- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Nasıl bir diyet bu canım?1 gün sabah 15 akşam 15 toplam 30 dakika zıpladım. hurma diyetine başladım. Onun da etkisiyle ilk gün giden kilo 1.2
2 gün sabah 15 dakika zıpladım. Diyete de devam ediyorum.
3 öğün, her öğünde 7 hurma 1 kase yoğurt. Aralarda tarçınlı süt. 1 hafta böyle devam edecek. Sonra normal öğünler ama dikkat ederek tabi...Nasıl bir diyet bu canım?
Hımmmm ilginç!peki sen zorlandın mı hiç,nasıl gidiyor yani?3 öğün, her öğünde 7 hurma 1 kase yoğurt. Aralarda tarçınlı süt. 1 hafta böyle devam edecek. Sonra normal öğünler ama dikkat ederek tabi...
Şimdilik çok zorlanmadım. Hurma ve yoğurt gayet tok tutuyor. Tam acıkmaya başladığım anda süt yetişiyor. Ama aynı şeyleri yemek sıkıyor biraz. İnsanın canı yemek salata falan istiyor. Tartıdaki eksileri görmesem şu an bırakıcam. Ama kendimi zorluyorum, bir hafta dayanamasam bile yapabildiğim kadar yapayım diyorum. Bu sabah 65.7 geldim. İki günde toplam 1900gr oldu. Şok diyet olarak görmüyorum bunu bir nevi detoks. Hurma zaten çok sağlıklı, vücudun tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Sonrasında da güzel bir diyet listesi var. Çok aklıma yatti açıkçası. Bitince bir anda kendimi yemeye vermezsem korurum kilomu...Hımmmm ilginç!peki sen zorlandın mı hiç,nasıl gidiyor yani?
Yapabiliyorsan ne alaaaŞimdilik çok zorlanmadım. Hurma ve yoğurt gayet tok tutuyor. Tam acıkmaya başladığım anda süt yetişiyor. Ama aynı şeyleri yemek sıkıyor biraz. İnsanın canı yemek salata falan istiyor. Tartıdaki eksileri görmesem şu an bırakıcam. Ama kendimi zorluyorum, bir hafta dayanamasam bile yapabildiğim kadar yapayım diyorum. Bu sabah 65.7 geldim. İki günde toplam 1900gr oldu. Şok diyet olarak görmüyorum bunu bir nevi detoks. Hurma zaten çok sağlıklı, vücudun tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Sonrasında da güzel bir diyet listesi var. Çok aklıma yatti açıkçası. Bitince bir anda kendimi yemeye vermezsem korurum kilomu...
Bu arada dün akşam ve bu sabah zıplayamadım. Gün içinde telafi etmeye calisacam
diyetsiz uyguladım maalesef diyet yapmayı beceremiyorum bir türlü haftada 2-3 gün 20 25 dk müzikle zıplayarak yapıyorumSen nasıl uyguladın canım?
Peki arkadaşlar sezaryenden kaç gün sonra başlayabılırız?
en az 4-5 ay sonra
bende 102 cm var 92 küçük gibi sanki... Altis in almıştım ben gg denmerhaba
ben de almayı düşünüyorum deltanın 92 cm olanı uygun gibi geldi. ama yayları çelik mi bilemedim bir bilgi yok.
sizin fikriniz nedir?
kimisi de 102 cm için büyük demiş. bilemedimbende 102 cm var 92 küçük gibi sanki... Altis in almıştım ben gg den
Orta sehpa gibi kapliyo salonu buyuk ama 92 de saga sola ziplanilmaz . ip atlar gibi duz ziplarsaniz olabilir belki. Katlayip yatagin altina koyuyorum yer kaplamiyo.kimisi de 102 cm için büyük demiş. bilemedim
memnun musunuz, düzenli kullanıyor musunuz?