Transfer Sonrası 8. ve 9. gün idrar testi

Erken çıkmış ne güzel cnm darisi başıma :-) belirtilerin varmydi cnm hissetnmi

Çok teşekkür ederim kızlar..darısı başınıza inşallaaah en kısa zamanda..
Evet dayanamadım yaptın erkenden:) ..
Ya aslında çok belirtim olmadı bariz..regl öncesi gibi kasıklarda ve göğüsde ağrı var..birde sık tuvalete çıkıyorum..geceleride ateş basması faln oludu..okadar..içimde hep olumlu birşey vardı ama çok şüküür :)

Ya aslında çok belirtim olmadı bariz..regl öncesi gibi kasıklarda ve göğüsde ağrı var..birde sık tuvalete çıkıyorum..geceleride ateş basması faln oludu..okadar..içimde hep olumlu birşey vardı ama çok şüküür :)
Amin cnm inş. Bende adet olckms gbi ağrı oluyo bnde ck sık tuvlte cikym sıcak basiyo cok ama göğsümde ağrı yok inşallah bende hamileymdr ya ama erkn yapmicm sabrtcm :-)

Amin cnm inş. Bende adet olckms gbi ağrı oluyo bnde ck sık tuvlte cikym sıcak basiyo cok ama göğsümde ağrı yok inşallah bende hamileymdr ya ama erkn yapmicm sabrtcm :-)

Ya benm normal tarihim 18 i ..çok geç herkese daha erken verilmiş benm 16. Güne veridler test gününü..o yüzden bekleyemedim..
İniallaah sen de hamilesindir ya çok belirtilere takılma yinede herkesin farklı belli olmuyoor

Kızlar hamilelik ovaluasyon testiyle çıkıyorum denermisiniz iki köyü çizgi çıkacak mı sizde

Ya benm normal tarihim 18 i ..çok geç herkese daha erken verilmiş benm 16. Güne veridler test gününü..o yüzden bekleyemedim..
İniallaah sen de hamilesindir ya çok belirtilere takılma yinede herkesin farklı belli olmuyoor
Doğru cnm herkste farkli şeyler oluyoms ama elimde değil ya cok takyrm :-)

Bundan sonraki surecte alacagin ilaclari ya zabilir misin cnm ... Ben bulent tirasta yaptirmistim bi suru ilac var hala devam ediyorum 10. Haftaya kadar devam edcekmisim ama doktorum kessen olur diyo kafam karisik:)))

Bundan sonraki surecte alacagin ilaclari ya zabilir misin cnm ... Ben bulent tirasta yaptirmistim bi suru ilac var hala devam ediyorum 10. Haftaya kadar devam edcekmisim ama doktorum kessen olur diyo kafam karisik:)))

Ya ilaç kısmını bilmiyorum henüz Yarın arıycam doktoru..netleştirince söylerim sana da..hayırlı olsun canm:)

selam kizlar bende bu ayin 18 catlatma igenimi oldum 22 sinde kontlum vardi yumurta catlamis dedi bu gun 8. gunum idrarda pozitif cikdi hemde cok net sizce dogurumudr ignenin etkimisidr yoksa lutfen yardimci olun cevap verin

Bizimde transferin 8. Günü bugün yarın 9 olacak aksam diye öyle yazdım transferin 4. Gününden itibaren kasıkta ince ince batmalar olmaya başladı ve her geçen gün arttı ama öyle kivrandiran bir ağrı değil göğüslerim hassaslasti kasiklardaki ağrı bazen bacağıma hafiften vurdu ve göbeğim gerilmeye başladı o da hafif hafif acaba hamile miyim acayip merak ediyoruz ne dersiniz kızlar

Arkadaşlar bana yardımcı olun kafam çok karman karışık.. :KK43:
8. Gün ve 9. Gün idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı 10. Gün hcg testi yaptım 18.1 çıktı dr. düşük rakkam dedi yükselmesini beklemeliyiz olumlu bişey söyliye bilmek için dedi 4 gün sonra yine yap dedi yani yarın hcg testi yine yapacam. Kafamı daha çok karıştıran bu idrar testi daha çok koyulaşmaya gidiceği yerde bugün 13. Günüm bugün yaptım busefer negativ çıktı... yarın hcg testimde olumsuz çıkarmı değerimmi düştü anlamadımki ben... :KK43:

Slm aynı marka testleri mi yaptın o bile farkettiriyor benim 5 gun erken gebelik testi ile bişey çıkmadı 6 7 8 9 10 hergün koyulasti testim fakat kan testim 11 gün 26 çıkmıştı ama şimdi oğlum kucağımda yani önemli olan kan değerinin katlayıp devam etmesi kurban olduğum hepinizin yardımcısı olsun hepinize sağlıklı hayırlı bebisler versin

Slm aynı marka testleri mi yaptın o bile farkettiriyor benim 5 gun erken gebelik testi ile bişey çıkmadı 6 7 8 9 10 hergün koyulasti testim fakat kan testim 11 gün 26 çıkmıştı ama şimdi oğlum kucağımda yani önemli olan kan değerinin katlayıp devam etmesi kurban olduğum hepinizin yardımcısı olsun hepinize sağlıklı hayırlı bebisler versin
sagol cnm bugün test yaptim degerim düstü malesef 4,6 oldu yoruldum ben artik..................... :KK43:

Arkadaşlar gün sayarken,mesela 5.gün embriyosu bunuda dahil edince mi 9.gün de idrar testi yaptınız ????

Kızlar bugün blast transferininn8. Günü.idrar tahlili yapsam mı? Negatif ve belirsiz çıkmasından korkuyorum.kan tahlilim 10.gün.daha çoook var :KK17:

X