- 7 Ağustos 2011
- 49
- 18
- 88
Teşekkürler en kısa zamanda inşallah bütün haber bekleyenler de güzel haber alırlar bende şu 3ayı kazasız belasız atlatırım sağlıkla kucağıma almak nasıp eder allahım..ayyy çok sevindim arkadaşım ya kalp atışlarını da duyarsınız inşallah. darısı başımıza güzel haberleri alınca moral oluyor bizlere de
Evet canimCANIM SENİN İLK MİYDİ ?
yok yani negatif sonuç aldık.bugün 12.gün yine negatif. dr artik değişmez dedi.CANIM SEN BEKLEMEDE MİSİN?
olsun canım napalım ya valla çok zor ama olmayınca da olmuyorEvet canim
4. GÜN EMBRİYOSUCANIM KAÇINCI GÜNDÜ TRANSFERLERİN?
Canim rabbim kucagina almayi nasip etsin ne guzel bi mutluluktur bu masallah diyelim nazar degmesin. Bizede dua et benimde transferimin 7 gunu bic ama hic belirti yok sanirim yine olmadi dua et ne olur bizleredeTeşekkürler en kısa zamanda inşallah bütün haber bekleyenler de güzel haber alırlar bende şu 3ayı kazasız belasız atlatırım sağlıkla kucağıma almak nasıp eder allahım..
Canim ikinci denemen mi bu ? Belirtiye takilma yaaCanim rabbim kucagina almayi nasip etsin ne guzel bi mutluluktur bu masallah diyelim nazar degmesin. Bizede dua et benimde transferimin 7 gunu bic ama hic belirti yok sanirim yine olmadi dua et ne olur bizlerede
3.denemem canim ya belirtisiz hamil3 kalan yokki illaki akinti kasiklatda agri herkeste bisey var bende sanki transfer olmamis gibi gram bisey yok :)Canim ikinci denemen mi bu ? Belirtiye takilma yaa
Balkupu hayırlı olsun ben de 7 martta transfer oldum, beklemedeyim.Bende beklemedeyimm dun transfer oldum :) inşallah hepimiz pozitif sonuc alirz
Kızlar bugün benim 9. Günün dayanamadım gitti kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacak ama kalbimde çıkmak üzere 12. Günü bekleyemedim[/QUOTE
Ayyy hadi insallah insallah ya sabirszlikla bekliyoruz. Hadi bakalim bende cuma 9. Gunum kan vericem doktorum dedi cikar diye hadi insallah allahim hamilesindir
keşke bekleseydin arkadaşım bazısı olsa bile çıkmıyormuş o yüzden 12. güne kadar bekletiyorlarmış. inşallah tutmuştur ve tahlilde çıkarKızlar bugün benim 9. Günün dayanamadım gitti kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacak ama kalbimde çıkmak üzere 12. Günü bekleyemedim
Zaten negatif çıkarsa 12 de gene yapıcam ama inşallah gerek kalmazkeşke bekleseydin arkadaşım bazısı olsa bile çıkmıyormuş o yüzden 12. güne kadar bekletiyorlarmış. inşallah tutmuştur ve tahlilde çıkar
Hadi inşallah güzel haberlerle berilim. Kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar bugün benim 9. Günün dayanamadım gitti kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacak ama kalbimde çıkmak üzere 12. Günü bekleyemedim
Kızlar negatif 0.14 çıktıHadi inşallah güzel haberlerle berilim. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Sikma canini bidahakine olur. Sakin uzulme her serde bi hayir vardir. Birdahakine olucak insallah. Kacunci denemendiKızlar negatif 0.14 çıktı
Cnm teşekkürler benim 10.gün belirtiler başladı her zaman dualarım sizinle bütün bekleyenlere versin bu müşdeli haberi sizde alında benım gibi şaşkın balık gibi olun inanamıyor insan..Canim rabbim kucagina almayi nasip etsin ne guzel bi mutluluktur bu masallah diyelim nazar degmesin. Bizede dua et benimde transferimin 7 gunu bic ama hic belirti yok sanirim yine olmadi dua et ne olur bizlerede
Benimde cuma olacak kan testi bakalim suan bisey hisetmiyorum hic transfer yapilmamis gi i kismet rabbim ol demistir insallah tutunmustur blastlarim :)Cnm teşekkürler benim 10.gün belirtiler başladı her zaman dualarım sizinle bütün bekleyenlere versin bu müşdeli haberi sizde alında benım gibi şaşkın balık gibi olun inanamıyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?