Trambolin ile zayıflama

kizlar bel fitigi hastasi olup trambolini kullanan varmi

Merhabalar, bende de bel fıtığı var ama bunun zarar verecegini düşünmüyorum. Sadece başlamadan önce biraz ısınıp esneme egzersizleri yapmak lazım, çok iyi geliyor. 2 gündür yapamadım, yarın geri dönüyorum ben de :)

Özellikle bacaklarda olmak üzere bütün vücutta genel bir sıkılaşma mevcut. Karnımda toparlanıyor 2 ay sonra çok çok mükemmel bir netice alacağımdan eminim. sakın istikrarını bozma.

Bende ilk gün 5 dakikada bri dinlenerek 15 dakika yaptım. 4 gün boyunca bu şekilde yaptım. Sonrasında durmadan 15 dk yapıyorum her gün.

arkadaşlar, merhaba
ben trambolinde 30 dk çok hızlı tempo egzersiz yaptım ve hastalandım

bacak ve kollarımda sanki hava üfleyerek şişiriyorlarmış gibi basınç hissinden uyuyamadım

ayrıca dizimde ağrı başladı, ve kalçamdan belime sinir sıkısması gibi birşey oldu

1 haftadır hastayım hiçbirşey yapamıyorum

siyatik mi oldum acaba? çok baskı var kalçamda
dün gece defalarca uyandım ağrıdan

ağrı oldu mu sende de? çok sıkıntı yaptı bana

bırakmayı bile düşünüyorum, ya da üzerinde yürüyüş yapsam leslie nin egzersizi gibi?
kolumu kaldıracak halim yok

kızlar selam.....şu ev tipi trombolin işi aklaıma çok yattı....tv de gördüm yeni spor trendi sanırım......spor salonuna 150 tl verdim bitireyim devam etmicem....evde kendim spor yapmak istiyorum.....spor salonunda bodrum kat çok kokuyo.....havalandırmaları yok....

kullanıyomusunuz trombolin nerden kaça aldınız.....

Kondısyon bısıkletımı trambolın mi cok kararsızımmmmm sizce hangısını almalıyımmmm

Isınmadan başlayıp ilk günde durmadan 30 dakika yaptıysan normal hamsın vücut kasılmış.. İk günler 5 dakika ara ile 15 dk ve bir kaç gün yapman gerekiyor sonra yavaş yavaş arttırabilirsin. şöyle düşün soğuk bir araba motorunu birden ısıtmaya çalışırsan yanar çatlar yada çalışmaz :) geçmiş olsun.

gitti gidiyordan 80 küsüre aldım iyikide almışım evde yapabileceğim daha kolay ve daha çok etkili başka bir spor olamaz..

Kondısyon bısıkletımı trambolın mi cok kararsızımmmmm sizce hangısını almalıyımmmm

kondisyon bisikleti kullanmadım ama trambolin uzun vadede süper iş görücek gibi duruyor..

ağrı oldu mu sende de? çok sıkıntı yaptı bana

bırakmayı bile düşünüyorum, ya da üzerinde yürüyüş yapsam leslie nin egzersizi gibi?
kolumu kaldıracak halim yok

Merhabalaaar, bende agri olmadi hic. Sadece alt bacaklarim bir iki gun agridi, belime iyi bile geldigini hissettim. Senin agrin ziplamaktan mı acaba? Ters bir hareket yapip tutulmuş olmasın?
Bacaklar inceliyor, bunu hissetmeye başladım yavaştan :)
2 gündür yapamiyorum ama iş temposundan, bu gece de yapamadım. Yarin sabah uyanip cikicam trambolinin üstüne :)

hayır canım, cd ile yapıyordum başta ısınma vardı

acaba siyatik mi oldum? çok feci bir durumdayım eğer hamlama olsaydı bacak kalca heryerim ağırmaz mıydı?

incecik bıcak kesigi gibi kalcamdan sırtımın ortasına bıcak saplanıyor sanki hiç geçmiyor yataklık oldum

aman kızlar çok aşırı zıplamayın

kondisyon bisikleti önermiyorum bende var, poponuz çok ağrıyor katiyen çok sıkıcı işte duruyor orda kimse de elini sürmüyor

selammm trambolincilerrrr:))))
bende sızın yazılarınızı okuduktan sonra delta marka 102 cm bir trambolin aldım dün elıme ulastı
göstergesız olanından aldım 71 tl ye cokk mutluyum valla aksam hamur ısı yememe ragmen 500 gr eksık cıktım tartıda 78.5 basladım bakalım
epey zıpladım aksam keyf aldıgım ıcın zaman falan tutmadım geldım zıpladımm gittim zıpladım:)))
göbegim agrıyoo suan
9 yasındakı kızımda anne göbegımın altı agrıyo dıyo onunda göbegı yaglı
yedıklerımede dıkkat edecegım özellıkle aksamları cok hafıf gecırmeyı planlıyorum

almayı dusunen varsa kesınlıkle beklemesın sız sıkılsanız bıle cocuklarınızın sıkılmayacagına emınım
bence wn idealı 102 cm olanı hıc zorlanmadım
göstergelı olanlarıda boşverın bosuna ek ucret ödemeyın
herkeze kolay gelsın
kılo verdıkceyazarımm kılo verenlerde yazarsa cok sevınırımmmmm

ılk zamanlar kas agrısı olur olabılır bence normaldır cok sıkı spora basladıfımda bendede olurdu aksam yatarken kas gevsetıcı alırsanız yada kremını sürersenızsorun yasamazsınız zaten 3.4 gün ıcındede gecer

mrb yeşilyol; ben daha yeniyim bu sitede ama okuduklarımdan sonra dayanamayıp bende kayıt oldum :) ayrıca birde trambolin aldım şuan için tam bir düzen oturtamadım ama bende acilen kilo vermek istiyorum çünkü sosyal hayatımı çok fazla etkilyo artı sağlığımıda. sizi takip etmek istiyorum bende siz başladığınızdan bu yana hiç kilo verebildiniz mi? nasıl gidiyo şuan için gidişat bunu öğrenmek istiyodum.sevgilerimle..

Merhabalar
Ben de aranıza yeni katıldım
Trambolinim pazartesi günü geldi ve aynı gün zıplamaya başladım.
Evde kendime bir defter hazırladım. Hergün ne kadar zıpladığımı, fazladan yediğim içtiğim şeyleri filan yazıyorum. Motivasyonumu artırıyor.
Henüz 3 gün oldu daha bi etkisini göremedim ama inanıyorum zayıflayacağım.En azından sıkılaşırım diye düşünüyorum.

Çarşamba günü defterime yazdıklarımı paylaşarak ben de katılmak istiyorum size.
kilom : 75,7 boyum: 1,65.
Çarşamba günü 7+7+10 olmak üzere toplam 24 dakika zıpladım, annemlere gittiğim için yemeği çoook abarttım.

İşte böyle, zamanla değişimi yazmaya devam edeceğim.

Hadi kızlar, hareketlenelim, zıplayalım güzelleşelim

Selam hanımlar 11 aralıkta başladığım trambolinle son durumum. 2,5 kilo verdim, sadece ekmek ve hamur işinden uzak durdum yemeğimi yedim. kiloda sıkıntım yoktu zaten çok fazla. yumuşak derimden şikayetçiydim... Çok kasmadım. Hergün 15 dk. zıplıyorum hafta sonları sabah akşam 15 dk. Bacaklarım fıstık gibi oldu, karında sıkılaşma var mı diyen arkadaşım april miydi? İlk 2 haftada bir toparlanma hissetmiştim ama o kadar çabuk olacağına inanamadım... şimdi net söyleyeyim sezeryandan sonra karın altında olan buruşuk kısım resmen toplandı dümdüz olmadı ama geriliyor... Zayıflamak isteyenler mutlaka istikrarlı bir şekilde devam edin. Çünkü zayıflamak kolay ama sarkan vücudu toplamak zor, trambolin hem zayıflatıp hem de sizi sıkılaştıracak daha etkilisini ve kolayını görmedim. Hayatımdan çıkarmayı düşünmüyorum. Günde 15. dakika yetiyor düzenli devam ettikten sonra. daha fazla yapanlar daha erken sonuç alıp daha çabuk kilo verirler. Kilo vermek isteyenlere tavsiyem günde 3. lt su için mutlaka. çok daha kolay ve çabuk kilo veriyorsunuz. En önemlisi arada boşluk bırakmadan her gün aynı saatte yapmaya çalışın.. Kolay gelsin.

yalnız benim trambolinim delta ve çok ses çıkartıyor. Çok rahatsız ediyor metal yaylı olmayan tranbolinden kullanan var mı?

süper yaaaa, darısı başıma, yalnız ben yediklerime hiç dikkat edemiyorum, o yüzden sporu artırmayı planlıyorum. hergün öğle arasında yarım saat yürüyeyim diyorum bakalım başarabilirsem... en azından bugün başardım

LsvDükkan selam anneler. yan tarafta paylaştığım link lösev derneğinin linkidir. bu sayfadaki ürünleri lösev hastalığına yakalanmış ve kurtulmuş veya çoçukları hasta alan ebebeynlerin yaptığı ürünlerdir. burdan aldığını her ürün lösemili bir çoçuğun tedavisinde kullanılacaktır.

selam kızlar
daha önce buraya bendeki gelişimi kaydedeceğimi söylemiştim.
önceki yazımda çarşamba günü 75,7 kg olduğumu yazmıştım.
pazar sabahı tartıldığımda 74,8 idim. yani 1 hafta olmadan hemen hemen 1 kg vermişim. üstelik göbeğimde de sıkılaşma hissetmeye başladım.
hergün hemen hemen 20 dakika zıplamaya çalışıyorum. ama hepsini tek seferde yapamadığım için genellikle 5erli 4 set halinde, ya da 7li 3 set halinde zıplıyorum.
bende bel fıtığı olduğu için çok zorlamadan devam edeceğim bu şekilde. belki bel kaslarım kuvvetlenirse süreyi artırabilirim ama şimdilik cesaret edemiyorum.

işte böyle
haydi siz de birşeyler yazın, birbirimizi gaza getirelim. hadiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…