- 30 Aralık 2013
- 30
- 3
- 34
Merhaba, yemene de biraz dikkat edersen 1 yada 1,5 ayda günde 20 dakika zıplayarak 5 kilo verirsin.
Zaman alır ama kesinlikle sıkılaşır toplarsın. Sıkılaşmada bundan daha etkilisini görmedim.
Sakın delta alma berbat ses çıkartıyor. Benim ve bir arkadaşın daha delta marka ama ses inanılmaz kötü..
Hoşbuldum teşekkürler :)Merhaba Zeynep aramıza hoş geldin.
hoşgeldin zeynepcim
buarada arkadaşlar çokdeğil ama 200 grcık daha gitti şükürben çok yavaş veririyorum ama gr gr da olsa fazla kilo verip daha sonra geri almaktan iyidir öyle değil mi ? şimdi toplam:1.300 gr vermiş oldum şu 7 haneleri bi görsem ilk hedefim bu tabi daha sonra hamile kaldığım kilom ve evlenmeden önceki kilom olacak buda 65 e inmem gerektiğini gösteriyo bakalım zaman ne göstericek hadi hayırlısı siz naptınız bakalım ?
aa çok ii canım 2 günde hiç fena değil ama sen tabi bildiğim kadarıyla evli değildin bu durumda doğumdan kalma sarkık bir göbek ve kiloların yok tabibu nedenle daha rahat toparlanacağını ve kilo vereceğini düşünüyorum canım.şuan kaç kilosun ?
aa çok ii canım 2 günde hiç fena değil ama sen tabi bildiğim kadarıyla evli değildin bu durumda doğumdan kalma sarkık bir göbek ve kiloların yok tabibu nedenle daha rahat toparlanacağını ve kilo vereceğini düşünüyorum canım.şuan kaç kilosun ?
ben belimi çatlattım bide bel fıtığı var o yüzden çok kortizonlu ilaç kullandım o yüzden kilo 92 ye çıktı :)
bide ben kalçalarım bacaklarıma almıyorum kiloyu ama üst bölgemi kesip atasım geliyo omuz bölgesi gögüs yani üst bölgenin tamamı kilolu yaglı
ahh canım benim çok geçmiş olsun tatlım.inş. gönlünden geçen gibi olur ( tabi seninle birlikte bizimde :)
merhabalar ben bir spor merkezinde başladım tramboline ve çok hoşuma gitti çok eğlenceli. eve de almak istiyorum. ısınma dahil 1 saat yaptırıyor hocamız. ayda 80 tl oraya vereceğime eve alır yaparım diye düşündüm. bir de haftada 2 kere gidiyorum kilo vermek için yetmez sanırım 2 gün. bende alacağım dediğim gibi ama karar veremedim hala hangisini alsam acaba? york marka 153 cm nasıl sizce? :))
Merhabalarrrrr
Ben de bugün tartıldım, 74.7 geldim. Başlangıçtan itibaren 1 tam kilo vermiş oldum çok şükür.
eymenimbenim tebrik ederim arkadaşım seni. İnşallah tüm kilolarımızı vercez, gayret gayret :)
çookkk teşekkür ederim canım benimbende seni tebrik ederim sende kilo vermişsin bak çok güzel inş. yaza bomba gibi girelim kızlar hadi ama ikimizden başkası kilo veremedimi gr bile verseniz yazın insan motive oluyo gerçekten ,inanın buna. buarada canım sen sınava giriyorum demiştin ne sınavı. bende dersaneye gidiyorum KPSS için lisans düzeyinde çok zor oluyoçocuk ve ders çalışmak ayrıca bide spor ve diyet derken fena yani ev işini hiç saymıyorum bile :84: