Transfer sonrası bekleyenler

ben hiç hissetmedim estrofem hiç bişey almıyorum gibi geldi bana. Sadece günde 3 kere düzgün bi şekilde kullamnak biraz zor oluyordu ve cepte alarm kurdum 7.00-15.00-22.00
sen ne hissediyorsun estrofemle alakalı?
Canim belki de onla alakali degildir ama kafambi tuhaf sanki baska bi yerde yasiyorum dalginim cok !

Insallah ya insallah ben cuma ogrencem kismetse doktorum gel ypalim testini dedi.. ama belirti sifir
olumsuz düşünme ama kesin hamileyim diye de düşünme daha belirti olmaz zaten çok yeni. benim sürekli gözlerim kararıyo ve halsizlik başladı bugün kolumu bile kımıldatasım gelmiyo kasık ağrım var ama ilaçların etkisi olabilir

Ben dondurulmuslarla yaptigim icin ilaclarin etkisi olmuyo. Hamile olmadigimi dusunuyorum olumlu olmaz olsaydi muhakkak bi belirti olurdu 6.gundeyim

Aaaa senin cok guzel tazelerde tutunma guzel oluyo benimde tazede oldu hamile kaldim ama 9.hafta kalbi durdu seninde insallah hersey yolunda gider pozitifi alir kucaginada alirsin.. taze emriyoysa daha sanslisin
inşallah her şey güzel olur en çok korktuğum zaten olup ta düşmesi. senin kaç tane konuldu

Benim ilk denememde 1 tane blast konuldu tuttu ama kalbi durdu. Ikincide 1 tane blast konuldu tutunamadi.ucuncude 2 tane blast konuldu ne olur bilmem. Yas kac senin problem neydi
25 yaşındayım ben problem yok ama 3 tane düşük yaptım sebepsiz ve aralıklarla oldu bi oluyodu 2 yıl olmuyodu bi daha tüp bebek deneyelim dedik belki olur diye. senin sorun ne?

Canim belki de onla alakali degildir ama kafambi tuhaf sanki baska bi yerde yasiyorum dalginim cok !
ben bu tüp bebek hikayesi başlandıktan sonra hep böyleyım. yoruldum artık bu başka dünyadaki hayattan. normal insan gibi yaşamak istiyorum ama tüp bebek hep aklımda. bi de ikinci denemem hala başlamadım. bekletiriyor beni benim doktorum. sınırlarımı deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…