- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 35
.Bende duygulnadim canim rabbim nasip etsin sanada tum istiyenlerede senin niyetine fatiha okudum canim Allah kabul etsin insallah
Allah razı olsun allah kabul etsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Bende duygulnadim canim rabbim nasip etsin sanada tum istiyenlerede senin niyetine fatiha okudum canim Allah kabul etsin insallah
canım kan sonucun çıkmadımı hala meraktayımbence yapma kafani karistirma yarini bekle benim 9.gun olmasina ragmen cok silikti
Cnm kac embriyo koydurmustun.kizlar bugun esimin dogum gunu hayalimi insallah gerceklestirecem ama tamam oldu diyemiyorum tahlilde ciksin
yok cikmadi bende haber bekliyorum 4 4.5 gibi belli olacakcanım kan sonucun çıkmadımı hala meraktayım
2 tane canimCnm kac embriyo koydurmustun.
canım ben 5. gün 2 tane 1.kalite transferiyim 9.gün çıktı çokt yüksek çıktı şükür demekki 7.gündede gitsem çıkacakmışYa ben dayanmaya calışıyorum ama bi yandanda cok sabırsızlanıyorum. Biliyorum çok erken ama bi aklımda diyor ki git test yaptır.. 5. Gün embriyosu en erken ne zaman yapılır? Ben 11-12. Günü nasıl getiricem daha 7 sandığım 6. gün....
canım benim çok şükür hadi gözünaydınnn ay çok güzel ya ayağımı sürüdüm hepinize dua ettim şükür bir bir hamiş haberleri geliyoAllahima şükürler olsun tek embriyo 10. Gun degerim 105.3
aha sende hamişsin maşallah canım gözün aydın hahahahaha bütün kızlar hamişşşsabah idrar testi yaptım çok belli değildi ama ikinci çizgiyi gördüm çok şükür kandada çıktı haftaya salı tekrar gidicem bakalım inşallah değerim yükselerek devam eder :)
canım çatlıycam bak kaç kişiden poziti sonuç geldi çıkmadımı halayok cikmadi bende haber bekliyorum 4 4.5 gibi belli olacak
canım çok saol çok şükür allaha etmemmi akşam hemen herkeze ettim dua tez zamanda sende hamiş kalırsın inşallahprenses1989 canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah darısı bizlere inşallah dualarını bizlere eksik etme...
çok şükür canımm rabbim bekleyen arkadaşlarada bu güzel haberi almayı nasip etsin inşallahaha sende hamişsin maşallah canım gözün aydın hahahahaha bütün kızlar hamişşş
bence git yaptır canım benim 3 . gün embriyosuydu 9.gün idrarda çıktı silikti biraz ama yinede belliydi ben emin olmadan kimseye söylemedim bugün 11. gün ve değerim 292 çıktıYa ben dayanmaya calışıyorum ama bi yandanda cok sabırsızlanıyorum. Biliyorum çok erken ama bi aklımda diyor ki git test yaptır.. 5. Gün embriyosu en erken ne zaman yapılır? Ben 11-12. Günü nasıl getiricem daha 7 sandığım 6. gün....