Trambolin ile zayıflama

Merhabalar.Bende çok araştırdım.York marka trambolinim geldi.Youtubeden Videoları indirdim.Ama o hareketleri en fazla 5 dk yapabiliyorum.Tabi ki birebir değil.Benim kilom 70 , 60 a düşmek istiyorum.Sadece zıplayarak o hareketleri yapmadan kilo verebilir miyiz.

burda bi bayan doğaçlama verdi çok değil bi sayfa önce bende aldım ama
çok üşeniyorum napcam bilmiyorum

burda bi bayan doğaçlama verdi çok değil bi sayfa önce bende aldım ama
çok üşeniyorum napcam bilmiyorum
25-30 dk haftada 2-3 gün inşallah yapabiliriz.Zıplamanın dışında elmalı,limonlu bi kür var onu yapcam.Burdan birbimize neler yaptığımızı anlatalım.İnşallah gider kilolar

Haklısın Canım.Akşama kadar oturuyorum iş yerinde.İşe gelip giderken yürüyorum bi toplamda 40 dk.Ama eve gelince insan biraz dinlenmek istiyor.Hafta sonu güzel yaptım.Hafta içi zorluyor.Ben geçen sene preeklampsi geçirdim.15 gün bebeğim yaşadı.Kaybettim.Tekrardan Allah izin verirse kızıma kardeş istiyorum.Onun için tansiyonumun yükselmemesi için kiloma dikkat etmem gerekiyor.Allah yardımcımız olsun.

o zaman canım sen 5 dk dan başla yavaş yavaş alışırsın
protein ağırlıklı beslen o aradada kiloyu rahatlıkla verirsin
bebeğin için üzüldüm başın sağolsun canım

hosgeldınız kızlar,bende 6 da cıkıyorum ısten kucuk oglum uyuyana kadar yapamam ama sonra baslıycam ıns ,buneyaa cnm bebegın ıcın cok uzuldum,Allah hayırlısıyla tekrar nasıp eder ıns, Assk hepberaber gaza gelır yaparız ınsallah,ve ınsallah gobegım gıder artık yaa

ya bende hep öyle diyorum ama yok canım o gaz yok

Kızlar ben sitede yeniyim. Linkleride göremiyorum neden bilmiyorum bilgisayara indirilebilecek doğru düzgün bir video var mı ? Böyle seviye seviye mesela :)

genelde aynı şeyler canım
video dönüştürücü var youtube da ordan alabilirsin

hmm teşekkür ederim. o da aklıma geldi aslında ama doğru düzgün bir video göremedim çok ileri seviye gibi geldi hepsi bi sorayım dedim sizlere... gerçi trambolinde daha gelmedi heyecanla bekliyorum kargoyu :)

hmm teşekkür ederim. o da aklıma geldi aslında ama doğru düzgün bir video göremedim çok ileri seviye gibi geldi hepsi bi sorayım dedim sizlere... gerçi trambolinde daha gelmedi heyecanla bekliyorum kargoyu :)
bende bekledim yatıor evde
çok değişik seviyeleri yok canım o videolar yetrede artar bile
kendine kendine tepinsen yeter bence

valla bende hep böyle heves ediyorum sonra bırakıyorum bi 5 kilo vercem başıma bela oldu beceremedim
bende o kadar vercem bi türlü veremedi ya napcam bilmem
o kadar sıkı yapıyorum yok gitmiyor
bende akşam yemedim dün bakalım bu akşamda yapcam aynını

bende o kadar vercem bi türlü veremedi ya napcam bilmem
o kadar sıkı yapıyorum yok gitmiyor
bende akşam yemedim dün bakalım bu akşamda yapcam aynını
alkali diyete sardım bende 1 aydır yapmaya çalışıyorum :) buna göre de akşam hiçbişey yememek lazım da zor tabi haftada 2 günü falan akşam yemek yemeden geçirebiliyorum :) koşu bandı var arada onda yürüyüş yapıyorum bi de trambolin deniycem işte bakalım :)

Bende hiç yemedim dğil eşim kızmasın diye
karpuz yoğurt yedim onada mantı yaptım

tebrikler yanında birisi mantı yerken yemeden durabiliyorsan 5 değil 10 kiloda verebilirsin bence
durcam az yaptım bilnçli o iki tabak yedi bende karpuz
dibinde kalanı bana uzattı ye diye bende yemedim
ama bi günde bile kilom farketti ya ne diyim bence
ben yaparım hem zaten akşam yemeği külfet insana ağırlıktan başka bişey değil

selam kızlar, ben de bi gaza gelip aldım trambolini. dün geldi. akşam bi 15 dakika zıpladım ama bacaklarım ağrıdı baya. henüz videolara falan bakmadım. bi süre kendi halimde zıplama koşma gibi hareketler yapıcam. en azından hamlığım gidinceye kadar. 67,5 kiloyum, hedefim en azından bi 60 kilo olmak. motivasyona ihtiyacım var açıkçası. birbirimize destek olabilirsek daha iyi devam ettirebiliriz. bunu da diğer zayıflama aletleri koleksiyonumun yanına kaldırmak istemiyorum

Yapalım canım rastgele zıplayalım video falan uğraşmıyam hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…