Transfer sonrası bekleyenler

Benim

Benimde cuma olacak kan testi bakalim suan bisey hisetmiyorum hic transfer yapilmamis gi i kismet rabbim ol demistir insallah tutunmustur blastlarim :)
canım tutmuştur inşallah yaa gerçekten burda herks hamile olsun histeroskopi olmuş muydun?

canım tutmuştur inşallah yaa gerçekten burda herks hamile olsun histeroskopi olmuş muydun?
Yok olmadim hic. Benim ilk denememde bebegim 9 haftalik oldu 2.denemde negatifti bu ucuncu denemem. Belki bundan sonra yaparlar eger olumsuz olursa da onun ne oldugunu bilmiyorum

2 tane mi kondu canim ? Insallah hadi ya cok istiyorum valla kendim icin de sizler icin de ! Herkes hamile olsun

5. Gun muydu ? Ne cabuk cikmis !
Evet 5. Gün hiç bi belirtim yoktu adet olacakmışım gibi agrılarım vardı 7. Günü sabahı test yaptım evde vardı bukadar erken çıkacagını tahmin etmiyordum ertesi gün bidaha yaptım daha koyu çizgi ogün kan verdim çok şükür

Tam tersi okumadin mi hic bi yerlerde denk gelmedi mi canim ? Arastir bak gorursun ! Daha dayanikli oluyo cunku !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…