlandım...

kızlar bu progesteron iğnelerinin yapıldığı yerler resmen kas katı olmuş napıcam bilmiyorum sizin nasıl oldu bi çaresi varmı bunun çok acıyo artık iğneyi yaparken :KK43:

Kızlarrrrr günaydınnnn...

Bugün 9. Günüm az önce idrar testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı teste... Sizce kan testine gideyim mi? Çok heyecanlandım...
bence git canım idrarı tekrarla yarın sabah eğer yine aynı çıkarsa git yaptır benimde 10. gün silik çkmıştı 12. gün gidebildim ben ve değerim 292 çıktı

kızlar bu progesteron iğnelerinin yapıldığı yerler resmen kas katı olmuş napıcam bilmiyorum sizin nasıl oldu bi çaresi varmı bunun çok acıyo artık iğneyi yaparken :KK43:
Cnm benimde aynıydı. Hemşire zeytin yağı ile ovala dedi...ben her akşam ovuyorum çok işe yaradı. Sanada tavsiye ederim

Back