Trambolin ile zayıflama

Yapalım canım rastgele zıplayalım video falan uğraşmıyam hatta

evet bence de. biraz alışayım önce sonra sıkılırsam bakıcam videolara. telefona da trampofit diye bi uygulama indirdim. 15 dakikada 1599 kez zıplamışım. bu da 1222 metre ve 63 kaloriye karşılık geliyormuş. aslında koşu bandında da aynı sonuçları alıyodum. zıplamak daha fazla kalori harcatır diye düşünmüştüm... sabah ve akşam 15'er dakika zıplamayı hedefliyorum başlangıç olarak.

evet bence de. biraz alışayım önce sonra sıkılırsam bakıcam videolara. telefona da trampofit diye bi uygulama indirdim. 15 dakikada 1599 kez zıplamışım. bu da 1222 metre ve 63 kaloriye karşılık geliyormuş. aslında koşu bandında da aynı sonuçları alıyodum. zıplamak daha fazla kalori harcatır diye düşünmüştüm... sabah ve akşam 15'er dakika zıplamayı hedefliyorum başlangıç olarak.
canım bütün vücudu çalışıtrıyor sen kaloriye takılma bence
2 hafta sonra farkediliyormuş değişiklikler

canım bütün vücudu çalışıtrıyor sen kaloriye takılma bence
2 hafta sonra farkediliyormuş değişiklikler

yemeye de dikkat edicem. bakalım 2-3 hafta en azından bırakmadan yapabilirsem baya fark olur diye düşünüyorum. buraya da zıpladıkça yazmaya çalışcam. herkes yazsın günlük ne kadar zıpladığını birbirimizi motive edelim...

yemeye de dikkat edicem. bakalım 2-3 hafta en azından bırakmadan yapabilirsem baya fark olur diye düşünüyorum. buraya da zıpladıkça yazmaya çalışcam. herkes yazsın günlük ne kadar zıpladığını birbirimizi motive edelim...
yazarım ama yapmaya başlarmıyım bilmiyorum
çünkü hiç vaktim yok dün 2 saat ütü yaptım zaman kalmadı of ya

selam kızlar, ben de bi gaza gelip aldım trambolini. dün geldi. akşam bi 15 dakika zıpladım ama bacaklarım ağrıdı baya. henüz videolara falan bakmadım. bi süre kendi halimde zıplama koşma gibi hareketler yapıcam. en azından hamlığım gidinceye kadar. 67,5 kiloyum, hedefim en azından bi 60 kilo olmak. motivasyona ihtiyacım var açıkçası. birbirimize destek olabilirsek daha iyi devam ettirebiliriz. bunu da diğer zayıflama aletleri koleksiyonumun yanına kaldırmak istemiyorum :KK43:
hayırlı olsun canım :) bacakların ağrısı için bi öneride bulunmak istedim, bırakırsan 2-3 gün mesela 4. gün yaptıgında yine ağrır. tavsiyem ağrısada acısada hergün devam etmen... inşallah istediğin kiloya gelirsin kısa zamanda :)

yazarım ama yapmaya başlarmıyım bilmiyorum
çünkü hiç vaktim yok dün 2 saat ütü yaptım zaman kalmadı of ya

gerekirse uykumdan fedakarlık yapıcam, sabah erken kalkıp 15 dakika yapıcam. gece geç yatıp bi 15 dakika da o zaman yapıcam. yoksa benim de hiç zamanım yok. hadi canım sen de bi vakit bulmaya çalış.

hayırlı olsun canım :) bacakların ağrısı için bi öneride bulunmak istedim, bırakırsan 2-3 gün mesela 4. gün yaptıgında yine ağrır. tavsiyem ağrısada acısada hergün devam etmen... inşallah istediğin kiloya gelirsin kısa zamanda :)
haklısın canım, bu hamlık ağrılarını çekmişken devam ettireyim inş. sen de istediğin kiloya gelirsin inş. 1 kilo verebilmek için 30 saat zıplamam gerekiyormuş indirdiğim programa göre. diyetle de destekleyerek ramazana kadar 5 kilo vermek istiyorum...

gerekirse uykumdan fedakarlık yapıcam, sabah erken kalkıp 15 dakika yapıcam. gece geç yatıp bi 15 dakika da o zaman yapıcam. yoksa benim de hiç zamanım yok. hadi canım sen de bi vakit bulmaya çalış.
Yapıcam canım sabah kalktım madem öyle işte böyle hadi bakalım

15 dkya 63 kalori çok az geldi bana.burdan bir arkadaş yürüme bandından daha ćok kalori yaktırıyor demişti. Tam rakamları hatırlamıyorum.ben bantta 30 dk yürüyünce 300 kalori gidiyor.

15 dkya 63 kalori çok az geldi bana.burdan bir arkadaş yürüme bandından daha ćok kalori yaktırıyor demişti. Tam rakamları hatırlamıyorum.ben bantta 30 dk yürüyünce 300 kalori gidiyor.
Bende tüm vücutu çalıştırıyor ondan vücudun şekillenmesi daha kolay sağlıklı diye duydum ama trambolinin
nasıl oluyor anlamadım valla

Yapıcam canım sabah kalktım madem öyle işte böyle hadi bakalım

süpersin :)

çok mu hızlı yürüyorsun canım. ben en fazla 5-5,5 hıza çıkabiliyorum. en son 40 dak. yürüdüğümde 2639 metre ve 164 kalori göstermiş koşu bandı. sayılara biraz takıldığım doğrudur, ne yaptım ne ettim not tutarım genelde:)

adımsayarım da koşu bandımla yaklaşık sonuçlar veriyor bu arada. kabaca kendimce şöyle bi hesap yaptım

1000 adım-->600 metre-->10 dakika-->40 kalori

3 aşağı 5 yukarı çok da farketmez.

süpersin :)

çok mu hızlı yürüyorsun canım. ben en fazla 5-5,5 hıza çıkabiliyorum. en son 40 dak. yürüdüğümde 2639 metre ve 164 kalori göstermiş koşu bandı. sayılara biraz takıldığım doğrudur, ne yaptım ne ettim not tutarım genelde:)
Yoo ben de senin hızından fazla yürümüyorum.uzun zamandır yürümüyorum. Benimkinin markası voit.markadan markaya değişmez herhalde değerler.o_O

Bende tüm vücutu çalıştırıyor ondan vücudun şekillenmesi daha kolay sağlıklı diye duydum ama trambolinin
nasıl oluyor anlamadım valla
Arkadaßın o yorumundan sonra tamboline mi başlasam diye düşünmüştüm.ama 63 kalori çok az.boşuna zaman kaybı olarak gördüm valla.

Arkadaßın o yorumundan sonra tamboline mi başlasam diye düşünmüştüm.ama 63 kalori çok az.boşuna zaman kaybı olarak gördüm valla.
yok canım bu hemen etki etmeye başlıyormuş
kaloriye takılma sıkılşatırmaya bak bence sen

X