Trambolin ile zayıflama

Sevgili arkadaşım haklısın. Genelde bu tarz aletler bir hevesle alınıp sonra bi kenara bırakılıyor. Ama üzülme bence kendinde o enerjiyi gücü yeniden topliicaana eminim. Çünkü bende senjnle aynı şeyleri yaşadım. Başlayıp başlayıp bıraktım çoğu zaman ama her seferinde kendimi motive edicek şeyler buluyorum. Sana tavsiye dakika sayma. Internette ki video sitelerinden o aletle ilişkili egzersiz videoları bul ve onlarla birlikte yapmaya çalış zaman nası geçiyo anlamiyosun. Ben öyle yapıyorum şahsen. En basit örnek dün bi on beş dakika zıplarim diye bi video açtım sonrasında tam 1.5 saat spor yapmışım bi baktım ki zıplayıp hoplarken zumba fitnesstan cikmisim.

Benim de evde var ama çok dikiş tutturamadım :) Şimdi zumba için salona gidiyorum, 4 defa oldu, kondisyon biraz artınca daha rahat zıplarım sanırım. Sen nasıl o kadar uzun süre zıpladın merak ettim :) müzik vs mi vide o mu?

Benim de evde var ama çok dikiş tutturamadım :) Şimdi zumba için salona gidiyorum, 4 defa oldu, kondisyon biraz artınca daha rahat zıplarım sanırım. Sen nasıl o kadar uzun süre zıpladın merak ettim :) müzik vs mi vide o mu?

Ekim34 bende video ve müzik karışık çalışıyorum. Genelde bu tarz workout videolari müzikli oluyo zaten. Açıkçası bu bi Cardio egzersizi gibi düşün ve yarım saat yürüyüş yapar gibi düşün. Bence koşu bandında yürüyüş yapmaktan daha eğlenceli. ..

Ekim34 bende video ve müzik karışık çalışıyorum. Genelde bu tarz workout videolari müzikli oluyo zaten. Açıkçası bu bi Cardio egzersizi gibi düşün ve yarım saat yürüyüş yapar gibi düşün. Bence koşu bandında yürüyüş yapmaktan daha eğlenceli. ..

Kesinlikle haklısın :) Arka odadan salona gelme vakti geldi demek ki trambolinimin :KK60:

:KK45: Bencede. Ama istersen eğer varsa wifi ile bağlanabildigin bi tableti filan varsa yine odan da çalışabilirsin. Ben laptopumla hallediyorum o işi.

Sevgiler...

slm millet ben de dün aldım elite marka g....g...yordan aldım hemen akşam denedim ne kadar zıpladım bilmiyorum bacaklarım çok ağrıdı ama üzerinden de inesim gelmedi :9 çok keyifliydi kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum hatta artık sabahları da bi 10-15 dk erken kalkıp işten önce yapmayı düşünüyorum..20 kilo fazlam ve 6 hafta sonra da abimin düğünü var bakalım 6 haftada neler yapacağız :) ben ayrıca revoflex de aldım onla da takviye edeceğim :)

Arkadaslar, ben yaklasık 3 haftadır cok sıkı calışmama ma rağmen yediklerime de dikkat ederek 3.5 kilo verdim. Fakat sadece trambolin değil tabiki ısınmak için step aerobik veya zumba fitnessla da destekliyorum. Ama gerçekten istediğinizde oluyo... Ben çayın yanında abur cubur yemeden duramazdım. 3 haftadır. ağzıma bir kırıntı bile atmadım. Tek abur cuburum kuru incir veya kuru kayısı arası 1 parça ceviz veya iki badem onları da zaten ara öğün olarak doktorum verdi. İnsan abur cubursuz da yaşabiliyomuş bunu öğrendim.

Sevgiler...

slm bende geçen sene nisan ayında almıştım bebek sahibi olmayı istiyordum ama biraz kilo vereimde hamile kalayım istedim gün de 20 dakkayla başladım 35 dk çıkardım aralıksız 35 dakika 10 zıplzdım 3.5 kilo vermiştim yemek porsiyonlarımıda azaltmıştım ama meğerse zıplarken hamileymişim 2013 aralık ayında çok tatlı bir kızım oldu hamileliğim korktuğum gibi geçmedi 11.5 kilo aldım ve doğumdan 10 gün sonra 10 kilosu gitmişti ama emzirme dönemimde tekrar geri aldım kiloları kızım 8 alık oldu ama ben hala bişey yapmıyorum tranbolini çıkardım arka odada çamaşır askısı konumunda:KK45:buraya tekrar bakayım dedim belki gaza gelirim tekrar başlarım diye...

slm bende geçen sene nisan ayında almıştım bebek sahibi olmayı istiyordum ama biraz kilo vereimde hamile kalayım istedim gün de 20 dakkayla başladım 35 dk çıkardım aralıksız 35 dakika 10 zıplzdım 3.5 kilo vermiştim yemek porsiyonlarımıda azaltmıştım ama meğerse zıplarken hamileymişim 2013 aralık ayında çok tatlı bir kızım oldu hamileliğim korktuğum gibi geçmedi 11.5 kilo aldım ve doğumdan 10 gün sonra 10 kilosu gitmişti ama emzirme dönemimde tekrar geri aldım kiloları kızım 8 alık oldu ama ben hala bişey yapmıyorum tranbolini çıkardım arka odada çamaşır askısı konumunda:KK45:buraya tekrar bakayım dedim belki gaza gelirim tekrar başlarım diye...

Merhaba, bebeğinizi emziriyor iseniz elbette dengeli besleniniz, yeterli spor yapınız ama kilo verme çabasına girmeyiniz. Yağ hücrelerinin içine hapsolmuş toksik maddeler kilo verme sürecinde çözülen yağlarla birlikte vücuda dağılıyor ve süt yoluyla da bebeğe geçiyormuş. Bu konu üzerine sütten kesme işleminden sonra eğilebilirsiniz. Güle güle ve sağlıkla büyütün bebeğinizi.

herkese merhaba, ben de trambolin aldım ama bi türlü istediğim gibi bi egzersiz bulamadığım için kenarda yatmaya başladı. her zaman kafama göre takılmak istemiyorum, bi programa bağlı olmak istiyorum. trambolin egzersizlerinin bazıları çok ileri seviye, bazılarının görüntü kaliteleri berbat, bazıları da çok sıkıcı. böyle zevk alarak yaptığınız egzersiz programları, videolar var mı acaba?

öncelikle yeni üye olduğumu belirteyim...burda olmak çok güzel.... trambolin araştırırken kendimi burada buldum :) üşenmedim saatlerce yorumları okudum ama tereddütlerim var :KK43: trambolin almaya karar verdim... yorumlarda farklı seçenekler budum ama benim derdim şu... ben aşırı kiloluyum... öyle ki söylemeye utanacak kadar :KK70: :oops:galiba bana taşıma kapasitesi ve denge olayı önemli... hormonal problemlerim oldu, yakın zamanda ameliyat oldum ve ömür boyu endokrin takibinde olacağım... hashimoto ve hipotroidi hastasıyım... doktor kontrolünde yeni diyete başladım... kararlı ve hevesliyim yani....:KK28: lütfen nolursunuz bana yardım edin... marka model ne önerirsiniz?

öncelikle yeni üye olduğumu belirteyim...burda olmak çok güzel.... trambolin araştırırken kendimi burada buldum :) üşenmedim saatlerce yorumları okudum ama tereddütlerim var :KK43: trambolin almaya karar verdim... yorumlarda farklı seçenekler budum ama benim derdim şu... ben aşırı kiloluyum... öyle ki söylemeye utanacak kadar :KK70: :oops:galiba bana taşıma kapasitesi ve denge olayı önemli... hormonal problemlerim oldu, yakın zamanda ameliyat oldum ve ömür boyu endokrin takibinde olacağım... hashimoto ve hipotroidi hastasıyım... doktor kontrolünde yeni diyete başladım... kararlı ve hevesliyim yani....:KK28: lütfen nolursunuz bana yardım edin... marka model ne önerirsiniz?

Sevgili arkadaşım site kuralları gereği marka model veremiyorum fakat ustu kapali bicimde h....b....da isimli siteden kendi kilona uygun bir model mutlaka bulursun. Çok da iyi ve sağlam ürünler satılmakta. Bende oradan aldım.

Sana tavsiyem kardiyo ve pilates i aynı anda uygulaman ki sonradan vücudunda sarkmalar yaşama.

Şimdiden basarilar dilerim. Kararlı olman basarmanin yarısı. Hayırlı olsun arkadasim....

bende 85 kiloyum canim trambolinim var arada onunla zipliyorm bugun basladm bu sefer uzun sure birakmadan yapmak istiyorm tr deki markalari bilemiyorm ama

Sevgili arkadaşım site kuralları gereği marka model veremiyorum fakat ustu kapali bicimde h....b....da isimli siteden kendi kilona uygun bir model mutlaka bulursun. Çok da iyi ve sağlam ürünler satılmakta. Bende oradan aldım.

Sana tavsiyem kardiyo ve pilates i aynı anda uygulaman ki sonradan vücudunda sarkmalar yaşama.

Şimdiden basarilar dilerim. Kararlı olman basarmanin yarısı. Hayırlı olsun arkadasim....

bende 85 kiloyum canim trambolinim var arada onunla zipliyorm bugun basladm bu sefer uzun sure birakmadan yapmak istiyorm tr deki markalari bilemiyorm ama

teşekkür ederim arkadaşlar... tavsiyelerinizin ışığında biraz daha araştırdım ve elite diye bir marka buldum... hem taşıma kapasitesi iyi, hem çelik yaylı (galiba çelik yaylı olması gerekiyormuş) hem de fiyatı uygun... umarım işe yarar ... oğlumla sabırsızlıkla kargo bekliyoruz... kullanınca fikrimi yazarım ki başkalarına da faydası olsun... ben çok araştırdım çünkü...

teşekkür ederim arkadaşlar... tavsiyelerinizin ışığında biraz daha araştırdım ve elite diye bir marka buldum... hem taşıma kapasitesi iyi, hem çelik yaylı (galiba çelik yaylı olması gerekiyormuş) hem de fiyatı uygun... umarım işe yarar ... oğlumla sabırsızlıkla kargo bekliyoruz... kullanınca fikrimi yazarım ki başkalarına da faydası olsun... ben çok araştırdım çünkü...
evet canim celik yaylilar ii uzun omurlu..bi zaman sonra ses cikarabilir yaglayinca gecer

Yıllardır var o benim evde yanında DVDsiyle gelmişti ama artık oradaki hareketleri ezberledim kafama göre yapıyorum :)

Youtubeda da videoları var aratırsan çıkıyor çok eğlenceli ve eklemlerimi zorlamadan spor yapmamı sağladı sakatlığım olan bir dönemde, tavsiye ederim çok faydalı gerçekten

Evde yerim olsa ben de çok istiyorum. Lenf sistemine de çok iyi geliyormuş, Güle güle kullanın, yorumlarınızı bekliyorum.

Evde yerim olsa ben de çok istiyorum. Lenf sistemine de çok iyi geliyormuş, Güle güle kullanın, yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkürler öncelikle...
kargo geldi arkadaşlar... 102 cm çapında elite marka çelik yaylı trambolin... bir büyüğünü almak konusunda tereddüt yaşamıştım aman iyiki almamışım bu boy gayet iyi hatta büyük bile... yeri müsait olanları bilemem ama hiç gereği yok gayet uygun büyüklükte benim gibi şişko birine bile :KK70:
çok isteyen ama yerim müsait değil diyen arkadaşlar tek sebep buysa bence sırf bu yüzden vazgeçmeyin... o kadar da kaba bişey değil... yer sofrası gibi bişey... çok da hafif.... kaldır bir köşeye daya gitsin... çünkü çok eğlenceli... faydasını da zamanla görürüz ... gelişmelerden haberdar ederim sizleri inşallah...

trambolin için hangi videoları kullanıyorsunuz? ben bazı videoları çok basit bazılarını da biraz üst level buldum. tam istediğim gibi bi video yok, sanırım bununla ilgili çok kaynak da yok. önerileriniz var mı :)

X