Transfer sonrası bekleyenler

ayyy çok sevindim arkadaşım ya kalp atışlarını da duyarsınız inşallah. darısı başımıza güzel haberleri alınca moral oluyor bizlere de
Teşekkürler en kısa zamanda inşallah bütün haber bekleyenler de güzel haber alırlar bende şu 3ayı kazasız belasız atlatırım sağlıkla kucağıma almak nasıp eder allahım..

kızlar ben eğilince kasıklarıma çok keskin bi ağrı giriyo. her tuvalete gittiğimde yine ağrı geliyo acaba eğildiğim için eziliyomu karnım ondan mı sizinde oluyo mu böyle

Teşekkürler en kısa zamanda inşallah bütün haber bekleyenler de güzel haber alırlar bende şu 3ayı kazasız belasız atlatırım sağlıkla kucağıma almak nasıp eder allahım..
Canim rabbim kucagina almayi nasip etsin ne guzel bi mutluluktur bu masallah diyelim nazar degmesin. Bizede dua et benimde transferimin 7 gunu bic ama hic belirti yok sanirim yine olmadi dua et ne olur bizlerede

Canim rabbim kucagina almayi nasip etsin ne guzel bi mutluluktur bu masallah diyelim nazar degmesin. Bizede dua et benimde transferimin 7 gunu bic ama hic belirti yok sanirim yine olmadi dua et ne olur bizlerede
Canim ikinci denemen mi bu ? Belirtiye takilma yaa

Ayyyy hadi insalla

Kızlar bugün benim 9. Günün dayanamadım gitti kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacak ama kalbimde çıkmak üzere 12. Günü bekleyemedim
keşke bekleseydin arkadaşım bazısı olsa bile çıkmıyormuş o yüzden 12. güne kadar bekletiyorlarmış. inşallah tutmuştur ve tahlilde çıkar

Cnm teşekkürler benim 10.gün belirtiler başladı her zaman dualarım sizinle bütün bekleyenlere versin bu müşdeli haberi sizde alında benım gibi şaşkın balık gibi olun inanamıyor insan..

Benim
Cnm teşekkürler benim 10.gün belirtiler başladı her zaman dualarım sizinle bütün bekleyenlere versin bu müşdeli haberi sizde alında benım gibi şaşkın balık gibi olun inanamıyor insan..
Benimde cuma olacak kan testi bakalim suan bisey hisetmiyorum hic transfer yapilmamis gi i kismet rabbim ol demistir insallah tutunmustur blastlarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…