Transfer Sonrası 8. ve 9. gün idrar testi

canım benim inşaallah ilk tedavinde yavruna kavuşursun. yaşının genç olması bence de başarı şansını arttırıyor. bugün pazartesi. tahlil yaptınmı? ben de sonucunu merak ettim. ,nş. hami,lesindir canım....

bugün 10. gün dediğim gibi sabah erkenden kalktım gittim hastaneye 220.8 çıktı kan değerim rabbimin izniyle hamileyim :)))) çook mutluyum rabbm isteyen hekese versin inşallah ...

hayırlı olsun bebeğiniz..sağlıkla gelsin inşallah :emir_bebek::nazar:

silik çizgi demek bebek yolda demek inşallah güzel bir artış olur kanda ve bebişinizi görürsünüz hayırlı haberlerinizi yazın bize de...ben 10. gün silik çizgi görmüştüm :KK16:

10 yada 11. gün yapın idrar testi sabah ilk idrarı ile ama çıkmayabilir bazen bebişler nazlanıyor en iyisi 12. gün kanda baktıermak benim ki 5. gün emb. olmasına ragmen 10. gün çok silik izgi vardı umarım pozitifi görürsün bizede yaz sonucu

rabbimin izniyle bu sabah mutlu haberimi aldım :) bnmde 5. embriyo transferi yapıldı transferimin 10. günüydü bugün 220.8 kan derim çıktı gebelik var dedi doktor sabahtan beri hala kendime gelemedm :)

Kizlar cok şükür hamileyim kan degerim 584 acaba ikiz mi degil mi bakalim simdide onu bekliycez rabbim isteyen herkese tattirsin bebegim dualarla Allahin izniyle annesine tutundu şükürler olsun

rabbimin izniyle bu sabah mutlu haberimi aldım :) bnmde 5. embriyo transferi yapıldı transferimin 10. günüydü bugün 220.8 kan derim çıktı gebelik var dedi doktor sabahtan beri hala kendime gelemedm :)

Kizlar cok şükür hamileyim kan degerim 584 acaba ikiz mi degil mi bakalim simdide onu bekliycez rabbim isteyen herkese tattirsin bebegim dualarla Allahin izniyle annesine tutundu şükürler olsun

maşallah kızlar rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün ve kucaklarınıza almayı nasip etsin :KK49:

k258160302, member: 408988"]kan testi yaptinmi arkadasim bu testlere bakinca zaten hamile oldugun belli[/QUOTE]
arkadasim simdiden tebriklerimi iletiyim sans eseri baktim acaba bu ne oluyo dedim bide baktimki aaa hayatimda en cok gormek istedgim pozitifi gosteren testmis:KK1::KK1:
gozun aydin arkadasim tebrik ederim rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin:nazar::nazar:
Darisi biz bekleyenlerin basina insallah

Merhaba.bugun 9. Gunum sabah idrar. Testi yaptim maalesef sonuç tek çizgi olsaydi kesin cikardi heralde dimi bugun kan testide yaptiricam moralim cok bozuldu hep olumlu seyler hissetmistim

Ya bu idrar testinden ne anlamaliyim bisey soyleyin ne olur
20150514_111222.jpg

test bozuk olabilir net değil tekrar yap bence
Mrb canım cvp yazarsan sevinirim çünkü kafayı yemek uzereyim bugün transferimin altıncı günü ve dayanamayıp evde test yaptım yaptıktan yarım saate yakın bole oldu ne olabilir sence on yıllık evliyim ve ilk denemem

Kızlar benim arkadaşım bu gün 9 cü günü . hafif lekelenme gormus , ve gidip kan testi yaptırmış olumsuz cikdi diyor . çok uzgundu fakat zannimca 9 cü gün erken . sizcr kan testi cevabına ne zaman bakılmalı ? Ve idrar testi hiç yapmadım diyor .Sizlerde 9 gün ler hiç lekelenme olaniniz oldumu aranızda ?

X