- Konu Sahibi LIGHTNING88
Bugun test yaptım 8. Günüm..idrarsa direk çift çizgi çıktı:) beta değerim de 244..şükürler olsun
İnşallaah olumlu devam eder herşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gozun aydin:) cok sevindimBugun test yaptım 8. Günüm..idrarsa direk çift çizgi çıktı:) beta değerim de 244..şükürler olsun
Tebrikler cnm Allhm kucağına almayı da nasip eder insallahBugun test yaptım 8. Günüm..idrarsa direk çift çizgi çıktı:) beta değerim de 244..şükürler olsun
Erken çıkmış ne güzel cnm darisi başıma belirtilerin varmydi cnm hissetnmiBugun test yaptım 8. Günüm..idrarsa direk çift çizgi çıktı:) beta değerim de 244..şükürler olsun
Erken çıkmış ne güzel cnm darisi başıma belirtilerin varmydi cnm hissetnmi
Amin cnm inş. Bende adet olckms gbi ağrı oluyo bnde ck sık tuvlte cikym sıcak basiyo cok ama göğsümde ağrı yok inşallah bende hamileymdr ya ama erkn yapmicm sabrtcmÇok teşekkür ederim kızlar..darısı başınıza inşallaaah en kısa zamanda..
Evet dayanamadım yaptın erkenden:) ..
Ya aslında çok belirtim olmadı bariz..regl öncesi gibi kasıklarda ve göğüsde ağrı var..birde sık tuvalete çıkıyorum..geceleride ateş basması faln oludu..okadar..içimde hep olumlu birşey vardı ama çok şüküür :)
Amin cnm inş. Bende adet olckms gbi ağrı oluyo bnde ck sık tuvlte cikym sıcak basiyo cok ama göğsümde ağrı yok inşallah bende hamileymdr ya ama erkn yapmicm sabrtcm
Doğru cnm herkste farkli şeyler oluyoms ama elimde değil ya cok takyrmYa benm normal tarihim 18 i ..çok geç herkese daha erken verilmiş benm 16. Güne veridler test gününü..o yüzden bekleyemedim..
İniallaah sen de hamilesindir ya çok belirtilere takılma yinede herkesin farklı belli olmuyoor
Bundan sonraki surecte alacagin ilaclari ya zabilir misin cnm ... Ben bulent tirasta yaptirmistim bi suru ilac var hala devam ediyorum 10. Haftaya kadar devam edcekmisim ama doktorum kessen olur diyo kafam karisik:)))Çok teşekkür ederim kızlar..darısı başınıza inşallaaah en kısa zamanda..
Evet dayanamadım yaptın erkenden:) ..
Ya aslında çok belirtim olmadı bariz..regl öncesi gibi kasıklarda ve göğüsde ağrı var..birde sık tuvalete çıkıyorum..geceleride ateş basması faln oludu..okadar..içimde hep olumlu birşey vardı ama çok şüküür :)
Bundan sonraki surecte alacagin ilaclari ya zabilir misin cnm ... Ben bulent tirasta yaptirmistim bi suru ilac var hala devam ediyorum 10. Haftaya kadar devam edcekmisim ama doktorum kessen olur diyo kafam karisik:)))
tmm cnm hadi bakalım keyfini çıkaralım:) umarım her şey çok güzel olacakYa ilaç kısmını bilmiyorum henüz Yarın arıycam doktoru..netleştirince söylerim sana da..hayırlı olsun canm:)
hayırlı olsun süpe rhaber bende 8.gün kan testi yaptırmıştım :)Bugun test yaptım 8. Günüm..idrarsa direk çift çizgi çıktı:) beta değerim de 244..şükürler olsun
sagol cnm bugün test yaptim degerim düstü malesef 4,6 oldu yoruldum ben artik.....................Slm aynı marka testleri mi yaptın o bile farkettiriyor benim 5 gun erken gebelik testi ile bişey çıkmadı 6 7 8 9 10 hergün koyulasti testim fakat kan testim 11 gün 26 çıkmıştı ama şimdi oğlum kucağımda yani önemli olan kan değerinin katlayıp devam etmesi kurban olduğum hepinizin yardımcısı olsun hepinize sağlıklı hayırlı bebisler versin