Yoo ben de senin hızından fazla yürümüyorum.uzun zamandır yürümüyorum. Benimkinin markası voit.markadan markaya değişmez herhalde değerler.
Arkadaßın o yorumundan sonra tamboline mi başlasam diye düşünmüştüm.ama 63 kalori çok az.boşuna zaman kaybı olarak gördüm valla.
yok canım bu hemen etki etmeye başlıyormuş
kaloriye takılma sıkılşatırmaya bak bence sen
Yok canım sıkma canını.yine de bir denemeye değer.biraz araştırayım.bir şeyler öğrenince haber veririm.bilmiyorum ki benimki de altis...
motivasyonunu düşürdüysem özür dilerim. ama şöyle düşün hiç yapmamaktansa bu bile bişey. ben de asssk'a katılıyorum bütün vücut çalışıyor, sıkılaşma olacaktır mutlaka. bacak kaslarımda yanmayı hissettim. oturarak çalışmaktan hamlamışım iyice, en kötü ihtimal biraz kondüsyon kazanmış olurum
ben de etki edeceğine inanıyorum. kaloriye bakmıcam artık, hedefim belli bir süreyi tamamlamak olacak...
Trambolin i n üstünde mi videodan gördüklerini yaptın anlamadım canımkızlar,bende aksam 15 dk cıvarı ama arada dınlenerek vıdeolarsan yaptm baya hızlı hareketler oldugundan bazı yerlerde yetısemedım yapamadım felan ama acayıp terledı bıde sonunda ustunde mekık hareketı yaptm karnım fecı halde ynadı yaa en azından mekıkgı duzgun cektm dıye sevındım,
bu arada bı yanlıslık olmasın trambolınle yuruyus aynı kalorı olmaz ben yururken hıc kalbımın oyle attıgını nefes nefese kalıp ter attıgımı bılmıyorum cok daha fazla kalorı yaktırır bence kı tum vucudun calıstıgını hıssedıyosun zaten
kızlar,bende aksam 15 dk cıvarı ama arada dınlenerek vıdeolarsan yaptm baya hızlı hareketler oldugundan bazı yerlerde yetısemedım yapamadım felan ama acayıp terledı bıde sonunda ustunde mekık hareketı yaptm karnım fecı halde ynadı yaa en azından mekıkgı duzgun cektm dıye sevındım,
bu arada bı yanlıslık olmasın trambolınle yuruyus aynı kalorı olmaz ben yururken hıc kalbımın oyle attıgını nefes nefese kalıp ter attıgımı bılmıyorum cok daha fazla kalorı yaktırır bence kı tum vucudun calıstıgını hıssedıyosun zaten
Sen nasıl uyguladın canım?Kızlar ben trambolinle 6 kg verdim şuan 58 kgyum amacım 50ye düşmek . Ara vermiştim ama pazartesi tekrar başladım umarım verebilirim kalanlarıda . Sizde nasıl durumlar ? Kaç dakika yaparak ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz diyetli mi diyetsiz mi ?
Benimki böyle bir şeykızlar sımdı bı vıdeo buldum aksam onu denıycem daha basıt hareketler var cardıo dıye belırtmısler, sızde bı bakın ıstersenız
Ha iyi bari.onlarinki özel yapım demek ki.benimki de düz. tutunma yeri yok
gunaydınnnn kızlar,
bende 15 dk yı tamamladım ama bugun bacaklarım dunkınden cok agrıdı kasıldı resmen bı sure zıpladan sonra,mekık de cektım ama bıyerde yanls yapıyorum boynum agrıyo ya halbu kı karnım da fecı sekılde yanma oluyo zıplayıp mekık cekınce, ama durmak yok devam
emziriyosan diyete ihtiyacın yok zaten. sadece spor yapman yeterli. unlu, şekerli gıdalardan uzak dur verirsin. yürüyüş de var harika bence. hadi bakalım bekliyorum. benim diyetin ilk haftası bir nevi detoks gibi. bu yüzden bu hafta hızlı verip daha sonra dengelerim diye düşünüyorum
Sağol canım benim.Dün 5 dk dinlenerek 15 dk ya tamamladım baakalım.Evdeydim gerçi işe gitmediğim için yorgunluk yoktu.o zaman canım sen 5 dk dan başla yavaş yavaş alışırsın
protein ağırlıklı beslen o aradada kiloyu rahatlıkla verirsin
bebeğin için üzüldüm başın sağolsun canım
Sağol arkadaşım takdiri ilahi elden gelen hiç bişey yok.Rabbim kızıma hayırlı sağlıklı ömür versin.Allah senin evladını sana bağışlasın.inşallah birbirimizin destekleriyle istediğimiz kilolara ulaşırız.hosgeldınız kızlar,bende 6 da cıkıyorum ısten kucuk oglum uyuyana kadar yapamam ama sonra baslıycam ıns ,buneyaa cnm bebegın ıcın cok uzuldum,Allah hayırlısıyla tekrar nasıp eder ıns, Assk hepberaber gaza gelır yaparız ınsallah,ve ınsallah gobegım gıder artık yaa