Benim 2 dede 2 tane transfer edildi 1 tane bozuldu 1 denemem negatif şimdi 1 martta 2.yi denedimAma ilki negatifle sonuclandi demissin ya ilk denemen o degilmiydi
insallah tutunmustur insallah allahim verir hepimize ya bende en ufak belirti yok bakalim kismetBenim 2 dede 2 tane transfer edildi 1 tane bozuldu 1 denemem negatif şimdi 1 martta 2.yi denedim
Buda belirtimi ki onuda bilmiyoruz ki belki adet olacam diye böyle sancı çekiyorum ay çok sıkıntılı süreç maddi manevi zor
Y
Adet olmazsin ilac kullaniyosun o yuzden adet olmayi bekleme. Ve yasadigin tabii belirti yabana atma beni dusun bide hic transfer olmamis gibiyim :)
canım negatif 2.00 çıktıcanim naptin? kan değerinde bir artış oldu mu
Aminnnn inşallah allah olmayan herkese nasıp etsin bana mucize oldu ilk denememdi ve olumsuzluklar cok oldu bende ve hayla inanamıyorumCnm gözün aydın çok sevindim.Rabbim kucağına almayida nasip etsin.darısı bizim basimiza
Rabbim hayırlısını versin canım. biz de 9.gunde kanda baktirdik 0.15 çıktı. insan inanmak istemiyor ama işte.... Bugün 3 gün oldu biraz daha kabullenir gibi olduk.. rabbim bizim de yüzümüzu güldürecek inşallah bir gün...canım negatif 2.00 çıktı
Tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun...Günaydın arkaşlar kan tahlili yaptırdım pozitif cıktıallahıma şükürler olsun allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün...
hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin raabbim bizede nasip eder inşallahGünaydın arkaşlar kan tahlili yaptırdım pozitif cıktıallahıma şükürler olsun allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün...
inşallah canım ben eşimlede sorun yaşıyorum sürekli doktorları suçluyor 4 tane dondurulmuş var ama bitti artık diyor istemiyor benimde zaten olacak diyede ümidim kalmadı doktortor bir sorunda göremiyor herşey çok güzel gitti eabbim ol demeden olmuyor işteRabbim hayırlısını versin canım. biz de 9.gunde kanda baktirdik 0.15 çıktı. insan inanmak istemiyor ama işte.... Bugün 3 gün oldu biraz daha kabullenir gibi olduk.. rabbim bizim de yüzümüzu güldürecek inşallah bir gün...
ayyy çok sevindim arkadaşım ya kalp atışlarını da duyarsınız inşallah. darısı başımıza güzel haberleri alınca moral oluyor bizlere deGünaydın arkaşlar kan tahlili yaptırdım pozitif cıktıallahıma şükürler olsun allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün...
canim üzülme. bence Biraz zaman geçsin eşin de daha sağlıklı düşünebilir. hangi merkezde yaptiriyorsunuz?inşallah canım ben eşimlede sorun yaşıyorum sürekli doktorları suçluyor 4 tane dondurulmuş var ama bitti artık diyor istemiyor benimde zaten olacak diyede ümidim kalmadı doktortor bir sorunda göremiyor herşey çok güzel gitti eabbim ol demeden olmuyor işte
CANIM SEN BEKLEMEDE MİSİN?canim naptin? kan değerinde bir artış oldu mu
ARKADAŞIM İLK DENEMELERİN TUTUP MU DÜŞTÜ HİÇ Mİ TUTMADI ? BU SEFER OLACAK İNŞALLAHOlumsuz düşünme lütfen.. Henüz çok çok çok erken.. Ne canı var da ne belırtısı olsun
CANIM KAÇINCI GÜNDÜ TRANSFERLERİN?3 tane dondurulmuşum vardı 1 bozulmuş 2 tane transfer edildi
CANIM SENİN İLK MİYDİ ?Rabbim hayırlısını versin canım. biz de 9.gunde kanda baktirdik 0.15 çıktı. insan inanmak istemiyor ama işte.... Bugün 3 gün oldu biraz daha kabullenir gibi olduk.. rabbim bizim de yüzümüzu güldürecek inşallah bir gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?