• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen valla internette okuyup da bilgileniyorz. Bende ilk klomene başladığımda internette araştırmıştım femaranın daha iyi olduğunu okudum doktoruma söyledim bana da aynı senin doktorunun dediğini dedi kadınlar sayfalarında mı gördün femara pek iyi değil klomen daha kaliteli yumurta oluşturuyor dedi. 3 defa klomen denedik yumurtam bile büyümedi femarayla iki aydır büyüdü ama. Valla her biri ayrı telden çalıyo. Bugünkü tahlillerim normal çıktı bi tanesi hafif yüksekmiş bi ilaca başlattı dahiliye doktoru TSH değerim 3.19 çıktı gebelik isteyenlerde bu değerin daha düşük olması lazım dedi troid ilacıymış çok küçük dozda kullan 6hafta dedi bide onu deneyelim bakalım :işsiz:
Ablamda kullaniyo temtem ama onun degeri 7 8 seninki yuksek degilki. 4 e kadar sınır.adi ne ilacin peki

Ablamda kullaniyo temtem ama onun degeri 7 8 seninki yuksek degilki. 4 e kadar sınır.adi ne ilacin peki
LEVOTİRON 25mg canim. Bir tane ilacı ikiye bölüyorum sabahları aç karnına yarısını içiyorum yarım saat sonra yemek yiyorum. Aslında doktor da dedi değerlerin iyi diye bi tek bu değer için gebelik düşünenlerde daha düşük olması lazım çok küçük dozda kullanalım dedi

LEVOTİRON 25mg canim. Bir tane ilacı ikiye bölüyorum sabahları aç karnına yarısını içiyorum yarım saat sonra yemek yiyorum. Aslında doktor da dedi değerlerin iyi diye bi tek bu değer için gebelik düşünenlerde daha düşük olması lazım çok küçük dozda kullanalım dedi
Kullan bakalim bide gelecek ay kan verde bak degerde degisim olmuşmu. Birimiz bi hamile kalsa hepsi arka arkaya duyucaz gbi geliyo bana insallah :)

Kullan bakalim bide gelecek ay kan verde bak degerde degisim olmuşmu. Birimiz bi hamile kalsa hepsi arka arkaya duyucaz gbi geliyo bana insallah :)
Aynen valla yolu bi açan olsa gerisi gelecek gibi sanki :) 6 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım inşallah o gün hamile kaldığımı öğrendiğim gün olur :)

Aynen valla yolu bi açan olsa gerisi gelecek gibi sanki :) 6 hafta sonra kontrole çağırdı bakalım inşallah o gün hamile kaldığımı öğrendiğim gün olur :)
Hadi insallah bende carsamba gidicem doktora catlatma ignesi vericekmis. O gun ogrenirim kac yumurta kac cm soylerim. Klomen dun aksam.bitti. hayirlisi olsun insallah.

Hadi insallah bende carsamba gidicem doktora catlatma ignesi vericekmis. O gun ogrenirim kac yumurta kac cm soylerim. Klomen dun aksam.bitti. hayirlisi olsun insallah.
Hadi hayırlısı olsun inşallah canim inşallah hayırlı haberlerini alırız bu ay. :)

kızlar merhaba uzun zamandır burda konuları inceliyorum ama dayanamayıp bende yazıyım dedim. Hepinize selam

Şimdi benim bi sorum var; bende pko var her ay adet oluyorum 35-40gün de bir. Son 6aydır 25-30güne düşmüştü. Neyse doktora gittik klomen verdi günde 3 tane içtim sonra çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13. Günü çatlatma iğnesinin. İdrar testi yaptım negatif çıktı bir haftadır kasıklarımda çok ağrı vardı ve son 2 gündür de göğüslerim acayip hassaslaştı. Ucu belirginleşti öyle hiç olmuyordu. Acaba test için erken mi davrandım böyle negatif çıkıp da sonradan pozitif olan var mı. Adetime 6 gün var bu arada..

Canim gebekik varsa supheli iliskiden 13 gun sonra kanda cikar en erken ilski gununuzd3n itibaren say 14. Gun krsin.olsun test yaptir bil sans

Merhaba bizde bir yıldır bebek istiyoruz nasip olmadı. Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İğne salı günü yapıldı. Çrş akşam ve prş günü adet olcakmışım gibi baya ağrım oldu. İnş olur bu ay

Canim dun gittim 2 yumurta olmus 21 22 mm catlatma ignesi oldum. 100mg progestam verdi 1 tane aksamlari ic dollenme olursa tutunsun dedi. Bakalim insallah olur. Sen ne yaptin
Oh oh valla maaşallah inşallah olumlu sonuç alırsın bu ay. benim işte çatlamamıştı oluşan yumurtalarım, kist olmuştu o yüzden bu ay ara verdik ilaca bekliyorum öyle hiç bakmıyorum da ne zaman ovulasyon yumurta var mı yok mu vs diye

Merhaba bizde bir yıldır bebek istiyoruz nasip olmadı. Bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İğne salı günü yapıldı. Çrş akşam ve prş günü adet olcakmışım gibi baya ağrım oldu. İnş olur bu ay
İnşallah çatlamıştır yumurtaların ondan ağrıyodr canım hayırlısı olsun hakkında

İnşallah çatlamıştır yumurtaların ondan ağrıyodr canım hayırlısı olsun hakkında
İnşallah canım ama doktor sonrasında çatlamışmı diye bakmak için çağırmadı normal mi çağırması gerekir miydi, 7 aralıkta progesteron a bakalım dedi sadece

İnşallah canım ama doktor sonrasında çatlamışmı diye bakmak için çağırmadı normal mi çağırması gerekir miydi, 7 aralıkta progesteron a bakalım dedi sadece

Valla çatlamış mı diye bakmaya beni de çağırmıyo doktor hergün gelmen lazım vajinal ultrasonla hergün bakmamız lazım diyo. Lh testlerini önerdi onlarla bakabilirsin çatlayıp çatlamadığına dedi ama onu da ben yapmak istemiyorum

Canim bazisi çagiriyor bazisi cagirmiyor. Ama kendimden biliyorum canim inanilmaz aciyor benimde igneden sonra. Sordugumda catladigi icin agrir. Agrimasi iyi dediler. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur

Oh oh valla maaşallah inşallah olumlu sonuç alırsın bu ay. benim işte çatlamamıştı oluşan yumurtalarım, kist olmuştu o yüzden bu ay ara verdik ilaca bekliyorum öyle hiç bakmıyorum da ne zaman ovulasyon yumurta var mı yok mu vs diye
Bencede bakmamak lazim ya stresten baska biseye yaramiyo. Ayagini sicak tutnaya bak temtemmm yasli teyzeler hep biliyolar varya

Valla çatlamış mı diye bakmaya beni de çağırmıyo doktor hergün gelmen lazım vajinal ultrasonla hergün bakmamız lazım diyo. Lh testlerini önerdi onlarla bakabilirsin çatlayıp çatlamadığına dedi ama onu da ben yapmak istemiyorum
Herhün bakıyorsa çatlayıp çatlamadığını görür canım doktor bnmki bidaha çağırmadı

Canim bazisi çagiriyor bazisi cagirmiyor. Ama kendimden biliyorum canim inanilmaz aciyor benimde igneden sonra. Sordugumda catladigi icin agrir. Agrimasi iyi dediler. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur
1 gün boyunca çok ağrım oldu benim 3-4 günde hissedilir bi şekilde ağrıdı hep.

Back