Trambolin ile zayıflama

yok canım kaldırınca da dayadıgın yerle alet arasında 20 cm fark oluyor yanı tepsi gibi direk dayamıyorsun, duvarla alet arasında ayaklarının uzunlugu olan 20 cm bir alan oluyor

sureklı sokup takmaya gerek yok

o kadar bi yer kaplamıyor yanı

takması sökmesi zor değil ama niye takıp sökesin ki

kolaylıkla kaldırırsın kullanmayacagın zaman

nilüfercim çok tşk.ederim canım sağol bilgilendirdiğin için en kısa zamanda inşallah alırım şu trambolini

kızlar bende almayı düşünüyorum trambolin tabi beni taşıyıcak olan bulabilirsem 120 varım galiba tam bilmiyorum 122 cm uygunmu acaba ........da var ama kaç kiloya kadar taşıdığı yazmıyor :44: nasıl memnunmusunuz kilo verebildinizmi şimdi 45 sayfa okumim

tutimimi aldıgın yere sor canım, cok genıslerde cok esneme olabılır dıye dusunuyorum
115 vardı york marka ona bi bak
ben değiştirdim 102 cm olanı aldırdım yenı geldı başlıcam yarın inşaallah

merhaba arkadaslar, mayis ayinca benim bi arkadas bahsetmisti bana ille al hem cocuklar icin cok zevli oynamasi hemde senin icin zayiflarsin demisti ama onun aldigi magzada bitmisti simdi bu aralar tekrardan aklima dustu forumdada bu sayfayi gorunce okumadan gecmeyeyim dedim. bende en kisa zamanda almayi dusunuyorum.

Canım hiç düşünme mutlaka al , ben fitnes , plates yaptım senelerce , evde koşu bandım da var ama inan 5 dk da bile müthiş enerji harcatan ve ayrıca çok zevkli spor bıkmadan yapabiliryorsun. Benim Çocuklar da kullanıyor inan oğlumun boyu fena uzadı kemik gelişimine birebir yararlı.İhmal etme bence al

Merhaba arkadaşlar, doğum sonrası kilolarımdan kurtuldum diyetler spor vs bir şekilde attım kilolarımı çok şükür. Yalnız sıkılaşmak istiyorum. Bu sebeple alacağım tranmbolini, bacaklarındaki sıkılaşmayı yazan bir çok arkadaş olmuş yorumları okudum, bel karın kalçada sıkılaşma yaşayan yokmu? Bir iki kiş dışında görmedim. Ben bütün vücudumda sıkılaşma istiyorum gerekli hareketleri yaptığım takdirde işe yararmı? Sıkılaşma olarak etki gören arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz. Ona göre bu gün sipariş vereceğim ve başlayacağım.

Ben trambolin konusunda çok fazla araştırma yaptım canım , eşimle birçok yere de baktır,sonunda internetten almaya karar verdik fiyat konusunda ciddi bir rakam farkı söz konusu çünkü. Yorumlardan da edindiğim bilgiye göre etrafı demir yaylı olanlar daha uzun ömürlü. Ve bizim gibi yetişkinler için 40 inçlikler gayet işe yarar durumda. Ben delta nın 40 inç yani 102 ci lik tarmbolinini aldım , inan bana çok işime yarar diye düşünmemiştim ilk başta ama bütün vücudum tüm kaslarım ilk çalışmaya başladığımda ayrı ayrı ağrımaya başladı, düşün yani o kadar hammış vücudum :) Ben günde yarım saat zıplıyorum gayet iiyi terliyorum, tavsiye ederim .Sen de bir araştır derim almadan önce :)

ben göbeğimde inanılmaz sıkılaşma yaşadım , zaten çalışmaya başladığımdan bri göbek çevremde büyük bir ağrı yaşadım sonradan sıkılaştı gitgide. tavsiye ederim.

ben göbeğimde inanılmaz sıkılaşma yaşadım , zaten çalışmaya başladığımdan bri göbek çevremde büyük bir ağrı yaşadım sonradan sıkılaştı gitgide. tavsiye ederim.

Bende doğum sonrası diyetle 10 kg. verdim Ancak göbek küçülmesine rağmen hala var ve beni rahatsız ediyor.Trambolin aldım ama bebekten pek fırsat bulamıyorum.Haftada 2-3 kere o da 15 dk.Siz günde kaç dakika zıplıyorsunuz? Birde farkedilir sıkılaşma olması kaç günde oldu?

Bu benim tamda aradığım cevap oldu :) Hestila arkadaşın sorduğu soruların cevabını bende merak ediyorum ayrıca. Çok teşekkürler.

hanımlar sayaçlı almak istiyorum ama sayaçlı olanlar 36 inç 92 cm, 40 inç 102 cm olanlarda yok mu sayaçlı nette göremedim.

sayaçlı olması bence gereksiz, 102 cm nin altına katiyen düşme
bak ben aldım geri iade ettim allahtan adamlar kabul etti, 115 iyi bence

iplilerde düşme riski daha fazla bir de sabit olmayacaksınız ki arkaya yana ileri zıplanıyor
kordinasyonu bozuyor önermem

hestiacım, gögüslerin deforme oldu mu zıplama nedeniyle ben biraz kiloluyum da :26:

Ben benimkini satıyorum.salonda duruyordu ama göze batmaya başladı.mecbur daha küçük ve katlanır olanlardan alıcam.istanbul Fatih'ten almak isteyen olursa beklerim.102 cm.mavi york marka.

hestiacım, gögüslerin deforme oldu mu zıplama nedeniyle ben biraz kiloluyum da :26:

Bunu cevaplayabilecek kadar çok zıplamadım sosmariam.Yani 8 aylık bir oğlum var ve vakit bulamıyorum pek.Ama ben sanmıyorum göğüslerin deforme olacağını. Göğüslerde bir hayli zıplıyor tabi :) En iyisi sıkıca sarmak :) Geçen show haberde bir modacının trambolinle zayıfladığı haberi vardı.Kadının adı aklımda kalmamış aksi gibi.Yirmiden fazla kilo vermiş kadın.Göğüsleri sarkacak olsa yapmazdı eminim :)

Sayaçsız aldım bende, 102 cm. düşme riskinden dolayı tedirgin oldum katlananlardan. Henüz gelmedi, sanırım bugün yada yarın teslim edilir. Merakla bekliyorum.

Merhabalar, herkes o kadar guzel seyler yazmış ki dayanamayıp ben de sipariş ettim. Sayaçsız 102 cm lik bir trambolinim olacak sayenizde. Cumartesi geliyor! haydi deneyimlerimizi paylaşalım. Çok umutluyum. Spor yapmaya hiç vakit yok diye uzuluyordum, simdi hem evde hem de bu kadar cok kalori yaktiran bir spor aleti olunca cok heveslendim. Bir de tv de 23 kg veren modaci Gülsah Saracoglu nu görünce ve trambolin ile bunu başardıgını duyunca işte dedim aradigim bu! Bakalim kilolar gidecek mi?
Sonuç alanlar, haydi biz yeni başlayanları yalnız bırakmayın... Haberlerinizi bekliyorum, sevgiler...

Trambolinim Çarşamba günü geldi. İki gündür yatmadan önce 15 dk. zıplıyorum biraz zorladı beni. Birde ayakkabısız zıplıyorum ama izlediğim ne kadar video varsa hepsinde spor ayakkabı ile zıplıyorlar acaba dahamı rahat oluyor. Bu akşam deneyeceğim. Kolbastıyı açıp kulaklıkla zıplıyorum çok keyifli oluyor. Birde 15. dk dan uzun süre kalamıyorum şimdilik. 15 DK 3 set yapıcam 1 hafta sonra biraz daha alışsın vücudum. Hiç bir hamlık hissetmedim ve t çok yordu ama o gece çok güzel bir uyku uyudum metabolizma çok iyi çalışıyor kan dolaşımı hızlanıyor. Kızım bıraksa daha rahat yapıcam ama oda zıplıyor :) 1 ay sonra bakalım ne olacak kilo sorunum yok sadece sıkılaşmak için yapıyorum.

Çok sevindim, güle güle kullan, ilk günden de yapıp Keyif almışsın, ona da ayrıca sevindim.
Malesef benimki henüz gelmedi. Kapida ödeme ile satan bir siteden almıştım dün getireceklerdi ama gelen giden olmadı. Galiba daha bilindik bir siteden alsam daha iyi olacak. Bir de dışarda mağazalarda satılıyor mu? Spor mağazalarında hiç göremedim. Dışardan alan var mı? Artik benim de bir trambolinim olsa da ben de başlasam.. İşin ilginc tarafı ona o kadar endekslemişim ki diyete de trambolin gelince başlayacağım galiba sabah çikolatalı ekmekli kahvaltı yaptım. İrademe sahip olmam lazım. Heyecanla bekliyorum.. Devam ettirip güzel sonuçlar alanlar var mıı? Herkese iyi pazarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…