• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine olmadı :KK14: bu gün regl günüm sabahtan erken test yaptım tek çizgi. Şu an gelen giden yok ama büyük ihtimal akşama sabaha olacağım. Siz ne alemdesiniz:KK43:
Olsun csnim benimde ovulasyon zamanim suan. 16. Gunumdeyim doktora kontrole falan gitmedim cunku sıkıldim bu ay kendi halimeyim. Eminim Allahim hepimize vericek bebislerimizi belki bu ay belki 3 ay sonra insallah cok bekletmez. Sende uzulme vardjr bi hayir.

Kizlar dun adet oldum 28 gunde olurdum 25i gece basladi ve inanilmaz bi kanamam var. Sanki cisinizi yaparsiniz ya oyle akiyor. Bu ay incir kuru yaptim ondan oldu sanirim. Ama ise yariyor bu ayda baslicam yapmaya siz ne yaptiniz

Ben daha yeni adet oldum 5 gün gecikti. Yarın akşam doktora gidicem. Kanamam yok denecek kadar az. Kan testi negatif çıktı 0.01. Neden böyle oldum ben yaa

Kizlar dun adet oldum 28 gunde olurdum 25i gece basladi ve inanilmaz bi kanamam var. Sanki cisinizi yaparsiniz ya oyle akiyor. Bu ay incir kuru yaptim ondan oldu sanirim. Ama ise yariyor bu ayda baslicam yapmaya siz ne yaptiniz
İncir kürünü nasıl yapıyorsun canim anlatır mısın? Ben önümüzdeki ay doktora gitmeyecem sadece femara kullancam herzaman kullandığım gibi yanında bu incir kürünü mü yapsam ki

Bende ilk çatlatma iğnesinden sonra regl oldum malesef. Klomen kullanıcam bu ay. İlk kez 29 . günde adet oldum. Normalde hep 35 ve üstü zaman da adet olurdum. Benim normal regl kanamam ne kadarsa aynısı ölçüde bi fark yok. Birde o halde dr alttan muayene etti malesef yaa.

İncir kürünü nasıl yapıyorsun canim anlatır mısın? Ben önümüzdeki ay doktora gitmeyecem sadece femara kullancam herzaman kullandığım gibi yanında bu incir kürünü mü yapsam ki
Saracoglunun kuru tatlim bu. Ama onda 0.5 litre suya 10 incir atip kaynatin dio iliyinca ac karnina iciyosun. Inanilmaz tatli oluyo icerken miden kalkiyor ama yapicak bisey yok. Ben 1 bardak tatli icme suyuna 4 incir atip 5 dakika kaynatip ictim gecen ay ve 7 gun falan ictim normalde adetinle baslayip 21 gun iciosun ama ben oyle yapmadim ama ovu testini yaptim 12.gunde yumurtladim ve 25. gun adet oldum. Yani yumurtayi gercekten olgunlastiriyor deneyin bence

Kizlarr herkes mi mutsuz haberler aliyor ya
Ben bu ay mutsuz haberin en kötüsünü aldım..
Maalesef babamı kaybettim 1 ay olacak.. şu sıralar hiç birşey umrumda değil pek. Tedaviye de ara verecem bi süre Rabbim hayırlısını nasip etsin diyecek bişeyim kalmadı..

Maalesef babamı kaybettim 1 ay olacak.. şu sıralar hiç birşey umrumda değil pek. Tedaviye de ara verecem bi süre Rabbim hayırlısını nasip etsin diyecek bişeyim kalmadı..
Ayy canim benim basin sag olsun cok uzuldum gercekten. Allah sabir versin. Tedaviyi falan dusunme simdi kendini toplamaya calis. Gercekten cok uzuldum

Ayy canim benim basin sag olsun cok uzuldum gercekten. Allah sabir versin. Tedaviyi falan dusunme simdi kendini toplamaya calis. Gercekten cok uzuldum
Sağol canım Allah razı olsun. Birden bire vefat etti grip sebebi oldu kalbi dayanmadı beklenmedik bi ölüm olunca çok sarsıldık gerçekten.. bakalım anca toparlanırız sanırım kendi haline bırakcam artık..

Sen ne yaptın tedaviye devam mı ?

Back