• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

kızlar 5. gün embryosu erken çıkıyo ama 2.3. gün embryosu geç çıkıyo oyüzden doktorunuzun dediği tarihi bekleyin ben kanda pozitif çıkmasa inanın dün yapmıcaktım yani idrar testi

Ya ben dayanmaya calışıyorum ama bi yandanda cok sabırsızlanıyorum. Biliyorum çok erken ama bi aklımda diyor ki git test yaptır.. 5. Gün embriyosu en erken ne zaman yapılır? Ben 11-12. Günü nasıl getiricem daha 7 sandığım 6. gün....

Kizlar benimde bugun transferide sayarsak 5.gunum,sabah uyandiktan sonra midem bulandi ve istifar ettim,onceki hamileligimdede erken mide bulantim baslamisti acaba hamilemiyimdir:(

sabah idrar testi yaptım çok belli değildi ama ikinci çizgiyi gördüm çok şükür kandada çıktı haftaya salı tekrar gidicem bakalım inşallah değerim yükselerek devam eder :)

Ya ben dayanmaya calışıyorum ama bi yandanda cok sabırsızlanıyorum. Biliyorum çok erken ama bi aklımda diyor ki git test yaptır.. 5. Gün embriyosu en erken ne zaman yapılır? Ben 11-12. Günü nasıl getiricem daha 7 sandığım 6. gün....
canım ben 5. gün 2 tane 1.kalite transferiyim 9.gün çıktı çokt yüksek çıktı şükür demekki 7.gündede gitsem çıkacakmış

esengül hadi canım ama bak kişi hamiş haberi verdi şükür sende ver bize güzel haber

bence git yaptır canım benim 3 . gün embriyosuydu 9.gün idrarda çıktı silikti biraz ama yinede belliydi ben emin olmadan kimseye söylemedim bugün 11. gün ve değerim 292 çıktı

Back