Transfer sonrası bekleyenler

kendini yorma cnm.kafani surekli baska seylerle mesgul et.normal hayatina don ama yorulma.ellerini havaya kaldirma.adet olucam diye bekleme olumlu dusun.inan adet belirtisinden baska bise hisetmiyosun.
Suan hic bisey hissetmiyorum hic tup bebek yaptirmamis gibiyim is falan bisey yapmiyorum yarin yemek yapmaya basliycam keske bir belirti olsa olumlu

Bende hiçbişey hissetmiyorum bugün çorba yaptım ke dime zaman geçmiyor zaten böyle beklemek çok zormuş.yarın işe gidicem artık

Insallah tutunur bebegin arkadasim cok zor gercekten ! Dun haberler verdi daha yol kenarina birakmislar dogurup, biz de bunun icin mucadele ediyoryz !

İnşallah bu tarz haberleri duyunca insan çok üzülüyor.insanlar bir evlada sahip olabilmek için herşeylerini ortaya koyuyorlar.böyle duyarsizlara soylenilecek lafım bile YoK. Sende bekleyenlerdenmisin

Hadi ya olsun canınız sağ olsun Rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği.inşallah sende tadarsın en kısa zamanda anneligi

Iyi hadi insallah ilkinde tutar da daha fazla ugrasmazsin ama belirti arama bosver ! Olcagi varsa oyle de olur boyle de ! Yasin kac? Asilama denedin mi?

inşallah ya. çalışmaya başladım zaman çabuk geçsin diye ama yine aklımda nasıl çıkacak aklımdan bilmem. keşke eşim kadar rahat olabilsem gerçekten düşünmüyo mu yoksa bana mı çaktırmıyo anlamıyorum adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…