Transfer sonrası bekleyenler

Teste 6 gun mu 8 gun mu var ? En nihayetinde bi hafta var yani ! Yuruyus falan yapsan az olmak kaydiyla ne biliyim hava guzelse!!

8 gün var. çalışıyorum bugün işe başladım inşallah çabuk geçer bundan sonraki günler de

ayy inşallah ya ağzın bal yisin daha önce 3 kez düşük yaptım korkuyorum bu sefer de tutar da düşerse diye. göbekten iğnelerim var hergün ama inşallah bu sefer meleğim annesine sımsıkı tutunur gitmez

evet kendiliğinden olmuştu 1 yıl 2 yıl arayla olmuştu ve devam etmiyodu ultrasonda hiç görünmediler bu sefer tüp bebek deneyelim dedik belki olur diye

Kac yasindasin canim?? Bu sefer tutunustur o ! Kac haftalikta dusuyo ?

25 yaşındayım 4 yıllık evliyim inşallah tutar bu sefer. 5 haftalıktan fazla ilerlemedi hiç birisi

aynıyım bende canım 4 gündür yatıyodum bugün işe geri döndüm ara sıra gözüm kararıyo gibi oluyo

Olcagi varsa her sekilde olur canim ! Hepinize hayirli olsun ! Tek dicegim estrofem beni mahvediyo

Olcagi varsa her sekilde olur canim ! Hepinize hayirli olsun ! Tek dicegim estrofem beni mahvediyo

Tek dicegim estrofem beni mahvediyo
ben hiç hissetmedim estrofem hiç bişey almıyorum gibi geldi bana. Sadece günde 3 kere düzgün bi şekilde kullamnak biraz zor oluyordu ve cepte alarm kurdum 7.00-15.00-22.00
sen ne hissediyorsun estrofemle alakalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…