Transfer Sonrası 8. ve 9. gün idrar testi

Benim 5. Gün embriyosuydu 9. Gün yaptığımda böyle çıktı test . Kan verdim değerim 66.76 ydı . Dün 11. Günde tekrar kan testi verdim 138.2 ye yükseldi . Yarın 3. Testi verip gebeliği kesinleştireceğiz inşallah

Eklentiler

• IMG_8731.JPG
    IMG_8731.JPG
    21,4 KB · Görüntüleme: 1.950
Benim 5. Gün embriyosuydu 9. Gün yaptığımda böyle çıktı test . Kan verdim değerim 66.76 ydı . Dün 11. Günde tekrar kan testi verdim 138.2 ye yükseldi . Yarın 3. Testi verip gebeliği kesinleştireceğiz inşallah
Maşallah canım allah devamına erdirsin ben de korkuyorum ya negatif çıkarsa diye Senin ne güzel 2 ye de katlanmış.darısı başıma

Kızlar masallah hepiniz sagsalim alın kucaginiza unsallah hepsini okudum okudukça mutlu oldum:)merak ediyorum arkadaşlar hangi merkezler de tedavi gördünüz..bende başlıycam ALLAHin izniyle ama nerde yaptirsam bilmiyorum

Herkese merhaba ben yeni üye oldum ama hep yorumlari okuyordum, herkez okadar iyi cevap veriyorki benim sizin fikrinize ihtiyacım var. Biz eşimle 6 yildir evliyiz ve malesef doğal yollarla hamile kalamadim tüp bebek tedavisine girdik ilk denemede olmadi cok heyecanlıydım ama hep bir tarafimda olmadi diyordu ve olmadi benim psikolojim çok bozulmuştu 8 ay ara verdik ve yeniden denedik ama lazer yöntemi ile şimdi transferin 9.gunu ve ben test yaptim ilk defa boyle bir çizgi gordum ama Doktorum 29 kasima gun verdi kan testi icin sizce tuttu mu hamilemiyim kanda cikmaza diye korkuyorum😔😔

Eklentiler

• received_238247095066528.jpeg
    received_238247095066528.jpeg
    12,5 KB · Görüntüleme: 331
X