- Konu Sahibi iremmeri123
Ayy maşallah canım darısı bize hayırlısıyla bizede dua et lütfen
Evet canım bize bol bol dua et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah canım darısı bize hayırlısıyla bizede dua et lütfen
Evet canım bize bol bol dua et
Kalitesi nasildi peki doktorunuz oran vermis miydiBugün benimde 6. Günüm ama korkuyorum test yapmaya 6. Gün çift embriyo transferi oldum
Fotoğrafı gördünüzmi varmı sizce yani kızlar bu çizgiler yakkaşık 1 saat sonra okuyo ben dikkate almadın pek ama inşallahHa onda pek yanılma olmaz inşallah hamişizdir kuzum
çok test yapmış biri olarak negatif olsa silik bile olsa çizgi çıkmaz tebrik ederimAlttaki de bugün 6. gün. Kan değerini bekliyorum inşallah iyi gelir transfer sonrası kanı bekleyen arkadaşlarla konuşalım
Teşekkür ederim pozitifi gördüm kanda daçok test yapmış biri olarak negati
çok test yapmış biri olarak negatif olsa silik bile olsa çizgi çıkmaz tebrik ederim
İnşallah canımm vardır hepimizin tutunsun Rabbim verecek herşey vesile benim bugün 7.günümYaaaa gözünnn aydınnn darısı bizim başımıza inşallahh canım senin kaçıncı günün
yaa ne güzel çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah mutlulukla alın kucağınıza bebeğiniziTeşekkür ederim pozitifi gördüm kanda da
Ayy gözün aydınnnnn inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsınTeşekkür ederim pozitifi gördüm kanda da
Ay çok teşekkür ederim bana çok moral oldunuz kızlar hepinize teşekkür ederimtebrikler
Edicem sizde bana edin bu arada dilek tek embriyo transferi ama ordaki hemşirede annemde 2 ye bölünür o ikiz olsun felan dediler veren Rabbim bu bitane tutunsun sağlıkla kucağımıza alalımda inşallahEvet canım bize bol bol dua et
Hayır sormadımdaKalitesi nasildi peki doktorunuz oran vermis miydi
İnşallah gülüm inşallah hayırlı haberini bekliycez yinedeEdicem sizde bana edin bu arada dilek tek embriyo transferi ama ordaki hemşirede annemde 2 ye bölünür o ikiz olsun felan dediler veren Rabbim bu bitane tutunsun sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah
İnşallah sizlerde paylaşın bol bol 2 çizgili testlerAyy maşallah canım darısı bize hayırlısıyla bizede dua et lütfen
Ay çok şükür hayırlı olsun dua et canım bizim içindeTeşekkür ederim pozitifi gördüm kanda da
İnşallah cuma günü yapcam atarım canımİnşallah sizlerde paylaşın bol bol 2 çizgili testler
Kandada görünce haber ederim gübler geçmiyo ama inşallah sizdende hayırlı güzel haberler bekliyorumİnşallah gülüm inşallah hayırlı haberini bekliycez yinede
İnşallah kuzumİnşallah cuma günü yapcam atarım canım
Bundan sonrasi olumlu olsun tedavilere gerek kalmasin insallahHayır sormadımda