- 31 Mayıs 2010
- 7
- 0
benimki busso canım,
yayları ses çıkarıyor...ama aklım voitte kaldı..bilmiyorum açıkçası..voit iiyi bi marka ama...
çok şükür bel ağrım geçti ve geçen cumartesi yarım saat zıpladım çok zevkliydi..
ertesi gün karnım bile ağrıdı..demekki ordaki kaslar bile çalışıyor
canım aklının voit de kalamsına gerek yok ben yayları çelik olmadığı için iade ettim uzun vadede çok sağlam olmayacağını düşündüm dela markanın çelik di ama koptu yaylar voit de lastik di yayaları ... oda gittişimdi hangi marka alsam diye düşünüyorum sen kullandığın markayı öneriyomusun:?
slm kızlar air climber spor aletini duymuşsunuzdur. 20 gün önce kadar aldım çocuklardan dolayı yapamıyorum almak isteyen varsa uygun fiyata vereceğim.
Kurulup kaldırılan bişe degil :) bizim ki salonda puf görevi görüyo ama eglenceli keyifli bişe diyebilirim ben ........ dan aldım gıcırdaması harici cok memnunum. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
power jump sahane bir egzersiz. ev tipi bir trambolinle evde de kolayca yapılabiliyor. dolaşım bozukluğum sebebiyle tavsiye edildi. aldım. her yeni alınan şey gibi deli divane heveslendim. yer kaplamıyor gayet güzel. azıcık gıcırdıyor herkesin dediği gibi ama sıkıntım farklı;
çok zor yahu. bu bedeni 10 dakika zıplatmak neredeyse imkansız. kanter içinde kalıyorum 3 dakika sonrasında. kesin 20 dakkadır zıplıyorumdur diyip saate bakıyorum daha 7 dakika falan olmuş. baya baya atıl durumda kaldı. üzgünüm