• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar n’aptınız bi değişikliği olan var mı? Ne durumdasınız
Valla çatlatma ignesi olmustum 19. Gunu adet oldum. 28 gunde bir olurdum 32. Gunde adet oldum umutlar poff.... neyse yapicak bisey yok bu durumada alistim sanirim. Incir kuru yapayim diyorumda ugrasmak bile gelmiyo icimden :(

Valla çatlatma ignesi olmustum 19. Gunu adet oldum. 28 gunde bir olurdum 32. Gunde adet oldum umutlar poff.... neyse yapicak bisey yok bu durumada alistim sanirim. Incir kuru yapayim diyorumda ugrasmak bile gelmiyo icimden :KK43:
Çatlatma iğnesi falan oluyoruz yumurta da büyüyor ama neden olmuyo gebelik anlayamıyorum gerçekten

Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu

Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu
her doktorun farklı tedavi şekli oluyo bana da mesela adetin 3.günü başlattı, 5 gün içip 4 gün sonra kontrole gidiyorum yanı adetin ortalama 11-12. Gününe denk geliyo. Bence senin için biraz erken gibi ama belki 12-14.gününde bir daha çağırır. Şimdi sadece nasıl ilerliyo diye bakmak istemiştir

her doktorun farklı tedavi şekli oluyo bana da mesela adetin 3.günü başlattı, 5 gün içip 4 gün sonra kontrole gidiyorum yanı adetin ortalama 11-12. Gününe denk geliyo. Bence senin için biraz erken gibi ama belki 12-14.gününde bir daha çağırır. Şimdi sadece nasıl ilerliyo diye bakmak istemiştir

Tamam canım çok sağol. Yarin gidicem bakalim

18 inde çatlatma iğnesi olmuştum dün kontrole gittim yumurtalar çatlamış ve küçülmüşler dedi daha öncesinde küçülmemişti böyle bişey başına gelen duyan var mı normal mi küçülmesi

Sen naptin canim varmi bi gelisme sende?
Yok canım aynıyız hala. Geçen ay kıstım var diye ilaç kullanmadım, 28.günümde regl oldum. Adetin 3.günü başladım yine femaraya dün yumurta kontrolüne gittim. Adetin 12. Günüydü 12 mm olmuş dedi bi sürü yumurta varmış falan çatlatma iğnesi yapmayacak 3 gün daha femara kullan devam etsin büyümeye dedi bakalım ne olacak..

Merhaba kızlar, bütün konuyu baştan sona kadar okudum inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir tez zamanda. Ben de bebiş istiyorum sizler gibi, 4 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz.

Bende de pko var ama çok tipik bir pko değil düzenli adet ve yumurta oluşumum var. Doktorum günde 1 tane 5 gün klomen verdi, kontrole gittiğimde çok sayıda gelişmiş yumurta vardı, doktorum hemen (22 Aralık) çatlama iğnesi verdi bu akşam yap ve hemen ilişki başla 3 gün sürekli dedi 4gün sonra gel dedi.

Dört gün sonra gittim yumurtalarda çatlayan da vardı hala çatlamak üzere olan da. İlişkiye devam etmemi söyledi. 1 tane prolutan iğne verdi iğneyi hemen yaptırdım, iğneden 3 gün sonra progestan başlamamı istedi fitil olarak günde 3 defa. Ocak 10’da muayeneye çağırdı.

Şimdi benim sormak istediğim ben ne zaman test yapmalıyım? normalde BAT 4 Ocak? :KK17:

Merhaba kızlar, bütün konuyu baştan sona kadar okudum inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir tez zamanda. Ben de bebiş istiyorum sizler gibi, 4 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz.

Bende de pko var ama çok tipik bir pko değil düzenli adet ve yumurta oluşumum var. Doktorum günde 1 tane 5 gün klomen verdi, kontrole gittiğimde çok sayıda gelişmiş yumurta vardı, doktorum hemen (22 Aralık) çatlama iğnesi verdi bu akşam yap ve hemen ilişki başla 3 gün sürekli dedi 4gün sonra gel dedi.

Dört gün sonra gittim yumurtalarda çatlayan da vardı hala çatlamak üzere olan da. İlişkiye devam etmemi söyledi. 1 tane prolutan iğne verdi iğneyi hemen yaptırdım, iğneden 3 gün sonra progestan başlamamı istedi fitil olarak günde 3 defa. Ocak 10’da muayeneye çağırdı.

Şimdi benim sormak istediğim ben ne zaman test yapmalıyım? normalde BAT 4 Ocak? :KK17:
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın canım. Benim genelde okuduğum kadarıyla hep regl 3-4gün geçince kan verince doğru sonuç alındığı. Bence sende öyle yap hakkında hayırlısı olsun :)

Ben ilk defa duyuyorum canım küçüldüğünü
Aslında küçülen yumurta değil foliküller canım foliküller in içinde büyüyor yumurtalar sonra folikül çatlıyor yumurta salınıyor ve foliküller doğal olarak küçülüyor sonra içlerinde yeni yumurtalar oluşmaya başlıyor nasıl spermler erkeklerin testislerinde bizim yumurtalarımız da foliküllerin içinde ;)

Yine olmadı :KK14: bu gün regl günüm sabahtan erken test yaptım tek çizgi. Şu an gelen giden yok ama büyük ihtimal akşama sabaha olacağım. Siz ne alemdesiniz:KK43:

Back