Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!
- Konu Sahibi ys_pasa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Nisan 2016
- 256
- 150
- 53
- 35
İkimizinkide yakınmış birbirine canım benimde 2.gün bitmek üzere 2adet 5.gün transferi oldu.inşallah sonuçlarda pozitif olurNasıl hissediyorsun var mı değişiklik?Transferin 3.günü bitmek üzere 2 embriyo transfer edildi.5.gün ve 4.gün görünümlü.inşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna
- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Merh
Merhaba taze transfer mi oldu, benim de aksine hiç ağrım yok progestanı ben fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmuyorMerhabalar Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Bende cumartesi günü transfer oldum. 19 unda test günüm karnım ağrıyor benim çok. Birde progestan ilaç beni acayip uykumu getirtiyo bayilacak gibi.
Dondurulmuş embriyo transfer oldu.ilaci çok uyku yapiyoMerh
Merhaba taze transfer mi oldu, benim de aksine hiç ağrım yok progestanı ben fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmuyor
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Benim de dondurulmuş canım ben progestanı fitil olarak kullaniyorum çok rahat hiç yan etki olmuyorDondurulmuş embriyo transfer oldu.ilaci çok uyku yapiyo
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Geçen pazartesi oldu transfer canım bugün 7. GünAnladım bı konusucam Dr imla teşekkür ederim kaçıncı gün sizintransfer sonrasi
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Bu sabah test yaptım var gibi sanki bilmiyorumAnladım bı konusucam Dr imla teşekkür ederim kaçıncı gün sizintransfer sonrasi
Ay hadi hayırlısı yüce rabbim haber beklerim bende sendenBu sabah test yaptım var gibi sanki bilmiyorum
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Veririm canım erken gebelik testi yaptım çok koyu değil ama çizgi var yeni tutunmuş sanırım inşallah öyledirAy hadi hayırlısı yüce rabbim haber beklerim bende senden
İnşallah inşallah tutmuşturVeririm canım erken gebelik testi yaptım çok koyu değil ama çizgi var yeni tutunmuş sanırım inşallah öyledir
Kacıncı gunuydu bugun?Veririm canım erken gebelik testi yaptım çok koyu değil ama çizgi var yeni tutunmuş sanırım inşallah öyledir
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
7. Gün canım pazartesi transfer olduKacıncı gunuydu bugun?
Hayırlı olsun canım7. Gün canım pazartesi transfer oldu