• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası idrar testi

Boş boş yorum yaparsan konu tabiki buraya kadar gelir arkadasim niyet önemli burda niyet belkide bu gece daha önce kaç kez kalp kirmissin bilmiyorum ama benim kalbimi kırdın Allah benim içimi biliyo yine diyorum niyet önemli ! Bencede bu konuyu kapatsinlar zaten ben ne sormustum siz ne yazmışsıniz !

Cehaletin dibi. Bu kadınlar çocuk yetiştiriyor! sonra toplum niye bir adım ilerlemiyor, gelişmiyor? diyoruz... Bazı insanlar cahilliklerinde bogulsun banane diyorum da çamur gibi sıçrayıp insanları, toplumu kirletiyorlar. Muskaymis... hey allahım yaaa...

Allahım tövbe tövbe ya hayır sizine ! Bu benim inancım tamam mi ! Hic kimseyi inanciyla yargılayamazsınız bi kere böyle bir yetkiniz yok yazmayin artik ! Bayiliyosunuz kalp kırmaya ayrıca siz cahil oldugunuzun farkında bile değilseniz çok yazık

Boş boş yorum yaparsan konu tabiki buraya kadar gelir arkadasim niyet önemli burda niyet belkide bu gece daha önce kaç kez kalp kirmissin bilmiyorum ama benim kalbimi kırdın Allah benim içimi biliyo yine diyorum niyet önemli ! Bencede bu konuyu kapatsinlar zaten ben ne sormustum siz ne yazmışsıniz !
Konuyu kim muskaya sübyana getirmiş dön de kendin bak sonra konuş.

Valla zaten panik atagim var beni çok huzursuz ettiniz hakkımı helal etmiyorum size ! İnanmiyosaniz inanmayın be ben kimseye zorla bisey yaptirmiyorum !

Valla zaten panik atagim var beni çok huzursuz ettiniz hakkımı helal etmiyorum size ! İnanmiyosaniz inanmayın be ben kimseye zorla bisey yaptirmiyorum !

evet cnm 4 yildir içim yaniyo inan esimin spermi 0 di ameliyat oldu 2 sene sonra durumu düzeldi şükür şimdi de bende sorun çıktı polikistik overliymisim anliyacagin umutsuz vakayim :'( ama sende sübyan var canım sübyan muskan var.mi
Pco kesinlikle bir kisirlik degil boyle dusunmeyin. Pco ya ragmen korunmasiz tek iliskiden iki defa hamile kalmis biri olarak soyluyorum bunu. Nasil mi? Tek etkisinin bebek ya olmazsa fikrinin kafamda olmayisi emin ol... o stres fena birsey sakin ama sakin yapma bunu kendine hiiiiic dusunme ya olmazsa diye de ki illaki olacak rabbim ne zaman ol derse de ve gerisini bosver oldu olmadi ay test yapayim filan sakin sakin bulasma... eger ben ya hamile kalamazsam kaygisiyla bebek calismasi yapsaydim eminim asla kalamazdim hamile felan. İkisinde de hiiiic dusunmedim aklima bile gelmedi hamile kalmak hatta testlere inanamadim 5 kez filan tekrarladim soka girdim resmen... o yuzden sende kendini yok yere strese sokma. Soranlara da cevabin henuz dusunmuyorum yahu bebek mebek size ne olsun takma kimseyi

Pco kesinlikle bir kisirlik degil boyle dusunmeyin. Pco ya ragmen korunmasiz tek iliskiden iki defa hamile kalmis biri olarak soyluyorum bunu. Nasil mi? Tek etkisinin bebek ya olmazsa fikrinin kafamda olmayisi emin ol... o stres fena birsey sakin ama sakin yapma bunu kendine hiiiiic dusunme ya olmazsa diye de ki illaki olacak rabbim ne zaman ol derse de ve gerisini bosver oldu olmadi ay test yapayim filan sakin sakin bulasma... eger ben ya hamile kalamazsam kaygisiyla bebek calismasi yapsaydim eminim asla kalamazdim hamile felan. İkisinde de hiiiic dusunmedim aklima bile gelmedi hamile kalmak hatta testlere inanamadim 5 kez filan tekrarladim soka girdim resmen... o yuzden sende kendini yok yere strese sokma. Soranlara da cevabin henuz dusunmuyorum yahu bebek mebek size ne olsun takma kimseyi

ay canım asıl benim konumla ilgili yorum yaptığın öncelikle çok saol..evet cnm hele de bazıları var inadina inadina soruyorlar her gün çocuk sorulur mu diyorum kendi kendime inan ben böyle degildim ama çevre beni mahfetti :( takmamak gerekiyor cnm haklisin bende elimden geleni yapmiyorum aslında senin yazdiklarini.okuyunca ne bileyim koli koli ovulasyon ve gebelik testi alıp eve koymuşum her gün yapıyorum hemen hemen elde ne var 0 :( belki de dedigin gibi olumsuz düşüncelerim var bazen hiçbi zaman anne olamayacağım gibi düşünüyorum çok zor inan şuan bile içim yaniyo bunları yazarken :( peki sende de sadece pko mi vardı cnm benim hem pko hemde varikosel eşimde

ay canım asıl benim konumla ilgili yorum yaptığın öncelikle çok saol..evet cnm hele de bazıları var inadina inadina soruyorlar her gün çocuk sorulur mu diyorum kendi kendime inan ben böyle degildim ama çevre beni mahfetti :KK43: takmamak gerekiyor cnm haklisin bende elimden geleni yapmiyorum aslında senin yazdiklarini.okuyunca ne bileyim koli koli ovulasyon ve gebelik testi alıp eve koymuşum her gün yapıyorum hemen hemen elde ne var 0 :KK43: belki de dedigin gibi olumsuz düşüncelerim var bazen hiçbi zaman anne olamayacağım gibi düşünüyorum çok zor inan şuan bile içim yaniyo bunları yazarken :KK43: peki sende de sadece pko mi vardı cnm benim hem pko hemde varikosel eşimde
Canim soyle ki, ben kendi kendime adet olmuyorum yani 1 yil adet sokturucu icmesem bir yil adet gormem. Adet gormedigime gore doktorlar yumurtamin catlamadigini soyluyor:)

İlk bebegimi pihtilasma sonucu kaybettim. Sonra korunma suresinde inanilmaz kafaya taktim korundugum halde ovulasyon testleri alip yumurtluyormuyum gercekten takip ettim. Ayda 3 defa koyu cizgiyi gordum ama buna ragmen yine de catlamadilar. Benim onceligim hamile kalmak degil kendi kendime yumurtlamayi saglamakti. Eger adeti duzene sokarsam cocuk ta vakti geldiginde olur dir dusundum. O yuzden cocuk icin degil sadece yumurtlama icin takip ettim kendimi.

Baktim kendi kendime yumurtlamiyorum bari bitkisel kurler seneyeyim dedim. O ay korunma surem bitmisti ama biz tasiniyorduk ve esimle goeusmuyorduk pek genelde sizip kaliyorduk. Ama ben yine adetimi duzenlemek icin o ay sogan kuru bal tarcin coreotu kuru felan yaptim dedigim gibi kafamda sadece yumurtaliklarimi gelistirip catlatip adet olmak vardi. 30 gun gecti adet olmadim ben hamile olmayi degil adet olmayi bekliyorum dusun. Test yaptim negatif heh dedim yumurtlamadim yine bu ay hicbisey ise yaramadi. 5 gun sonra hala adet olmamistim can siintisindan boyle geyik olsun diye bi test yapim dedim (toptan almistim 50 tane) bi baktim cift cizgi inanamadim. O ay esimle sadece bir defa yakinlasmistik halbuki...

Esim bana diyor ki, bence sen cocugumuz olsun diye sevisseydin benimle (afedersin acik yazdim) 10 sene hamile kalamazdin o stresten. Ama bak sirf eglencesine bombos kafayla olunca denk gelmis gunune de yine oldu.

Ve evet esim kesinlikle hakliydi. Strees yapsam asla ihtimal yoktu hamile kalmama

Canim soyle ki, ben kendi kendime adet olmuyorum yani 1 yil adet sokturucu icmesem bir yil adet gormem. Adet gormedigime gore doktorlar yumurtamin catlamadigini soyluyor:)

İlk bebegimi pihtilasma sonucu kaybettim. Sonra korunma suresinde inanilmaz kafaya taktim korundugum halde ovulasyon testleri alip yumurtluyormuyum gercekten takip ettim. Ayda 3 defa koyu cizgiyi gordum ama buna ragmen yine de catlamadilar. Benim onceligim hamile kalmak degil kendi kendime yumurtlamayi saglamakti. Eger adeti duzene sokarsam cocuk ta vakti geldiginde olur dir dusundum. O yuzden cocuk icin degil sadece yumurtlama icin takip ettim kendimi.

Baktim kendi kendime yumurtlamiyorum bari bitkisel kurler seneyeyim dedim. O ay korunma surem bitmisti ama biz tasiniyorduk ve esimle goeusmuyorduk pek genelde sizip kaliyorduk. Ama ben yine adetimi duzenlemek icin o ay sogan kuru bal tarcin coreotu kuru felan yaptim dedigim gibi kafamda sadece yumurtaliklarimi gelistirip catlatip adet olmak vardi. 30 gun gecti adet olmadim ben hamile olmayi degil adet olmayi bekliyorum dusun. Test yaptim negatif heh dedim yumurtlamadim yine bu ay hicbisey ise yaramadi. 5 gun sonra hala adet olmamistim can siintisindan boyle geyik olsun diye bi test yapim dedim (toptan almistim 50 tane) bi baktim cift cizgi inanamadim. O ay esimle sadece bir defa yakinlasmistik halbuki...

Esim bana diyor ki, bence sen cocugumuz olsun diye sevisseydin benimle (afedersin acik yazdim) 10 sene hamile kalamazdin o stresten. Ama bak sirf eglencesine bombos kafayla olunca denk gelmis gunune de yine oldu.

Ve evet esim kesinlikle hakliydi. Strees yapsam asla ihtimal yoktu hamile kalmama

aaaaaa çok şaşırdım şuan canım neden dersen düşünce ne hayran oldum diyebilirim aslında keske bende öyle yapsaydim tüh neyse herhalde zararın neresinden dönülürse kârdır herhalde :)) esin çok haklıymış cidden canım ama bende biraz yapım olarak takıntılı biriyim bide panik atagim var oda mi gebeliğe engel onuda bilmiyorum ama acaba o yüzden mi takıyorum kafama acaba doktorum da ayni senin gibi dedi bana çok takiosun dedi benim esim de çok kızıyor bana çok takiosun diye cnm ama bi karar aldım şuan ben bu bebeği gerçekten çok istiyorum o yüzden kafama takmicam artik olursa zaten olur diyecem ve simdi gerçekten senin yaptigin gibi yapicam yani sadece adetimi düzene koymam bu ayda hamilelik olmazsa eğer bi süre dinlecegim bu arada senin yaptigin kürleri yapicam ayni taktiği yani ama bunu cidden yapicam çünkü bende tedavilerden çok yoruldum artik :( cnm Allah razi olsun senden uzun uzun yazmışsın

aaaaaa çok şaşırdım şuan canım neden dersen düşünce ne hayran oldum diyebilirim aslında keske bende öyle yapsaydim tüh neyse herhalde zararın neresinden dönülürse kârdır herhalde :)) esin çok haklıymış cidden canım ama bende biraz yapım olarak takıntılı biriyim bide panik atagim var oda mi gebeliğe engel onuda bilmiyorum ama acaba o yüzden mi takıyorum kafama acaba doktorum da ayni senin gibi dedi bana çok takiosun dedi benim esim de çok kızıyor bana çok takiosun diye cnm ama bi karar aldım şuan ben bu bebeği gerçekten çok istiyorum o yüzden kafama takmicam artik olursa zaten olur diyecem ve simdi gerçekten senin yaptigin gibi yapicam yani sadece adetimi düzene koymam bu ayda hamilelik olmazsa eğer bi süre dinlecegim bu arada senin yaptigin kürleri yapicam ayni taktiği yani ama bunu cidden yapicam çünkü bende tedavilerden çok yoruldum artik :KK43: cnm Allah razi olsun senden uzun uzun yazmışsın
İlk bebegimin kalbi durunca bu gebeligimde haftada 3 defa doktora gidip kalp atisini duymak istedim. Doktorum beni en sonunda kovdu:) seni 12. Haftaya kadar burda gormucem kanaman vs olmadigi surece dedi:) eger kendini huzursuz hissediyorsan psikologunu ara kendini mahvediyosun dedi. Yillardir anksiyete vardi zaten kurtaj sonrasi yine doktorumun tavsiyesiyle anksiyete tedavisi gordum ne kadar takintili biriyim anlatamam.

Sonra dusundum ve dedim ki, psikologa gidebilirim yine evet ama herzaman konustuklarimizi konusucaz, ve eger ben yine kayip yasayacaksam bunu psikolog yada jinrkolog engellemeyez, allaha emanet o ne eylerse guzel eyler... su an saldim tamamen. Kaderimde ne var onu yasayacagim sadece... rabbime emanet yavrum o isterse kavusurum istemezse boynumu eger kabullenirim... otesi benim bilecegim is degil...

İlk bebegimin kalbi durunca bu gebeligimde haftada 3 defa doktora gidip kalp atisini duymak istedim. Doktorum beni en sonunda kovdu:) seni 12. Haftaya kadar burda gormucem kanaman vs olmadigi surece dedi:) eger kendini huzursuz hissediyorsan psikologunu ara kendini mahvediyosun dedi. Yillardir anksiyete vardi zaten kurtaj sonrasi yine doktorumun tavsiyesiyle anksiyete tedavisi gordum ne kadar takintili biriyim anlatamam.

Sonra dusundum ve dedim ki, psikologa gidebilirim yine evet ama herzaman konustuklarimizi konusucaz, ve eger ben yine kayip yasayacaksam bunu psikolog yada jinrkolog engellemeyez, allaha emanet o ne eylerse guzel eyler... su an saldim tamamen. Kaderimde ne var onu yasayacagim sadece... rabbime emanet yavrum o isterse kavusurum istemezse boynumu eger kabullenirim... otesi benim bilecegim is degil...

cnm ne kadar doğru düşünceler bunlar bende de anksiyete bozuklugu var cnm son düşükten sonra oldu :( ama şimdi gerçeği söylemek gerekirse ben hic senin gibi dusnmedim maşallah sen hep olaylara pozitif yaklaşmışsın ki buda en güzeli suanda hamile misin yoksa doğum yaptın mı cnm

cnm ne kadar doğru düşünceler bunlar bende de anksiyete bozuklugu var cnm son düşükten sonra oldu :KK43: ama şimdi gerçeği söylemek gerekirse ben hic senin gibi dusnmedim maşallah sen hep olaylara pozitif yaklaşmışsın ki buda en güzeli suanda hamile misin yoksa doğum yaptın mı cnm
Cok yeni hamileyim canim, hamdolsun rabbim tekrar nasip etti hamile kalmayi. Hemde ne kadar mucize bir sekilde inan tarif edemem. Bende ustelik pco var adet gormuyorum doktorlarin senin tedavisiz cocugun felan olmaz demesine ragmen... korunmasiz tek iliskide hamile kaldim ustelik... 4 haftalikken sakir sakir kanamam oldu cok sukur dusuk olmadi. Acildeki doktor ben hic ihtimal vermiyorum saglikli olduguna dedi 2 gun sonra kalp atisi var dedi doktorum... yani cok olumsuzluklar yasadim ama hamdolsun bu haftaya kadar geldim simdi tek istedigim rabbimin hayirlisiyla sonuca beni ulastirmasi. Kendimi perisan ettim yeri geldi ama dusunuyorum yapacak hic kimsenin hicbirseyi yok su an icimdeki kucucuk kan pihtisina. Rabbime emanet etmekten baska ne yapabilirim ki? Biliyorum bir tek o isterse kavusurum, ben istedigim kadar ugrasayim yerimden kalkmayayim doktorlar istedikleri yontemi uygulasinlar. Rabbim istemezse hic bir sekilde ona sahip olamam kimsenin gucu yetmez. O yuzden allaha siginiyorum o hayirlisiyla kavusturur beni evladima insallah. O zerre kadar hucreden benim icime o cani verdi ya, bu mucizeyi yasatti ya hamdolsun, ben inaniyorum ve siginiyorum ki kucagima almayi da nasip eder... tevekkul etmek lazim kesinlikle...

Cok yeni hamileyim canim, hamdolsun rabbim tekrar nasip etti hamile kalmayi. Hemde ne kadar mucize bir sekilde inan tarif edemem. Bende ustelik pco var adet gormuyorum doktorlarin senin tedavisiz cocugun felan olmaz demesine ragmen... korunmasiz tek iliskide hamile kaldim ustelik... 4 haftalikken sakir sakir kanamam oldu cok sukur dusuk olmadi. Acildeki doktor ben hic ihtimal vermiyorum saglikli olduguna dedi 2 gun sonra kalp atisi var dedi doktorum... yani cok olumsuzluklar yasadim ama hamdolsun bu haftaya kadar geldim simdi tek istedigim rabbimin hayirlisiyla sonuca beni ulastirmasi. Kendimi perisan ettim yeri geldi ama dusunuyorum yapacak hic kimsenin hicbirseyi yok su an icimdeki kucucuk kan pihtisina. Rabbime emanet etmekten baska ne yapabilirim ki? Biliyorum bir tek o isterse kavusurum, ben istedigim kadar ugrasayim yerimden kalkmayayim doktorlar istedikleri yontemi uygulasinlar. Rabbim istemezse hic bir sekilde ona sahip olamam kimsenin gucu yetmez. O yuzden allaha siginiyorum o hayirlisiyla kavusturur beni evladima insallah. O zerre kadar hucreden benim icime o cani verdi ya, bu mucizeyi yasatti ya hamdolsun, ben inaniyorum ve siginiyorum ki kucagima almayi da nasip eder... tevekkul etmek lazim kesinlikle...

cnm öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun :) bu pozitif düşüncelerinle inan sanki yüreğime su serptin daha düne kadar karamsar biriydim ve sürekli agliyorum çünkü bizede sizin çocuğunuz olsa bile tüp bebekle anca olur dediler onuda yaptık tutmadı tabi orası ayrı ama banada artik öyle geliyor ki sanırım önce bilinç altimizi yenilemek gerekiyor çocuk zaten iyi bir psikolojiyle zaten kendiliginden gerçekleşebilecek bi olay cnm haklisin ama bi psikiyatris olsaydın kesinlikle hastan olurdum galiba çünkü çOk güzel konuşma ve düşünce becerisine sahipsin cnm maşallah bu arada hayırlısıyla inşallah evladını kucagina alacaksin ve benide dualarinda unutma canım ne olur

Kızlar bugün asilamamin 14. Günü evde test yaptım negatif yatın kan testi yaptırcam asilamada gebelik en erken ne zaman çıkar idrar testinde

Back