- 6 Ekim 2015
- 725
- 282
- 103
- 37
canım tutmuştur inşallah yaa gerçekten burda herks hamile olsunBenim
Benimde cuma olacak kan testi bakalim suan bisey hisetmiyorum hic transfer yapilmamis gi i kismet rabbim ol demistir insallah tutunmustur blastlarim :)
Yok olmadim hic. Benim ilk denememde bebegim 9 haftalik oldu 2.denemde negatifti bu ucuncu denemem. Belki bundan sonra yaparlar eger olumsuz olursa da onun ne oldugunu bilmiyorumcanım tutmuştur inşallah yaa gerçekten burda herks hamile olsunhisteroskopi olmuş muydun?
inşallah olmuştur canım ama gereği yok zaten bi kere tutmuş tutmayanlara yapılıyo geneldeYok olmadim hic. Benim ilk denememde bebegim 9 haftalik oldu 2.denemde negatifti bu ucuncu denemem. Belki bundan sonra yaparlar eger olumsuz olursa da onun ne oldugunu bilmiyorum
Insallah hic biseye gerek aklmazda tutunmuslardir ya dunyanin en mutlu insani ben olurum heralde tutunmuslar iseinşallah olmuştur canım ama gereği yok zaten bi kere tutmuş tutmayanlara yapılıyo genelde
Cuma sabah gitcem kismetse kan testine sabah erkenden giderim heyecandan :)Ne zaman belli oluyor ?
Evt ben varım. Test günüm 16 martMerhaba,
4 martta transferi olan var mi?
Canim senin kacinci gun bebegi ? Hadi insallah yAAEvt ben varım. Test günüm 16 mart
Bence beklemenize gerek yok benimde tüp bebek 7. Günde idrarda belli oldu inş iyi haber alırsınız Allah kimsenin kucagını boş bırakmasınCuma sabah gitcem kismetse kan testine sabah erkenden giderim heyecandan :)
5. Gun muydu ? Ne cabuk cikmis !Bence beklemenize gerek yok benimde tüp bebek 7. Günde idrarda belli oldu inş iyi haber alırsınız Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Evet 5. Gün hiç bi belirtim yoktu adet olacakmışım gibi agrılarım vardı 7. Günü sabahı test yaptım evde vardı bukadar erken çıkacagını tahmin etmiyordum ertesi gün bidaha yaptım daha koyu çizgi ogün kan verdim çok şükür5. Gun muydu ? Ne cabuk cikmis !
5.gün canım. İnş sen de kavuş en kısa zamanda bebişine.Canim senin kacinci gun bebegi ? Hadi insallah yAA
Senin ne zaman test gunun?5.gün canım. İnş sen de kavuş en kısa zamanda bebişine.
Aynen 2 tane konuldu ama dondurulmuslarda sans az sanki bilmiyorum bekliyorum ama icimde hic olumlu his yok2 tane mi kondu canim ? Insallah hadi ya cok istiyorum valla kendim icin de sizler icin de ! Herkes hamile olsun
Benim 16 martSenin ne zaman test gunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?