-
- Konu Sahibi iremmeri123
Tamam balım. Sen nasılsın bebiş nasıl ?Canım dikkat et test yapınca bizimlede paylaş
Valla şuan çok kötüyüm saat 6 çeyrekte tuvalete gittim kanama vardı kanamam var yani ama ne çok ne az çok kötüyümTamam balım. Sen nasılsın bebiş nasıl ?
Seninki hamilelik testlerinde çift çizgi çıkıyor mu acaba?Merhaba kızlar, ben 1 şubatta 1 adet 3. Gün embriyosu transferi olmuştum. 12 şubatta verdiğim kanda beta hcg değerim 28 çıktı, 2 gün sonra 14 şubatta verdiğim kanda 36,8 çıktı. Doktorum 19 şubatta tekrar kan vermemi söyledi. Benim gibi değeri yavaş artan var mı aranızda?
Bi doktora git kuzum. Şimdi nasılsınValla şuan çok kötüyüm saat 6 çeyrekte tuvalete gittim kanama vardı kanamam var yani ama ne çok ne az çok kötüyüm
Saatin 8 buçuk olmasını bekliyorum hastaneyi aricam bilmiyorum nasılım kötüyüm ne olduğunu merak ediyorumBi doktora git kuzum. Şimdi nasılsın
Kanda çıkar inşallahhhh inşallah
Çok mu ağrın var? Kanaman devam ediyor mu?Saatin 8 buçuk olmasını bekliyorum hastaneyi aricam bilmiyorum nasılım kötüyüm ne olduğunu merak ediyorum
Bilmiyorum bitanem umudum kalmadıKanda çıkar inşallahhhh inşallah
Kanama çok az ağrıda adet sancısının hafifi gibi kasıklarıma ufak kraplar giriyo yanma hissi gibi bişeyler var bilmiyorum ya internetten baktım 7. Gün 8.gün genel olarak olurmul yerleşme kanamasıymış ama benim ki ne bilemiyorum bugün transfer hariç9. GünümÇok mu ağrın var? Kanaman devam ediyor mu?
Belki normaldir canım dur korkutma kendini bugün doktora git haber et banadaKanama çok az ağrıda adet sancısının hafifi gibi kasıklarıma ufak kraplar giriyo yanma hissi gibi bişeyler var bilmiyorum ya internetten baktım 7. Gün 8.gün genel olarak olurmul yerleşme kanamasıymış ama benim ki ne bilemiyorum bugün transfer hariç9. Günüm
Görüştüm devam ederse olumsuz adet oluyosundur dediler pazartesi kan vermeye gel o zaman netleşir dediler bilmiyorum bilmiyorumBelki normaldir canım dur korkutma kendini bugün doktora git haber et banada
Öyle Rabbim verirse onun yanında çok vermiyosa yapacak bir şeyimiz yokHerşeyin hayırlısı balım üzme kendini bak sakım. İnanıyorum rabbim her isteyene vakti ve zamanın da nasip edecektir
NerdeEvet ikinci çizgi çıkıyordu.