Transfer Sonrası 8. ve 9. gün idrar testi

Merhabalar, olumlu sonuçlar okumak ne güzel ya allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah..
Benmde bugun transferden sonraki 7. günm acaba yarın idrar testi yapsam çıkarmı sizce? 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti..test günğmde 18 nisan daha çok var ..bekleyemeyeceğim o kadar

Merhabalar, olumlu sonuçlar okumak ne güzel ya allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah..
Benmde bugun transferden sonraki 7. günm acaba yarın idrar testi yapsam çıkarmı sizce? 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti..test günğmde 18 nisan daha çok var ..bekleyemeyeceğim o kadar
Idrar testinde cikmayabilir cnm ama benmde transferdn sonra 8. Günüm bugn test günüm 13 nisan seninde 14 u oluyo 18 i diye kim söyledi 12. Günde kan testi yapiliyo cnm

Idrar testinde cikmayabilir cnm ama benmde transferdn sonra 8. Günüm bugn test günüm 13 nisan seninde 14 u oluyo 18 i diye kim söyledi 12. Günde kan testi yapiliyo cnm

Evet biliyorum herkese daha erken söylüyorlar test gününü ama bana 18 i dediler klinikten..beklemesi çok zor geliyoor

Ben de silik ckmistii sonra giderek koyulasti insallah guzel sonuc alirsiniz ama yanilticinolabilir ya da idrarda cikmayabilir.cikmazsa da uzulmeyin yani asil kan testi:))

Ben de silik ckmistii sonra giderek koyulasti insallah guzel sonuc alirsiniz ama yanilticinolabilir ya da idrarda cikmayabilir.cikmazsa da uzulmeyin yani asil kan testi:))

Evet bunun bilincinde olarak yarın yapmayı düşünüyorum:)) üzülmeek yok..sana da hayırlı olsun

Hem senin 5. Gün embriyosu bide iki taneyms cok gec tarih vermisler bnce bekleme okadr 11. gün bile cikar kanda cnm hakkmzda hayrlsi olsn inşallah

Aynen beklemiycem bende okadar..12. Gün en geç kan testi yaparım..inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
T

Tesekkurler darisi basiniza:))) bnm de 5. Gun embriyosu 2 tane. insallah pozitiftir:)) 12.gun kan testi yaptim ben de:) hadi hayirlisi olsun size de pozitiftir umarimm

İnşallah ya..sizin 2 si de tuttu mu?

X