• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası bekleyenler

25 yaşındayım ben problem yok ama 3 tane düşük yaptım sebepsiz ve aralıklarla oldu bi oluyodu 2 yıl olmuyodu bi daha tüp bebek deneyelim dedik belki olur diye. senin sorun ne?
Bende 28 yasindayim esimde problem. Bunun tedavisi var tupe gerek yoktuki benim arkadasimin tanidigida hep bu sekilde oluyodu hamile kalip dusuruyodu doktor tedavi etti normal yolla hamile kaldi tupe gerek yokki canim

Bende 28 yasindayim esimde problem. Bunun tedavisi var tupe gerek yoktuki benim arkadasimin tanidigida hep bu sekilde oluyodu hamile kalip dusuruyodu doktor tedavi etti normal yolla hamile kaldi tupe gerek yokki canim
daha fazla beklemek istemedik bide 2 yıl oldu en son düşüğümün üstünden olmadı bi daha ve düşmesinin sebebi yok bebeğin genetiğinde problem olabilir dedi doktor tüp bebekte daha sağlıklı oluyo ya ondan böyle yaptık

Insa
daha fazla beklemek istemedik bide 2 yıl oldu en son düşüğümün üstünden olmadı bi daha ve düşmesinin sebebi yok bebeğin genetiğinde problem olabilir dedi doktor tüp bebekte daha sağlıklı oluyo ya ondan böyle yaptık
insallah insallah insallah rabbim isteyen herkese versin insallah..

Mrb canim benim de 4 maryta dondurilmus 4.gun embriyo transferi oldum.senin kacimci gun embriyosu hic belirtin var mi

Benimkiler de 5.gun, 2 tane.. 3.denemem, bişi hissetmiyorum açıkcası , daha doğrusu öyle dınlemıyorum kendımi. Tabı kı farklı bısıler var ama ne olduğunu anlamadan yorum yapmak ıstemıyorum. Opudan sonra ozellıkle donduruldu embrıyolar, hem vücutta arınmış oluyor ılaclardan. Ikı ay sonra oldu transferım. Dıgerlerıne göre daha ıyıyım. Vakit geldıyse olmustur, ınsallahta olmustur ;)

Olumsuz düşünme lütfen.. Henüz çok çok çok erken.. Ne canı var da ne belırtısı olsun ;)

Benimkiler de 5.gun, 2 tane.. 3.denemem, bişi hissetmiyorum açıkcası , daha doğrusu öyle dınlemıyorum kendımi. Tabı kı farklı bısıler var ama ne olduğunu anlamadan yorum yapmak ıstemıyorum. Opudan sonra ozellıkle donduruldu embrıyolar, hem vücutta arınmış oluyor ılaclardan. Ikı ay sonra oldu transferım. Dıgerlerıne göre daha ıyıyım. Vakit geldıyse olmustur, ınsallahta olmustur :KK66:

Benimde ooudan sonra donduruldu. Bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin herkese

Kızlar hangi ilaç ve iğneleri kullanıyorsunuz transferden sonra.iyi akşamlar hepinize

İlk günden beri yoğun kasık ağrım bel ağrım var bugünde bacaklarım çok ağrıyor ilk denemem negatif sonuçlandı hiçbir yerim ağrımıyordu ağrılar belirtimi dir onada bilmiyorum
Belirtidir tabikide canim benim belirti varken ilk denememde hamile kalmistim ama malesef 9 haftalik kalbi durdu. Simdi bu ucuncu denemem ama belirti hic yok hic. Sana kac tane emriyo konuldu ve dondurulmusmuydu

Belirtidir tabikide canim benim belirti varken ilk denememde hamile kalmistim ama malesef 9 haftalik kalbi durdu. Simdi bu ucuncu denemem ama belirti hic yok hic. Sana kac tane emriyo konuldu ve dondurulmusmuydu
Benim 6 tane embriyo oluştu hepsi 3lü dondurul 1. Denememde 2 tane konuldu tutmadı bu 2 . Denemem

Back