- 4 Eylül 2013
- 331
- 8
slm.arkadaşlar bende trambolin almayı düşünüyorum ayakları vidalı olanlardan fakat kaldırırken ayaklarını söküp takmak zor oluyormu acaba kullananlar cvp.verirseniz çok memnun olurum herkese sağlıklı zayıflamalar dilerim
kızlar bende almayı düşünüyorum trambolin tabi beni taşıyıcak olan bulabilirsem120 varım galiba tam bilmiyorum 122 cm uygunmu acaba ........da var ama kaç kiloya kadar taşıdığı yazmıyor :44: nasıl memnunmusunuz kilo verebildinizmi şimdi 45 sayfa okumim
merhaba arkadaslar, mayis ayinca benim bi arkadas bahsetmisti bana ille al hem cocuklar icin cok zevli oynamasi hemde senin icin zayiflarsin demisti ama onun aldigi magzada bitmisti simdi bu aralar tekrardan aklima dustu forumdada bu sayfayi gorunce okumadan gecmeyeyim dedim. bende en kisa zamanda almayi dusunuyorum.
Kızlar bu başlık diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz kısmında da var ama orada kimse yazmayınca buraya bu konuyu açmak istedim
Trambolinle alakalı bir kaç yazı okudum vücuda nekadar yararlı olduğunu vucudu ciddi anlamda çalıştırdığını. Trambolin almayı düşünüyorum tabi ev tipi ama nasıl hangi marka hangi özellikte hangisi daha iyi bir bilgim yok :97:
Evinde trambolini olan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim belki bir çoğumuza yararı dokunur eğlenerek kilo verebiliriz
Merhaba arkadaşlar, doğum sonrası kilolarımdan kurtuldum diyetler spor vs bir şekilde attım kilolarımı çok şükür. Yalnız sıkılaşmak istiyorum. Bu sebeple alacağım tranmbolini, bacaklarındaki sıkılaşmayı yazan bir çok arkadaş olmuş yorumları okudum, bel karın kalçada sıkılaşma yaşayan yokmu? Bir iki kiş dışında görmedim. Ben bütün vücudumda sıkılaşma istiyorum gerekli hareketleri yaptığım takdirde işe yararmı? Sıkılaşma olarak etki gören arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz. Ona göre bu gün sipariş vereceğim ve başlayacağım.
ben göbeğimde inanılmaz sıkılaşma yaşadım , zaten çalışmaya başladığımdan bri göbek çevremde büyük bir ağrı yaşadım sonradan sıkılaştı gitgide. tavsiye ederim.
ben göbeğimde inanılmaz sıkılaşma yaşadım , zaten çalışmaya başladığımdan bri göbek çevremde büyük bir ağrı yaşadım sonradan sıkılaştı gitgide. tavsiye ederim.
Bende doğum sonrası diyetle 10 kg. verdim Ancak göbek küçülmesine rağmen hala var ve beni rahatsız ediyor.Trambolin aldım ama bebekten pek fırsat bulamıyorum.Haftada 2-3 kere o da 15 dk.Siz günde kaç dakika zıplıyorsunuz? Birde farkedilir sıkılaşma olması kaç günde oldu?
hestiacım, gögüslerin deforme oldu mu zıplama nedeniyle ben biraz kiloluyum da :26:
sayaçlı olması bence gereksiz, 102 cm nin altına katiyen düşme
bak ben aldım geri iade ettim allahtan adamlar kabul etti, 115 iyi bence
iplilerde düşme riski daha fazla bir de sabit olmayacaksınız ki arkaya yana ileri zıplanıyor
kordinasyonu bozuyor önermem