Transfer oldum

Benim kasiklarim da sanki alev var gibi özellikle rahim tarafı sağ taraf çok hareketli bacaklarıma da sürekli sizi atıyor bacak aram da ani boyle agrilar oluyor ama goguslerim cok hassas degil mesela :)

Ayyy o göğüsler bencede ilaçlardan, birde ekstra göbekten iğne vuruluyorum o çok acıtıyor siz de vurundunuz mu transferden sonra

Ben dd 25 temmuz yarın öğreneceğim inşaallah saat satıyorum resmen .İnşaallah hepimiz güzel haberleri alırız

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.valla çok zor zamanlar her an endişeyle geçiyor her aşamada bundan sonrası iyi olcak mı acaba diyorsun. suan 4 hafta 3 günlük olmuş oluyor susam tanesi :)
Masallah canim. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.valla çok zor zamanlar her an endişeyle geçiyor her aşamada bundan sonrası iyi olcak mı acaba diyorsun. suan 4 hafta 3 günlük olmuş oluyor susam tanesi :)
Tabiki hersey iyi olacak allahin izniyle... ben ilkini dograna kadar endişeliydim. :)) sen o cooook uzun 12 günü atlatmiş insansin unutma vakti gelince ultrason fotosunu atarsin buraya insallah

yaa ben 2 tane yiyordum en fazla su içmek içinde güzel bir yöntem oluyordu

Ayyy o göğüsler bencede ilaçlardan, birde ekstra göbekten iğne vuruluyorum o çok acıtıyor siz de vurundunuz mu transferden sonra
aynen çok fena yakıyor hibor kullanıyorum bende ve göbek çevrem mosmor oldu ama yeter ki onlar bizimle olsun herşeye katlanılır Allah ın izniyle

Bahcecide cem celik doktorum yasim 29.dondurulmus trasfer oldum yaklasik 20 gun rahim dinlendirme yapıldı
Yapılabilecek herşey yapılmış aslında canım sakın kendini yıpratma belki birden öçıkar öyle çok okudum .. neden tüp bebek yapıyosunuz sorması ayıp değilse kuzum ? Birde yaş kaç ?

aynen çok fena yakıyor hibor kullanıyorum bende ve göbek çevrem mosmor oldu ama yeter ki onlar bizimle olsun herşeye katlanılır Allah ın izniyle
Aynen öyle
Müjdeli haberimi aldım bugün ☺

Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?

Aynen öyle

Müjdeli haberimi aldım bugün ☺
Gözün aydin cokkk sevindimmm allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.. benimkinede az kaldi. Kafami karistiran bir tek 1 kilo vermişim. ?
Bide canim tuhaf olcak bu soru belki ama cok merak ediyorum yardimci olursan cok sevinirim.
Bi yerde fitil kullandigini yazmissin. Bende kullaniyorum. Acaba onlari kullanirken rahim agzin sertmi yoksa yumusakmi??

Bilmiyorum ki canim bugün elim ayağım boş gibi sanki hiç ayaklarım tutmuyor sağ tarafda ki kasigim hâlâ çok sıcak adet ağrıları gibi agrım var inş yaniltmaz beni
Herseyin hayirlisini ve sagliklisini isteyelim önce yüce Rabbimden. Insallah hayirlisiyla hamileyizdir
Bende hep sol tarafimda arada bi sızı hissediyorum. Sende fitil kullaniyomusun?

Amin teşekkür ederim inşaallah senin dd müjdeli haberimi alırız. Fitil atıyorum ama yumuşak sert olarak bir şey diyemem sdaha darlaştı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…