Sevgili arkadaşım site kuralları gereği marka model veremiyorum fakat ustu kapali bicimde h....b....da isimli siteden kendi kilona uygun bir model mutlaka bulursun. Çok da iyi ve sağlam ürünler satılmakta. Bende oradan aldım.
Sana tavsiyem kardiyo ve pilates i aynı anda uygulaman ki sonradan vücudunda sarkmalar yaşama.
Şimdiden basarilar dilerim. Kararlı olman basarmanin yarısı. Hayırlı olsun arkadasim....
siz ne kadar verdiniz ve sıkılaştınızmıKızlar ben trambolinle 6 kg verdim şuan 58 kgyum amacım 50ye düşmek . Ara vermiştim ama pazartesi tekrar başladım umarım verebilirim kalanlarıda . Sizde nasıl durumlar ? Kaç dakika yaparak ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz diyetli mi diyetsiz mi ?
ya o ilk 6 kiloyu çok kısa bir süre de verdim tam anımsamıyorum ama 2-3 hafta arası olabilir. Kilo verince ebat olarak küçüldüm tabi sıkılaşmayı en net hissettiğim yer ise karın ve bel bölgesi .siz ne kadar verdiniz ve sıkılaştınızmı
bende sipariş vericem de
Süper canım bende sipariş verdim gelecek çok sagolya o ilk 6 kiloyu çok kısa bir süre de verdim tam anımsamıyorum ama 2-3 hafta arası olabilir. Kilo verince ebat olarak küçüldüm tabi sıkılaşmayı en net hissettiğim yer ise karın ve bel bölgesi .
ya o ilk 6 kiloyu çok kısa bir süre de verdim tam anımsamıyorum ama 2-3 hafta arası olabilir. Kilo verince ebat olarak küçüldüm tabi sıkılaşmayı en net hissettiğim yer ise karın ve bel bölgesi .
doğaçlama 56 kgyum şuan buarada.Merhaba, belirli bir videoyla mı yoksa müzik eşliğinde doğaçlama mı zıplıyorsunuz?
doğaçlama 56 kgyum şuan buarada.
25 30 dk arası canım haftada 2 -3 gün çok sık yapamıyorum maalesef sınavlar falan kaynıyor öyleSüpersin, ben de geçen kış almıştım, salonda kenarda duruyor, sadece 5 kilo vermeye ve sıkılaşmaya ihtiyacım var, iyisi mi ben onu ortaya çekeyim. Sabah erken daha müsait oluyorum ama aşağıya ses gider diye tereddüt ediyorum.
Sen kaç dakika ve ne zaman yapıyorsun?