• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

ys_pasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
256
150
53
35
Merhaba arkadaşlar transfer olanlara hayırlı olsun inşallah dileyen herkes sağlıkla en yakın zamanda kucağına alır.:KK45: Durumlar nasıl kaçıncı gününüzdesiniz kaç embriyo transferi oldunuz hep beraber bekleyelim:anneadayı::KK200::emir_bebek:

Transferin 3.günü bitmek üzere 2 embriyo transfer edildi.5.gün ve 4.gün görünümlü.inşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna 🙏🙏🙏

Transferin 3.günü bitmek üzere 2 embriyo transfer edildi.5.gün ve 4.gün görünümlü.inşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna 🙏🙏🙏
İkimizinkide yakınmış birbirine canım benimde 2.gün bitmek üzere 2adet 5.gün transferi oldu.inşallah sonuçlarda pozitif olur🙏Nasıl hissediyorsun var mı değişiklik?

2 Eylül de dondurulmuş embriyo transferi oldu. Sonuç İçin gün sayıyorum. Ama bende hiç lekelenme olmadı. Kasık, bel ve sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. Tutunma oldu mu bilmiyorum. Benim hikayem burda okuduklarımda hiç yok. Sonraki sefere hikayemi anlatacağım.

Merhaba benimde 2 eylül de transferim oldu ama tutmadı sanırım en ufak bi belirti bile yok sanki transfer yapılmamış gibi

Merhabalar Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Bende cumartesi günü transfer oldum. 19 unda test günüm karnım ağrıyor benim çok. Birde progestan ilaç beni acayip uykumu getirtiyo bayilacak gibi.

Merh
Merhabalar Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Bende cumartesi günü transfer oldum. 19 unda test günüm karnım ağrıyor benim çok. Birde progestan ilaç beni acayip uykumu getirtiyo bayilacak gibi.
Merhaba taze transfer mi oldu, benim de aksine hiç ağrım yok progestanı ben fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmuyor

Sizi çok etkiliyorsa doktorunuza söyleyin isterseniz fitil olarak devam edin aynı islevi görüyor ama yan etkiler azaliyor bu şekilde

Anladım bı konusucam Dr imla teşekkür ederim kaçıncı gün sizintransfer sonrasi

Back