Trambolin ile zayıflama

Yoo ben de senin hızından fazla yürümüyorum.uzun zamandır yürümüyorum. Benimkinin markası voit.markadan markaya değişmez herhalde değerler.

bilmiyorum ki benimki de altis...

Arkadaßın o yorumundan sonra tamboline mi başlasam diye düşünmüştüm.ama 63 kalori çok az.boşuna zaman kaybı olarak gördüm valla.

motivasyonunu düşürdüysem özür dilerim. ama şöyle düşün hiç yapmamaktansa bu bile bişey. ben de asssk'a katılıyorum bütün vücut çalışıyor, sıkılaşma olacaktır mutlaka. bacak kaslarımda yanmayı hissettim. oturarak çalışmaktan hamlamışım iyice, en kötü ihtimal biraz kondüsyon kazanmış olurum

yok canım bu hemen etki etmeye başlıyormuş
kaloriye takılma sıkılşatırmaya bak bence sen

ben de etki edeceğine inanıyorum. kaloriye bakmıcam artık, hedefim belli bir süreyi tamamlamak olacak...

kızlar,bende aksam 15 dk cıvarı ama arada dınlenerek vıdeolarsan yaptm baya hızlı hareketler oldugundan bazı yerlerde yetısemedım yapamadım felan ama acayıp terledı bıde sonunda ustunde mekık hareketı yaptm karnım fecı halde ynadı yaa en azından mekıkgı duzgun cektm dıye sevındım,
bu arada bı yanlıslık olmasın trambolınle yuruyus aynı kalorı olmaz ben yururken hıc kalbımın oyle attıgını nefes nefese kalıp ter attıgımı bılmıyorum cok daha fazla kalorı yaktırır bence kı tum vucudun calıstıgını hıssedıyosun zaten

Yok canım sıkma canını.yine de bir denemeye değer.biraz araştırayım.bir şeyler öğrenince haber veririm.

Trambolin i n üstünde mi videodan gördüklerini yaptın anlamadım canım
bantla trambolin tabi aynı olmaz.ama trambolin ve bant kaç dakikada kaç kalori yaktırıyor onu netleştirmek lazım.

ilk gün olduğu için çok zorlamadım ben kendimi. yavaş tempoda zıpladım. kaloriyi de indirdiğim uygulama hesapladı açıkçası. en güzeli deneyip tecrübe ederek sonuçlarını görmek olacak galiba. 15 dakikada çok fazla kalori harcamayı beklemiyorum zaten. ama videolardaki hareketler hakkaten çok etkili. biraz alıştıktan sonra videolara bakmayı düşünüyorum.

evet cnm trambolının uzerınde youtubedakı vıdeolardan ızleyerek yaptım
ama bazen ayak uyduramayınca kendım step hareketlerı yaptım ılk gun zorluyo gercekten ama ılerde alısırız bence kızlar ben ınanıyorum sıkılasma olacak ve versek de verdıgımızden fazlasını vermıs gıbı gorunucez

Sen nasıl uyguladın canım?

Kızlar sayfa 109da maccuninin paylaştığı videoda tutundukları bir şey var.ondan var mı Sizde? Bende yok.b enimki sıradan trambolin.

15 dakika tamamlandı. Sabah erken kalkabilmek için duş alıp yatıyorum hemen. Yarın diyete de başlıyorum. Sabah tartılınca kilomu da yazarım...

gunaydınnnn kızlar,
bende 15 dk yı tamamladım ama bugun bacaklarım dunkınden cok agrıdı kasıldı resmen bı sure zıpladan sonra,mekık de cektım ama bıyerde yanls yapıyorum boynum agrıyo ya halbu kı karnım da fecı sekılde yanma oluyo zıplayıp mekık cekınce, ama durmak yok devam

günaydın. sabah 15 dakika zıpladım ben de. daha doğrusu tam zıplamak da denemez benim yaptığıma. olduğun yerde yaylanmak, yürümek ve dans etmek karışımı bişey. aynı hareketleri yerde de yapabilirim yani. trambolini dizlerime çok baskı olmasın diye tercih etmiştim ama yine de ilk başlayınca ağrıyo dizlerim. sonra biraz alışıyo. umarım zorlanmıyodur. doktor koşu bandı ve merdiven çıkmayı yasaklamıştı bana. yürüyüş yap diz kaslarını güçlendir demişti. alt bacak kaslarım ve basenlerim yandı baya. çalışıyo demek ki. bir de kollarımı salladım kaldırdım indirdim falan. sırt kaslarım çalıştı anlaşılan, sırtımda da biraz ağrı oldu. hamlık ağrıları olduğunu düşünüyorum. zorlayacak ters hareketler yapmadım çünkü. devam edelim 1 hafta sonra daha da alışmış oluruz diye düşünüyorum. şimdiden ilk sefere göre daha rahat yaptım...

boy: 1,67
diyet ve trambolin için başlangıç kilo: 67,6
1.gün sabah 15 dak. trambolin

yapabilirsem hergün kaç dakika zıpladığımı ve kilomu yazıcam. hadi siz de bana katılın...

süpersin S skyra cnm ben varım hergun yazarsak daha ıstıkrarlı oluruz bence de,ama ben dıyet yapamıyorum emzırıyorum ve dıyet yapmadım hıc uyamıyorum ama az yemeye calısıyorum, aksamları 15 dk trambolin yapcam işe gelir gıderken yarm saat yuruyorum o kadar

yarın bende tartılır yazarım ıns

emziriyosan diyete ihtiyacın yok zaten. sadece spor yapman yeterli. unlu, şekerli gıdalardan uzak dur verirsin. yürüyüş de var harika bence. hadi bakalım bekliyorum. benim diyetin ilk haftası bir nevi detoks gibi. bu yüzden bu hafta hızlı verip daha sonra dengelerim diye düşünüyorum

o zaman canım sen 5 dk dan başla yavaş yavaş alışırsın
protein ağırlıklı beslen o aradada kiloyu rahatlıkla verirsin
bebeğin için üzüldüm başın sağolsun canım
Sağol canım benim.Dün 5 dk dinlenerek 15 dk ya tamamladım baakalım.Evdeydim gerçi işe gitmediğim için yorgunluk yoktu.
Sağol arkadaşım takdiri ilahi elden gelen hiç bişey yok.Rabbim kızıma hayırlı sağlıklı ömür versin.Allah senin evladını sana bağışlasın.inşallah birbirimizin destekleriyle istediğimiz kilolara ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…