Trambolin ile zayıflama

aynen benimki de delta ve gırç gırç ses çıkarıyor, akşam yağlamayı düşünüyorum.

analarınanası trambolinini yağladınmı ses sorunu çözüldü mü?

Süper bu ayda 4 kilo vermek demek, sıkılaşmaya gelince hiç bir şey bu kadar çabuk etki etmez sıkılaşma konusunda aslında iy bir inceltici kremle desteklenebilir. biber yağı gibi..

AVESSA TRAMBOLİN 122 CM FATURALI + SIFIR ÜRÜN GittiGidiyor'da 101758144

kızlar bende şimdi verdim siparişi.tecrübeli olanlr bi bakabilirmi.nasıl tranbolinim.

122 cm almakla iyi yapmışsın inşallah ses çıkarmıyordur. Ses çıkarmayan bir trambolin alacağım bulursam delta berbat ses çıkarıyor...

Arkadaşlar bende yaklaşık 1 haftadır zıplıyorum kiloda değişme yok ama sanki basenlerimde bir incelme hissediyorum. ben sadece günde 8 dk falan yapıyorum niyetim artrma tabide evde 1.5 yaşında oğlum olunca zor oluyo:) oda zıplamak istiyo..neyse şimdi diyetle desteklemek için adım atmış bulunmaktayım. 1 ayda 8 kilo verdiren diyetmiş bu Ayça Kayanın sitesinden girip bakablirsiniz onu denicem. bide beyaz lahana kaynattım suyunu içiçem limon sıkıp yağ yaktırıyomuş ayrıca 3 öğün her öğünden önce nar suyu içmekte yağ yakıyomuş bakalım nolcak bende doğumdan sonra kilo vermekte zorlananlardanım bide sezeryan olunca. ayrıca şuan 82,5 kg yum 93le doğum yapmıştım 10.5 ancak verebildim oda zaman içinde keniliğinden bişey yapmadım. bakalımhepimiz için hayırlısı olsun kızlar

heyyy kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu??????? ya her gün girsek şuraya bişeyler yazsak fena gaza gelcez ama bir giren bidaha girmiyo nasıl olcak buiş anlamadım yanii

AVESSA TRAMBOLİN 122 CM FATURALI + SIFIR ÜRÜN GittiGidiyor'da 101758144

kızlar bende şimdi verdim siparişi.tecrübeli olanlr bi bakabilirmi.nasıl tranbolinim.

bu benim aldığım deltanın aynısı gibi görünüyor, sanki sadece üstündeki yazı farklı, tip olarak aynı. benim aldığım ürün malesef 1 hafta sonra gacır gucur ses çıkarmaya başladı, yağladım ama geçmiyor ve o sesten dolayı üstüne çıkıp zıplama isteğim azaldı

valla benimkide aynısı gacır gucur bide sanki orta kısmı daha esnedi gibi sırf daha uzun ömürlü olsun diye yaylı aldım ama buda gıcırdıyo malesef..:18:

Kızlar bu sabah tartıldım 1 haftadır günde 1defa 8-9 dk trambolinde zıplıyorum dünden beride diyete girmiş bulunuyorum vee çok değil ama 800 gr cıkkkk vermişim elimden geldiğince zıplamaya çalışıyorum ama arada kaçamaklarımda oluyo tabi neyse benim durum böyle siz ne yaptınız bakalım ses seda yok kimseden yalnız kaldım iyice hergün bakıyorum yorum yazan yok vaz mı geçtiniz yoksa ???

selam kızlar dün geldi tranbolinim. büyüklüğü çok ğüzel. bakalım 90 la başladık. diyete pazartesi başlıycam. diyet dediğimde sadece yemek tabbaağımı küçültüp kaşık hesabı yemek yiyeceğim.buğün 5 dk. çalıştım haaaaarbi insanaın bacakları ağrıyo.ama çok zewvkli.ğelip ğidp zıplıyorum evin ortasında:))

Herkese selamlar,
Trambolin olayını uzun zamandır araştırıyordum..Burdaki yazılarla birlikte almaya karar verdim..Dün siparişim geldi..102 cm. Altis marka trambolin aldım..İyiki 90 cm almamışım..Şöyleki eğer kilonuz fazla ise 102 den bir boy büyük isteyeblirsiniz...Videolarla çalışırken farkında olmadan merkezden kaçabiliyorsunuz çünkü.. Videosuz çalışmak biraz ne yaptığını bilmeden oluyor..Onedenle bu tarz bir klavuz gerekli..Vucudun her yerini çalıştıran müthiş bişi bence..çok eğlenceli..Normalde zeminde yapılan hareketler çok daha kolayca yapılıyor..Videoların birinde bir hareket gördüm göbek için..denedim..süper çalıştırıyor..Trambolinin ortasına doğru oturun..bir ayağınız trambolinin kenarında diğeri yerde olsun..ve poponuzun üzerinde zıplamaya çalışın..ayakları değişince karın bölgenizin nasıl çalıştığını anlıcaksınız..

Cancer is curable now with a rebound air and exercise! - YouTube bu videoda hareketi izleyebilirsiniz 36. dakikalara denk geliyor..

Kilomla ilgili değişikilikler oldukça yazıcam..Ve sizlerde trambolin satın almanın dışında ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiğiniz ile ilgili bilgileri paylaşırsanız birbirimize yol göstermiş oluruz..Sevgiler herkese..

arkadaşlar bu sabah tartıldım ve 300gr daha vermişim yani toplam 1.100 gr vermişim çok şükür siz neden yazmıyosunuz herkes kabuğuna çekildi valla..

merhaba kızlar
ben bu hafta malesef doğru dürüst zıplayamadım. en son bu sabah tartıldığımda 75.1 idim. yani 300 gr geri almışım. ama 200-300 gr fark olabilir hafta içinde diye düşünerek mutlu olmaya çalışıyorum...

bu hafta maksimum 10 dakika zıplayabildim ama yemek konusuna hiç dikkat etmedim, normalde daha çok kilo alabilirdim ama 10 dakika zıplama sayesinde bile kaloriyi dengelediğimi düşünüyorum. 20 dk zıplayabilseydim büyük ihtimalle o 300 grlık fazlalık da olmayacaktı.

haftaya sınavlarım var, çarşambadan sonra zıplamalarımı artırcam inşallah.
birkaç gün daha böyle idare etmek zorundayım...

Verdiğim video ile çalışıyorum bende..önce ısınma ile başlıyor..aşama aşama hızlanıyor hareketler..hızlandığı bazı noktalarda duruyorum..daha hamlık geçmedi çünkü..ama bitirdiğimde çokta yorulmadan kaslarımı ne kadar çalıştırdığımı hissediyorum..Henüz 2 gün oldu..akşam yediklerimi azaltmaya çalışıyorum..su içme oranını arttırdım..birde 2 meyve ara öğün eklersem diyet işini çözmüş olucam:) sonra gitsin kilolar:))

bu arada sürekli bilgisayar başında oturmaktan tutulan omuzlarımdaki ağrılar hafifledi..bir kaç güne kadar tamamiyle geçer diye düşünüyorum..giden kilolara artı olarak giden ağrılarda bonus olsa gerek:)) sevgiler..

http://www.youtube.com/watch?v=YgeSuV3JczY

Merhaba kızlar,

Ben dukanla 15 k,lo verdim 5 ini geri aldım rahatsızlığım nedeniyle, şimdi yeniden 5 kilo vermek istiyorum ama dışarıda yürüyüş de yapamıyorum. Trambolin e takıldım bu aralar, almak istiyorum, tecrübeli uzmanlar cevap verirlerse sevinirim :)

1- Diyet de yapıyorum şu an, 5 kilo vermemde faydası olur mu ?
2- 15 yıl önce doğum yapmama rağmen karın kaslarım gevşek ve göbeğim var, sıkılaşma olur mu?
3- Hızlıal da delta marka 70 TL var şu an 102 cm, fiyatı nasıl? Sayaçlı almak istersem hangi marka olur ve fiyatı ne kadar?

Şimdiden çok teşekkür ederim, alırsam size katılır rapor veririm ben de :)

Herkese iyi haftalar, sıkı vücutlar dilerim

Merhaba bende almak istiyorum uzun süredir de aklımda.. Delta bi zaman sonra gıcırdıyor sanırım öyle paylaşımlar gördüm ben internetten alamıyorum, decathlon mağzasında gördüm kendi ürünü güzel gibi duruyordu ondan alan var mı acaba? Bide başka hangi markaları önerirsiniz kızlar..

Öncelşikle meraba adım zeynep yeni üye oldum 18 aşındayım bende 2 hafta önce trambolin aldım ama pek zıplamadım başlarsam sizede yazarım ne kadar verdim diye :)

Merhaba, yemene de biraz dikkat edersen 1 yada 1,5 ayda günde 20 dakika zıplayarak 5 kilo verirsin.
Zaman alır ama kesinlikle sıkılaşır toplarsın. Sıkılaşmada bundan daha etkilisini görmedim.
Sakın delta alma berbat ses çıkartıyor. Benim ve bir arkadaşın daha delta marka ama ses inanılmaz kötü..

Merhaba 300 gr dan bir şey olmaz ama bence daha istikrarlı ol. Mesela ne olursa olsun o 10 dakikayı yap. Günde 10 dakika nedir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…