Trambolin ile zayıflama

Sevgili arkadaşım site kuralları gereği marka model veremiyorum fakat ustu kapali bicimde h....b....da isimli siteden kendi kilona uygun bir model mutlaka bulursun. Çok da iyi ve sağlam ürünler satılmakta. Bende oradan aldım.

Sana tavsiyem kardiyo ve pilates i aynı anda uygulaman ki sonradan vücudunda sarkmalar yaşama.

Şimdiden basarilar dilerim. Kararlı olman basarmanin yarısı. Hayırlı olsun arkadasim....

Merhaba benim de kilo verme sonrası ( yüksek miktarda kilo ) sarkmayla ilgili endişelerim var acaba biraz daha detaylı bilginizi paylaşabilir misiniz? Yani hem kardiyo hem pilates olmalı gibi ya da sırayla ikisini de vs

tekrardn başlıcam ya usengeclıgımden bır turlu yapamadım. :KK43:(( sinirlerim bozuldu artık 1.67 boyum var 91 den 85 dustum 1 ay gıbı surede karatay dıyetı yaparak.eger spor yapmazsam kılom uzun sure durablır acıl trambolıne baslamam lazım

Bende almak istiyorum karatay yapıyorum tartıda veriyorum ama görüntüde değişiklik yok gibi sinir oluyorum trambolin fayda edermi göbek bel basen problemim var ..

Merhaba bende trambolin almayı düşünüyorum. Amacım sıkılaşmak. Oturarak hareketsiz çalışıyorum. Düzenli yapan arkadaşlar faydasını gördümüzmü sonuçları nasıl paylaşırmısınız.

bende bugün başladım fakat bende boyun fıtığı var. bi hevesle çıktım üzerine ininve sanki biraz boynumu rahatsız etti, emin olamadım. sizce boyun fıtığı için tehlikelimidir ama bel fıtığı olanların da yaptığını duymuştum sanki
bide trambolinin kitapçığında bel ve boyun rahatsızlığı olanlar kullanmasın demiş, çok moralimiz bozdu bu durum

bu forum neden bu kadar hareketsiz yaw. ben yaklaşık 3 aydır zıplıyorum çok sewerek yapıorum. Bir saate kadar zıplıyorum diyet yapmıyorum 3 ayda 10kg kadar verdim. Herkese mutlu zıplamalar..

gittiğim spor salonunda trambolin kullanıyoruz, yaklaşık 1 saat, sonra mekik gibi bazı hareketlerde yapıyoruz. ancak haftada 3 gün. zaten 1 haftadır gidiyorum, gelişmelerden haberdar ederim

Kızlar ben trambolinle 6 kg verdim şuan 58 kgyum amacım 50ye düşmek . Ara vermiştim ama pazartesi tekrar başladım umarım verebilirim kalanlarıda . Sizde nasıl durumlar ? Kaç dakika yaparak ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz diyetli mi diyetsiz mi ?

Kızlar ben trambolinle 6 kg verdim şuan 58 kgyum amacım 50ye düşmek . Ara vermiştim ama pazartesi tekrar başladım umarım verebilirim kalanlarıda . Sizde nasıl durumlar ? Kaç dakika yaparak ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz diyetli mi diyetsiz mi ?
siz ne kadar verdiniz ve sıkılaştınızmı
bende sipariş vericem de

siz ne kadar verdiniz ve sıkılaştınızmı
bende sipariş vericem de
ya o ilk 6 kiloyu çok kısa bir süre de verdim tam anımsamıyorum ama 2-3 hafta arası olabilir. Kilo verince ebat olarak küçüldüm tabi sıkılaşmayı en net hissettiğim yer ise karın ve bel bölgesi .

ya o ilk 6 kiloyu çok kısa bir süre de verdim tam anımsamıyorum ama 2-3 hafta arası olabilir. Kilo verince ebat olarak küçüldüm tabi sıkılaşmayı en net hissettiğim yer ise karın ve bel bölgesi .
Süper canım bende sipariş verdim gelecek çok sagol

Ben dersine gidiyorum. Hoca eşliğinde süper oluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. ÖRNEK:
Biz 45 dakika falan yapıyoruz su gibi oluyosun ve her yerin çalışıyor. Hiç düşünmeden alın derim. Ayrıca youtube'ta 1 saatlik power jump videoları var evde de hocanın hareketlerine bakarak yapabilirsiniz. Zaten 2 haftadan sonra anlayacaksınız vücudunuzun nasıl çalıştığını. Ve süper dinç hissediyosunuz. Tabi bırakmadan yapmak lazım.. :rolleyes:

merhaba, hala trambolinle zıplayan var mı merak ettim. ben de almayı düşünüyorum. delta ve altis arasında kararsız kaldım. deltanın fiyatı uygun fakat esneme oldu gibi birkaç şikayet okudum. ses çok problem değil, evim zaten birinci kat... marka tavsiyesinde bulunabilecek kimse var mı acaba...

Merhaba, belirli bir videoyla mı yoksa müzik eşliğinde doğaçlama mı zıplıyorsunuz?

doğaçlama 56 kgyum şuan buarada.

Süpersin, ben de geçen kış almıştım, salonda kenarda duruyor, sadece 5 kilo vermeye ve sıkılaşmaya ihtiyacım var, iyisi mi ben onu ortaya çekeyim. Sabah erken daha müsait oluyorum ama aşağıya ses gider diye tereddüt ediyorum.

Sen kaç dakika ve ne zaman yapıyorsun?

Süpersin, ben de geçen kış almıştım, salonda kenarda duruyor, sadece 5 kilo vermeye ve sıkılaşmaya ihtiyacım var, iyisi mi ben onu ortaya çekeyim. Sabah erken daha müsait oluyorum ama aşağıya ses gider diye tereddüt ediyorum.

Sen kaç dakika ve ne zaman yapıyorsun?
25 30 dk arası canım haftada 2 -3 gün çok sık yapamıyorum maalesef sınavlar falan kaynıyor öyle

merhaba,
bende trambolin ile zayıfma ve sıkılaşma olacagına inananlardanım,cok araştırdım ve sonunda geldi ve bu akşam başlıyorumm kısmetse kilom 54.5 hedef 50 ama en cok da dogumdan kalan göbeğimin dümdüz olması, ee sızde ne var ne yok?

X