- 5 Mart 2016
- 47
- 4
- 1
- 36
Bende 28 yasindayim esimde problem. Bunun tedavisi var tupe gerek yoktuki benim arkadasimin tanidigida hep bu sekilde oluyodu hamile kalip dusuruyodu doktor tedavi etti normal yolla hamile kaldi tupe gerek yokki canim25 yaşındayım ben problem yok ama 3 tane düşük yaptım sebepsiz ve aralıklarla oldu bi oluyodu 2 yıl olmuyodu bi daha tüp bebek deneyelim dedik belki olur diye. senin sorun ne?
daha fazla beklemek istemedik bide 2 yıl oldu en son düşüğümün üstünden olmadı bi daha ve düşmesinin sebebi yok bebeğin genetiğinde problem olabilir dedi doktor tüp bebekte daha sağlıklı oluyo ya ondan böyle yaptıkBende 28 yasindayim esimde problem. Bunun tedavisi var tupe gerek yoktuki benim arkadasimin tanidigida hep bu sekilde oluyodu hamile kalip dusuruyodu doktor tedavi etti normal yolla hamile kaldi tupe gerek yokki canim
insallah insallah insallah rabbim isteyen herkese versin insallah..daha fazla beklemek istemedik bide 2 yıl oldu en son düşüğümün üstünden olmadı bi daha ve düşmesinin sebebi yok bebeğin genetiğinde problem olabilir dedi doktor tüp bebekte daha sağlıklı oluyo ya ondan böyle yaptık
3 martta oldu benim canım bir gün önce
Insallah ya insallah ben cuma ogrencem kismetse doktorum gel ypalim testini dedi.. ama belirti sifir
var mi bir his ?
yok canım sadece kasık ağrılarım oluyo arada bir yokmuş gibi geliyo bana ama hayırlısı
Erken ama bn ilkindede 9. Gun yaptirdim cikmisti. Doktorumda 2 senedir gittigim aile dostumuz doktor kendisi kadin dogum uzmani oda 9. Gunu gel bakalim dedivar mi bir his ?
Bu cuma mı? Erken diil mi ki?
Mrb canim benim de 4 maryta dondurilmus 4.gun embriyo transferi oldum.senin kacimci gun embriyosu hic belirtin var mi
Ben varimmmmmm.Merhaba,
4 martta transferi olan var mi?
Benimkiler de 5.gun, 2 tane.. 3.denemem, bişi hissetmiyorum açıkcası , daha doğrusu öyle dınlemıyorum kendımi. Tabı kı farklı bısıler var ama ne olduğunu anlamadan yorum yapmak ıstemıyorum. Opudan sonra ozellıkle donduruldu embrıyolar, hem vücutta arınmış oluyor ılaclardan. Ikı ay sonra oldu transferım. Dıgerlerıne göre daha ıyıyım. Vakit geldıyse olmustur, ınsallahta olmustur
Benimde 1 martta olduBen varimmmmmm.
Belirtilerin varmiBenimde 1 martta oldu
İlk günden beri yoğun kasık ağrım bel ağrım var bugünde bacaklarım çok ağrıyor ilk denemem negatif sonuçlandı hiçbir yerim ağrımıyordu ağrılar belirtimi dir onada bilmiyorumBelirtilerin varmi
Belirtidir tabikide canim benim belirti varken ilk denememde hamile kalmistim ama malesef 9 haftalik kalbi durdu. Simdi bu ucuncu denemem ama belirti hic yok hic. Sana kac tane emriyo konuldu ve dondurulmusmuyduİlk günden beri yoğun kasık ağrım bel ağrım var bugünde bacaklarım çok ağrıyor ilk denemem negatif sonuçlandı hiçbir yerim ağrımıyordu ağrılar belirtimi dir onada bilmiyorum
Benim 6 tane embriyo oluştu hepsi 3lü dondurul 1. Denememde 2 tane konuldu tutmadı bu 2 . DenememBelirtidir tabikide canim benim belirti varken ilk denememde hamile kalmistim ama malesef 9 haftalik kalbi durdu. Simdi bu ucuncu denemem ama belirti hic yok hic. Sana kac tane emriyo konuldu ve dondurulmusmuydu
Belirtidir tabikide canim benim belirti varken ilk denememde hamile kalmistim ama malesef 9 haftalik kalbi durdu. Simdi bu ucuncu denemem ama belirti hic yok hic. Sana kac tane emriyo konuldu ve dondurulmusmuydu
Ama ilki negatifle sonuclandi demissin ya ilk denemen o degilmiydiBenim 6 tane embriyo oluştu hepsi 3lü dondurul 1. Denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?