Trambolin ile zayıflama

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

1 gün sabah 15 akşam 15 toplam 30 dakika zıpladım. hurma diyetine başladım. Onun da etkisiyle ilk gün giden kilo 1.2
2 gün sabah 15 dakika zıpladım. Diyete de devam ediyorum.

Trambolinin etkilerine gelirsek diz ağrım pek olmadı bu sefer. Sanırım alışıyorum. Bol bol kıvırtarak kalça ve basenleri çalışırdım. bacaklarımda beni mutlu eden bir sızı var. Sırt ağrılarım da kalmadı. hamlığı atıyorum yavaş yavaş. Böylece daha eğlenceli hale geliyo. 15 dakika olması da iyi. Daha uzun olsaydı üşenirdim belki. En az 3 hafta böyle devam etmek istiyorum. Umarım bi engel çıkmaz. Hadi ama yok mu başka zıplayan. Yol arkadaşı arıyorum. Wewonthelove'cım sende durumlar nasıl...

Hımmmm ilginç!peki sen zorlandın mı hiç,nasıl gidiyor yani?
Şimdilik çok zorlanmadım. Hurma ve yoğurt gayet tok tutuyor. Tam acıkmaya başladığım anda süt yetişiyor. Ama aynı şeyleri yemek sıkıyor biraz. İnsanın canı yemek salata falan istiyor. Tartıdaki eksileri görmesem şu an bırakıcam. Ama kendimi zorluyorum, bir hafta dayanamasam bile yapabildiğim kadar yapayım diyorum. Bu sabah 65.7 geldim. İki günde toplam 1900gr oldu. Şok diyet olarak görmüyorum bunu bir nevi detoks. Hurma zaten çok sağlıklı, vücudun tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Sonrasında da güzel bir diyet listesi var. Çok aklıma yatti açıkçası. Bitince bir anda kendimi yemeye vermezsem korurum kilomu...
Bu arada dün akşam ve bu sabah zıplayamadım. Gün içinde telafi etmeye calisacam

Şimdilik çok zorlanmadım. Hurma ve yoğurt gayet tok tutuyor. Tam acıkmaya başladığım anda süt yetişiyor. Ama aynı şeyleri yemek sıkıyor biraz. İnsanın canı yemek salata falan istiyor. Tartıdaki eksileri görmesem şu an bırakıcam. Ama kendimi zorluyorum, bir hafta dayanamasam bile yapabildiğim kadar yapayım diyorum. Bu sabah 65.7 geldim. İki günde toplam 1900gr oldu. Şok diyet olarak görmüyorum bunu bir nevi detoks. Hurma zaten çok sağlıklı, vücudun tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Sonrasında da güzel bir diyet listesi var. Çok aklıma yatti açıkçası. Bitince bir anda kendimi yemeye vermezsem korurum kilomu...
Bu arada dün akşam ve bu sabah zıplayamadım. Gün içinde telafi etmeye calisacam
Yapabiliyorsan ne alaaa:KK15:ben yapamam herhalde o_Opeki ne hurması aldın?biliyorsun çeşit çeşit.sonrasında uygulayacağın diyet nasıl canım?

gunaydın kızlarr,
yaa ben haftasonu oglumla oyun amaclı zıplamak dısında trambolınımı kullanmadım malesef,ev ısı,nısan,bebıs derken yetıstıremedım ama bu aksam bastan baslıyorum, S skyra cnm supersın,senden guc aldım resmen ,
bu sabah tartıldım,54.0 kg cıktım hedef kılo olarak degıl gobegımın erımesı dumduz olması,zaten gobek gıttıgınde baska bolgesel kılo sorunum kalmıycak ıns,:KK47:

Herkese Selam,
Ben de aranıza katıldım. Fakat yorumlara bakarak 40" aldım çok büyük geldi :) Küçüğünü alsam da olurmuş.. Odama zor sığdırdım :110: Bu arada baya kiloluyum, 1.58 boy 81 kiloyum. Bakalım ne olacak:KK49:

EVETTTT BENDE BUGÜN SİPARİŞİ UMARIM DİYETLE BERABER ZAYIFLAMAM YARDIMCI OLUR :KK17::KK17::KK17:

merhaba
ben de almayı düşünüyorum deltanın 92 cm olanı uygun gibi geldi. ama yayları çelik mi bilemedim bir bilgi yok.
sizin fikriniz nedir?

kimisi de 102 cm için büyük demiş. bilemedim o_O

memnun musunuz, düzenli kullanıyor musunuz?
Orta sehpa gibi kapliyo salonu buyuk ama 92 de saga sola ziplanilmaz . ip atlar gibi duz ziplarsaniz olabilir belki. Katlayip yatagin altina koyuyorum yer kaplamiyo.

Hamilelikten once ziplayarak ve yuruyusle 13 15 kg kadar vermistim ziplamak daha cok sikilastiriyor sanki.

X