- Konu Sahibi LIGHTNING88
Tutunamıyor canım. Sağlık açısından sıkıntı oluşturacak bir durum yok. Ne zaman kan testi yaptıracaksınız?Iki embriyodan digeri noluyo peki mudaheleyle falan mi aliniyo yoksa tutunamiyo mu merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutunamıyor canım. Sağlık açısından sıkıntı oluşturacak bir durum yok. Ne zaman kan testi yaptıracaksınız?Iki embriyodan digeri noluyo peki mudaheleyle falan mi aliniyo yoksa tutunamiyo mu merak ettim
Yarinnn cok heycanliyimmmTutunamıyor canım. Sağlık açısından sıkıntı oluşturacak bir durum yok. Ne zaman kan testi yaptıracaksınız?
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :) Telaş, endişe,merak,heyecan doğuma kadar bitmeyecek nasılsa alış :)Yarinnn cok heycanliyimmm
Insallah tesekkurler iyi dilekleriniz icin yarin haber veririmHadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :) Telaş, endişe,merak,heyecan doğuma kadar bitmeyecek nasılsa alış :)
396 cikti hamileyimm cok mutluyumInsallah tesekkurler iyi dilekleriniz icin yarin haber veririm
Süpeeeeer hayırlı olsun çok sevindim396 cikti hamileyimm cok mutluyum
Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin cok mutluyummm su anSüpeeeeer hayırlı olsun çok sevindim
Tahmin edebiliyorum inan ben hala hamileliğime inanamıyorum. Çok şükür bin şükürCok tesekkurler iyi dilekleriniz icin cok mutluyummm su an
Idrar testinde cikmayabilir cnm ama benmde transferdn sonra 8. Günüm bugn test günüm 13 nisan seninde 14 u oluyo 18 i diye kim söyledi 12. Günde kan testi yapiliyo cnmMerhabalar, olumlu sonuçlar okumak ne güzel ya allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah..
Benmde bugun transferden sonraki 7. günm acaba yarın idrar testi yapsam çıkarmı sizce? 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti..test günğmde 18 nisan daha çok var ..bekleyemeyeceğim o kadar
Idrar testinde cikmayabilir cnm ama benmde transferdn sonra 8. Günüm bugn test günüm 13 nisan seninde 14 u oluyo 18 i diye kim söyledi 12. Günde kan testi yapiliyo cnm
Ben de silik ckmistii sonra giderek koyulasti insallah guzel sonuc alirsiniz ama yanilticinolabilir ya da idrarda cikmayabilir.cikmazsa da uzulmeyin yani asil kan testi:))Merhabalar, olumlu sonuçlar okumak ne güzel ya allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah..
Benmde bugun transferden sonraki 7. günm acaba yarın idrar testi yapsam çıkarmı sizce? 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti..test günğmde 18 nisan daha çok var ..bekleyemeyeceğim o kadar
Ben de silik ckmistii sonra giderek koyulasti insallah guzel sonuc alirsiniz ama yanilticinolabilir ya da idrarda cikmayabilir.cikmazsa da uzulmeyin yani asil kan testi:))
Hem senin 5. Gün embriyosu bide iki taneyms cok gec tarih vermisler bnce bekleme okadr 11. gün bile cikar kanda cnm hakkmzda hayrlsi olsn inşallahEvet biliyorum herkese daha erken söylüyorlar test gününü ama bana 18 i dediler klinikten..beklemesi çok zor geliyoor
Tesekkurler darisi basiniza:))) bnm de 5. Gun embriyosu 2 tane. insallah pozitiftir:)) 12.gun kan testi yaptim ben de:) hadi hayirlisi olsun size de pozitiftir umarimmEvet bunun bilincinde olarak yarın yapmayı düşünüyorum:)) üzülmeek yok..sana da hayırlı olsun
Hem senin 5. Gün embriyosu bide iki taneyms cok gec tarih vermisler bnce bekleme okadr 11. gün bile cikar kanda cnm hakkmzda hayrlsi olsn inşallah
T
Tesekkurler darisi basiniza:))) bnm de 5. Gun embriyosu 2 tane. insallah pozitiftir:)) 12.gun kan testi yaptim ben de:) hadi hayirlisi olsun size de pozitiftir umarimm
Bu cuma ultrasyonda belli olcak betahcgde tam belli olmuyo 2 gibi de dediler bilmiyorum:)Aynen beklemiycem bende okadar..12. Gün en geç kan testi yaparım..inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah ya..sizin 2 si de tuttu mu?
Bu cuma ultrasyonda belli olcak betahcgde tam belli olmuyo 2 gibi de dediler bilmiyorum:)
Hepimizin umarim:)) bol sans hepimizeeAy super çok sevindim :) hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler