- 4 Eylül 2013
- 331
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim, güle güle kullan, ilk günden de yapıp Keyif almışsın, ona da ayrıca sevindim.
Malesef benimki henüz gelmedi. Kapida ödeme ile satan bir siteden almıştım dün getireceklerdi ama gelen giden olmadı. Galiba daha bilindik bir siteden alsam daha iyi olacak. Bir de dışarda mağazalarda satılıyor mu? Spor mağazalarında hiç göremedim. Dışardan alan var mı? Artik benim de bir trambolinim olsa da ben de başlasam.. İşin ilginc tarafı ona o kadar endekslemişim ki diyete de trambolin gelince başlayacağım galiba sabah çikolatalı ekmekli kahvaltı yaptım. İrademe sahip olmam lazım. Heyecanla bekliyorum.. Devam ettirip güzel sonuçlar alanlar var mıı? Herkese iyi pazarlar...
Yarın tam 1 hafta olucak çok az dikkat ederek yediklerime1 kilo verdim ve günde sadece 15 dakika zıplayarak hafta içi çalışıyorum akşam kızımı uyuttuktan sonra yatmadan önce 15 dakika zıplıyorum gangnam stıyl 4 defa dinliyorum 17 dakika filan yapıyor işte. Bu rutin iyi ama ilk iki güncü ağrı acı yok ayaklarımda çok daha rahat zıplıyorum. Bacaklarımda gözle görülür bir güzelleşme var. İstikrarlı olursam yaza kadar bayağı sıkılaşırım diye düşünüyorum. Haftasonları 15x4 set yapıcam kızım uyurken. O uyanıkken zor oluyor.
herkese mrb kızlar ben 2 yıl önce doğum yaptım doğumdan sonra 80 kilo oldum kendi çabamla 20 kilo verdim geriye 4 kilo aldım şuan 63 kiloyum 53-55 kilo olmak istiyorum( bende tramboline yeni başladım 3 gündür yapıyorum ilk gün 20 dk 2.gün 35dk ve bgün 55 dk yaptım bide 6dan sonra birşey yemiyorum bol bol sıvı tüketiyorum ilk gün-600 bugn -200 le uyandım 2 günde 800 grm gitti tartıda eksiyi görmek bile beni çok mutlu ediyor bide bacakalrım ve karnımda ağrı oldu ilk gün şuan iyi ve çok eğleniyorum trambolinde youtube da videolardan bakarak yapıyorum:)) yılbaşına kadar bakalım ne kadar incelicem hepimize bol eksiler inş
20 kgu ne kadar zamanda nasil verdin merak ettim neler yaptin nelere dikkat ettin?
Bende dogumdan sonra 90 a kadar cikmistim simdi 75 lerdeyim oğlum 19 aylik ve vermem gereken 15 kg daha var calisiyorum isten gelince oglumu uyutup yapmak istiyorum ama hic firsat vermiyor nasıl vericem bilmiyorum
herkese mrb kızlar ben 2 yıl önce doğum yaptım doğumdan sonra 80 kilo oldum kendi çabamla 20 kilo verdim geriye 4 kilo aldım şuan 63 kiloyum 53-55 kilo olmak istiyorum( bende tramboline yeni başladım 3 gündür yapıyorum ilk gün 20 dk 2.gün 35dk ve bgün 55 dk yaptım bide 6dan sonra birşey yemiyorum bol bol sıvı tüketiyorum ilk gün-600 bugn -200 le uyandım 2 günde 800 grm gitti tartıda eksiyi görmek bile beni çok mutlu ediyor bide bacakalrım ve karnımda ağrı oldu ilk gün şuan iyi ve çok eğleniyorum trambolinde youtube da videolardan bakarak yapıyorum:)) yılbaşına kadar bakalım ne kadar incelicem hepimize bol eksiler inş
Merhabaaa! Tebrik ederim harika bir başlangıç
Kızlar birşeyi merak ediyorum ilk gunden 20 dk 55 dk'lara çikmak çok zor degil mi? Ben dün başladım, dün 5 dk dayanabildim uzerinde hareketler yaparak zıpladım, çok eğlendim ama nefes nefese kaldım. Bu akşam işten döner dönmez başladım, 8 dk'ya çıkabildim.. Yine nefes nefese :) siz nasıl başarıyorsunuz? Dinlenerek mi oluyor 20 dk? Sevgilerimle
canım ben 1,5 ayda verdim kızım 10 aylıkken diyete başladım 80kiloydum 60a düştüm 4kilo aldım şuan 2 yaşında 63.200 kiloyum neyse konuya geleyim eşim benim bodrumlu bodruma gitmiştik yine yazı geçirmek için bi gittim herkes incecik yaşıtlarım hep manken gibi bu arada 22 yaşındayım ben sonra karar verdim bende zayıflıycam böyle hayatta bikini giymem diye aç kalarak zayıfladım diyebilrim sabah kalkınca 40 grm çikolatalı special k 1 çay bardağı yağsız sütle kahvaltı yaptım hergün saat en geç 4 de tavuklu salata balıklı salata hep öle 1,5 ay boyunca
4-5 den sonra hiç bişi yemeyerek verdim tatlım ilk 2 gün detoks yaparak başladım diyete bu yüzden sadece 2 gün zorlandım :))) 1 senede aldığım 4 kilo pek kiloda almadım ama 55de olamadım( 55 53 olmak için az yiyip tramboline başladım( inşallah olurum
Yani sadece 2 ogunmu yedin gunde baslangicta zor olmuştur trambolin hangi marka senin..
Insanty kilo verdirmedi mi o cok agir bi egzersiz